Se je Halle Berry poročila ali se je le malce šalila?

Magazin 03. Jan 202209:57 > 10:01 0 komentarjev
Halle Berry
Profimedia

To so se začeli spraševati njeni oboževalci po pomenljivi objavi na družbenem omrežju.

Na družbenih omrežjih je najprej završalo, da je 55-letna Halle Berry četrtič stopila pred oltar. Na svojem profilu na Instagramu je namreč objavila dve fotografiji. Na prvi je s svojim izbrancem, 51-letnim ameriškim pevcem in avtorjem besedil, Vanom Huntom, s katerim se mudita na počitnicah, stojita pred oltarjem in se poljubljata. Ona ima na glavi venček, narejen iz cvetja, fotografijo pa je komentirala z besedami: “No, zdaj je uradno.”

Številni so po tem sklepali, da sta se res poročila, a ob pogledu na drugo fotografijo ni bilo več jasno, ali je to res, saj je napisala, da se piše leto 2022. Ker igralka slovi po tem, da se rada šali – tudi na svoj račun – so številni zdaj prepričani, da je tudi v tem primeru naredila prav to. No, Halle se na ugibanja o domnevni poroki še ni odzvala, na to bo očitno treba še malce počakati.

Halle Berry
Instagram/osebni arhiv

Novico o tem, da se znova dobiva z nekom, je Halle Berry razkrila avgusta 2020, le en mesec pozneje pa se je v javnosti pojavila oblečena v majico z napisom “Van Hunt” ter tako razkrila identiteto svojega srčnega izbranca. O drugih podrobnostih njune zveze ni nikoli govorila, tako da ni znano, kje sta se spoznala in kako dolgo sta že skupaj.

Medtem ko je njeno profesionalno življenje cvetelo, na zasebnem področju Halle doslej res ni imela velike sreče – eden od njenih nekdanjih partnerjev, čigar imena nikoli ni razkrila, jo je pretepal, posledica tega pa je, da zelo slabo sliši na eno uho.

Prvič se je poročila leta 1992 z igralcem bejzbola Davidom Justiceom, a sta se po štirih mesecih že ločila. Drugič se je poročila leta 2001, njen izbranec pa je bil džez glasbenik Eric Bennet, a tudi ta zakon ni dolgo trajal. Uradno sta se ločila 2005, saj jo je soprog varal. Pozneje je bila v zvezi z manekenom Gabrielom Aubryjem, s katerim ima hčerko. Od leta 2013 do 2016 je bila poročena z Olivierjem Martinezom, v zakonu pa sta dobila sina.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!