Seal na premiero pospremil svojo posvojenko Leni Klum (FOTO)

Magazin 20. Jan 202313:15
Seal
Profimedia

Mlada manekenka Leni Klum se je sprehodila po rdeči preprogi skupaj z očetom, pevcem Sealom. Manjkala je Lenina mati, manekenka Heidi Klum.

Dvojec se je skupaj udeležil losangeleške premiere novega filma igralke in pevke Jennifer Lopez z naslovom Shotgun Wedding.

Mlada manekenka, ki je stopila v čevlje svoje slavne matere, se je v družbi svojega prav tako slavnega očeta počutila še kako dobro, kar je razkrival njen nasmeh.

Seal
Profimedia

Lenin biološki oče je sicer italijanski poslovnež Flavio Briatore, s katerim se je Heidi razšla leta 2004, ko je bila noseča. 49-letna voditeljica modnega šova Project Runway se je leta 2005 poročila s Sealom, ta pa je leta 2009 posvojil Leni.

Medtem ko sta se Heidi in Seal leta 2012 ločila in dve leti pozneje dokončno razšla, je dobitnik grammyja Leni še naprej vzgajal kot svojo hčer.

Leni je oktobra lani za People spregovorila o prednostih tega, da ima slavne starše. “Res sem dobila pomoč, ko sem začela, in vem, da ljudje lahko le sanjajo, da bi začeli s tem, kar sem sama imela. Tako sem hvaležna, da sem lahko vzela vse, kar mi je dala mama.”

Leni je dodala, da njeni privilegiji ne bi smeli zmanjšati tega, kako trdo dela v svoji karieri. “Opravljam delo in vlagam svoj čas. Zdaj delam sama, potujem sama, hodim v šolo.”

Leni je s Heidi pred kratkim posnela kampanjo za znamko spodnjega perila. Ob tem je povedala, da je ponosna, da ima priložnost sodelovati s takšno profesionalko. “Ljubim jo. Ona je večni navdih. Nasveti, ki mi jih daje, način dela, vse o njej, lahko naštevam v nedogled …”

Leni Klum
Profimedia

Seal in Heidi imata skupaj še tri otroke: 17-letnega Henryja, 16-letnega Johana in 13-letno Lou.

Heidi se je leta 2019 poročila s Tomom Kaulitzom iz glasbene skupine Tokio Hotel. Seal se ni ponovno poročil, srečno pa naj bi bil zaljubljen v nekdanjo osebno asistentko Lauro Strayer.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.