Shaun White: Partnerka Nina Dobrev mu je dala dober predlog

Magazin 24. Feb 202211:15
Shaun White, Nina Dobrev
Foto: Profimedia

Zvezdniški ameriški deskar na snegu Shaun White, ki je po nastopu na olimpijskih igrah v Pekingu oznanil, da se poslavlja od poklicnega športa, je že od leta 2019 romantično povezan z igralko Nino Dobrev.

35-letni petkratni olimpijec in trikratni dobitnik zlate olimpijske medalje Shaun White se je kmalu po povratku iz Kitajske ustavil v pogovorni oddaji Jimmyja Kimmela in spregovoril o svoji izjemni karieri ter načrtih za prihodnost.

Razkril je tudi, da mu je 33-letna Nina Dobrev predlagala, naj sestavi seznam reči, ki bi jih želel početi zdaj, ko je upokojen.

Precej na vrhu seznama se je znašel obisk Super Bowla –  tega največjega športnega spektakla onkraj luže Shaunu še nikoli ni uspelo obiskati, saj je na sporedu vedno med tekmovalno sezono.

“Tako da sem pristal, vse pozdravil, nato pa jim povedal, da moram iti in šel naravnost na Super Bowl,” je pojasnil White, ki si je tako v domači Kaliforniji – natančneje v Inglewoodu – ogledal spopad med ekipama Los Angeles Rams in Cincinnati Bengals.

Športnik in igralka sta skupaj od leta 2019, spoznala sta se na dogodku v organizaciji motivacijskega govornika Tonyja Robbinsa. V skupno domovanje sta se preselila na začetku pandemije covida-19.

Shaun White, Nina Dobrev
Profimedia

Pred časom je Shaun svoje razmerje z Nino opisal kot krasen odnos in partnerke kar ni mogel prehvaliti: “Nina je izjemna. Zelo pozitiven vpliv ima na moje življenje.”

Nina pa je ob koncu olimpijskih iger na Instagramu objavila niz podob z vrhunci partnerjeve kariere, tudi tiste z njegovega zgodovinskega zadnjega nastopa.

“Ne bi mogla biti bolj ponosna. Tako na vse, kar si dosegel v zadnjih 20 letih kot tekmovalec, kot tudi na moškega, kakršen si postal. Edinstven si,” je zapisala in dodala, da je poleg tega, da je najboljši deskar, tudi najboljši fant vseh časov.

Komentari

Vaš komentar