Sharon Stone slavi 64. rojstni dan in se še vedno spogleduje z novimi vlogami

Magazin 10. Mar 202207:30 0 komentarjev
Sharon Stone
Profimedia

Legendarna hollywoodska igralka Sharon Stone praznuje 64. rojstni dan in uživa na vsakem koraku ter slavi življenje.

Hollywoodska igralka Sharon Stone je filmsko zgodovino pisala že leta 1992, ko je v filmu Prvinski nagon igrala usodno žensko. Verjetno pa še danes najbolj odmeva njen prizor križanja nog, kjer je pokazala golo mednožje. Producenti so ji sicer zagotovili, da tega prizora ne bodo uporabili v filmu, a so se pozneje odločili drugače, igralka pa je bila nad takratno odločitvijo precej razočarana, čeprav jo je verjetno prav ta prizor v filmu izstrelil med nesmrtne.

Sharon Stone
Profimedia

Svetovno slavo je dosegla s pomočjo režiserja Paula Verhoevena, ki ji je leta 1990 ponudil vlogo v filmu Popolni spomin, prav on pa je bil tisti, ki jo je angažiral tudi za vlogo v Prvinskem nagonu.

Po velikem uspehu v tem kultnem filmu so sledile še številne druge vloge, med drugim je tako igrala v Vročici, Specialistu, Hitri in mrtvi, Zadnji ples, Sfera, Muza in pri tem dobila dva zlata globusa.

V zadnjih letih je vlog manj, a jih še vedno dobiva. Leta 2018 je tako zaigrala v televizijski seriji Mosaic, nato je leta 2019 sledil film The Laundromat, istega leta je sledila tudi mini serija Novi papež, njen zadnji televizijski dosežek pa je bil leta 2020 v seriji Ratched.

Zadnja leta obožuje potovanja, kamor jo najpogosteje spremlja njena sestra, s katero sta zelo povezani, v Los Angelesu pa si skupaj tudi večkrat privoščita kosilo ali popoldansko kavico.

Sharon je tudi ena tistih, ki zagovarja naravno staranje in ne zahaja prav rada k lepotnim kirurgom, s tem pa se je prikupila številnim. Pred leti je sicer priznala, da je operirala prsi, a da danes to obžaluje.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!