Sharon Stone s popolno pričesko za ženske nad 60 let

Magazin 02. Dec 202115:45 0 komentarjev
Sharon Stone
Profimedia

Igralka na svojem Instagramu zelo pogosto objavlja fotografije, ki pričajo o tem, da ima odličen občutek za oblikovanje pričeske.

Sharon Stone je živa legenda. Velja za pravo ikono lepote, ki skozi leta koraka v svojem stilu. Njena posebnost pa je zagotovo kratka pričeska.

Ne glede na to, ali je oblikovana damsko ali fantovsko, je pričeska njen zaščitni znak. V zadnjem času pa lahko na Instagramu pri Sharon opazite oblikovanje las, za katero smo mislili, da je izzvenelo oziroma že kar zastarelo. Na objavljenih fotografijah je namreč vidno, da igralka uporablja dobri stari trik za povečanje volumna las – tupiranje.

Sharon Stone
Instagram

Čeprav smo ta trend večinoma povezovali s preteklostjo (in našimi babicami), Sharon dokazuje, da je ta tehnika – poleg tega, da je zelo koristna – še vedno lahko zelo aktualna.

Kako tupirati lase?

Sharon Stone
Instagram

To tehniko lahko seveda preizkusite sami doma. Izdelek, ki vam bo pri tem prišel prav, je puder za oblikovanje las ali suhi šampon. Po nanosu ga s konicami prstov vtrite v korenine, kar bo lasem dalo drugačno teksturo in dodaten volumen. Možno je tudi, da nekaj pramenov prečešete in/ali lase posušite z glavo navzdol, da pridobite volumen.

In še posebna pozornost: Ta tehnika je priporočljiva za zdrave lase, saj lahko oslabljene poškoduje.