Selena Gomez napoveduje trend popolne jesenske manikire

Magazin 18. Okt 202210:00
Selena Gomez
Profimedia

Kaj če bi se zgledovali po Seleni Gomez in za jesen uporabili to izjemno modno barvo laka za nohte?

Katero manikiro izbrati, da boste jeseni kar najbolj elegantni? Medtem ko različne umetnosti za nohte (milky nohti, žele nohti in predvsem baby boomer) in druge svetle barve poletja še vedno vztrajajo, nekateri že razmišljamo o jesenskih odtenkih, ki omogočajo popoln prehod med poletnim in zimskim obdobjem.

To je nedavno storila Selena Gomez. Pevka je pravi kameleon pri manikiri, saj rada eksperimentira z barvami laka za nohte. Potem ko je ”podlegla” pastelnemu trendu in včasih nosila svetlo modro, včasih vijoličasto ali rožnato, je igralka zdaj izbrala nekoliko bolj zemeljski, a prav tako eleganten odtenek: olivno zeleno.

Klasična manikira je osnoven trend za to jesen

Manikira Selene Gomez, pod katero se je (spet) podpisal Tom Bachik, je olivno zelena ali celo kaki. Enostaven odtenek manikire, ki ga bomo kmalu spet našli v jesenskih kolekcijah naših priljubljenih blagovnih znamk, kot so O.P.I., Kure Bazaar, 1944 in številne druge. Selena Gomez se je odločila za obliko nohtov balerine, ki se odlično ujemajo z izbrano barvo in dajejo piko na i pevkini preprosti manikiri. Če vas ta oblika ne prepriča, se lahko odločite za kvadratne nohte. To je oblika, ki bolj laska vašim rokam in je nedvomno tista, ki jo morate poskusiti!

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.