Serena Williams bo krasila naslovnico revije Vogue s hčerko Olympio

Magazin 12. Avg 202209:45 0 komentarjev
Serena Williams
Profimedia

Prihajajoči mesec bo uspešna tenisačica Serena Williams krasila naslovnico revije Vogue, ob njej pa bo tudi njena hčerka Olympia.

Serena Williams je videti dih jemajoče, ko pozira bosa na plaži, oblečena v nebesno modro obleko Balenciaga in nakit znamke Bvlgari. Za njo stoji njena 4-letna hčerka, ki prikupno drži mamino obleko, oblečena v belo oblekico.

To pa ni prvič, da uspešna tenisačica skupaj s hčerko krasi naslovnico modne publikacije, videli smo ju lahko že februarja leta 2018, ko je bila Olympia stara šele nekaj mesecev. Takrat je Serena navdušila v obleki rdeče barve, v roki pa je pestovala dojenčico. Oče je Alexis Ohanian, s katerim sta se poročila leta 2017.

Pred kratkim pa je Serena razkrila, da se odmika od tenisa. “Nikoli mi ni bila všeč beseda upokojitev, ne zdi se mi sodobna. O tem rajši razmišljam kot o prehodu, vendar želim biti previdna, kako uporabljam to besedo, ki pomeni nekaj zelo specifičnega in pomembnega za skupnost ljudi. Morda je najboljša beseda za opis tega, kar nameravam, evolucija. Od tenisa se poslavljam, usmerila pa se bom k drugim stvarem, ki so mi pomembne. Nerada sebi ali komurkoli drugemu priznam, da moram prenehati igrati tenis. Z možem o tem skorajda nisva govorila, to je za naju kot tabu tema. O tem se ne morem pogovarjati niti z mamo in očetom. Kot da ni resnično, dokler tega ne poveš na glas.”

Dodala je še, da želi več časa posvetiti družini, in poudarila, da je opustitev tenisa zanjo najtežja stvar. “Razdvojena sem: nočem, da je konec, hkrati pa sem pripravljena na to,kar sledi.” Tenis igra že od otroških let, leta 1995 je pri 14 letih postala profesionalka. Od takrat je osvojila 23 naslovov za Grand Slam posamezno, 14 za Grand Slam v dvojicah in štiri zlate olimpijske medalje.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!