Še ena hči slavnih staršev je nova zvezda na modnem nebu

Magazin 27. Jan 202312:15
Apple Martin
Profimedia

Kot včeraj se zdi - vsa svetovna javnost je govorila o nenavadni izbiri imena Gwyneth Paltrow in Chrisa Martina za njuno novorojenko Apple (Jabolko).

A to je bilo pred 18 leti, danes je Apple Martin, potomka oskarjevke iz hollywoodske rodbine in frontmana slavne zasedbe Coldplay polnoletna in polnokrvna članica zvezdniško-modne elite.

Bojda vzorna študentka je pred dnevi debitirala na pariškem tednu mode: ogledala si je revijo ikonične francoske hiše Chanel za pomlad in poletje 2023 v družbi še dveh modnih vplivnic: Lucy Boynton in Sadie Sink.

Apple Martin
Profimedia

Svetlolaska, ki je neverjetno podobna svoji 50-letni mami pa tudi babici Blythe Danner, je nosila klasičen tvidast Chanelov komplet v kombinaciji z masivnimi črnimi mokasini in še eno Chanelovo kultno kreacijo: prešito torbico.

Kot je ob tem zapisal modni novinar in dober prijatelj njene mame Derek Blasberg: “Karl Lagerfeld je Apple Martin spoznal, ko je imela štiri leta, in že takrat oznanil, da bo nekega dne Chanelovo dekle. To se je danes zgodilo!”

Gwyneth Paltrow na družbenih medijih in v intervjujih pogosto pove, kako ponosna je na hčer, ki jima jo je z nekdanjim soprogom Chrisom Martinom skupaj z zdaj 16-letnim sinom Mosesom uspelo dobro zaščititi pred vsiljivo medijsko pozornostjo.

Apple, za katero ni znano, na katerem kolidžu študira, a naj bi to bilo v New Yorku, ima zaseben profil na Instagramu in se je doslej izogibala zabavni in modni industriji, zdaj pa je očitno le podlegla mamljivim čarom zvezdništva in se začela odzivati na povabila zvenečih imen.

V času, ko je v tovarni sanj veliko govora o nepotizmu in tem, kako neprimerno lažje je otrokom slavnih uspeti v današnjem svetu, se bo tudi najmlajša članica dinastije Paltrow – njen dedek je bil pokojni režiser Bruce Paltrow – gotovo morala braniti tovrstnih očitkov.

V prvo vrsto na Chanelovo revijo pač ne povabijo ravno kogarkoli …

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.