Se še spomnite teh pričesk Naomi Campbell? Še vedno so v trendu!

Magazin 29. Maj 202216:00 0 komentarjev
Naomi Campbell
Profimedia

Angleška manekenka Naomi Campbell je bila v devetdesetih na vrhuncu svoje kariere, njene pričeske pa so danes ikonične.

Angleška manekenka Naomi Campbell je bila na vrhuncu kariere, ko je v 90. letih prejšnjega stoletja krasila večino modnih naslovnic po vsem svetu. Danes je njeno življenje povsem drugačno, saj je nedavno prvič okusila čare materinstva in ne skriva, da v novi vlogi neznansko uživa in ves svoj čas posveča otroku.

Naomi Campbell
Profimedia

“Čudoviti majhen blagoslov me je izbral za mamo. Tako sem počaščena, da imam to nežno dušo v svojem življenju in ni besed, s katerimi bi lahko opisala dosmrtno vez, ki jo delim s svojim angelom. Ni večje ljubezni,” je takrat zapisala na svojem Instagramu in tako pri 50. letih začela povsem novo poglavje življenja.

Naomi Campbell
Profimedia

Leta 2017 je za Evening Standard povedala, da si seveda želi otrok in da jo ta misel ves čas preganja, a da za zdaj še ni noseča in da se bo prepustila vesolju, da ji prinese, kar ji je namenjeno. “Z današnjo znanostjo mislim, da sem mama lahko takrat, ko si to želim,” je bila odločna.

Naomi Campbell
Profimedia

Časa za korakanje po modnih brveh tako ni prav veliko, številni pa se še vedno spominjajo njenih ikoničnih pričesk, ki so jih posnemale ženske po vsem svetu.

Naomi Campbell
Profimedia

Na modnih brveh je tako pokazala povsem kratke pričeske, kodre, dolge ravne lase in vse tisto, kar še pride vmes. Skupno vsem njenim pričeskam pa je, da so še danes povsem trendne.

Naomi Campbell
Profimedia

V zasebnem življenju najbolj uživa, ko ima dolge in povsem ravne lase in s tako pričesko jo tudi največkrat videvamo, in čeprav z njo ni prav malo dela, jo ohranja tudi zdaj, ko je ponosna mamica in ji je vsaka sekunda toliko bolj dragocena.

Naomi Campbell
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.