Sijoča Hilary Swank pokazala nosečniški trebuh

Magazin 29. Dec 202210:59
Hilary Swank
Profimedia

Hollywoodska igralka Hilary Swank se bo v novem letu prvič preizkusila v novi vlogi – starševski. Tega se še kako veseli.

48-letna igralka Hilary Swank je hvaležna za “svoja čudežna dvojčka”, ki sta na poti. Na Instagramu je na božično jutro objavila fotografijo, na kateri ponosno kaže nosečniški trebuh. Pripisala je: “Ne moreva si želeti bolj neverjetnega čudeža.”

Dodala je: “Tako hvaležna za ti dve darili življenja!”

Swank je veselo novico, da bo prvič postala mama, razkrila na začetku oktobra v oddaji Live with Kelly and Ryan. “To je nekaj, kar sem si želela že dolgo … Postala bom mama,” je povedala in dodala, da ne bo imela enega, ampak dva otroka.

Naslednji dan je igralka v oddaji The Drew Barrymore Show razkrila, da bo rodila 16. aprila. Ta dan ima v njenem srcu posebno mesto, saj se je na isti dan rodil njen pokojni oče.

V enem od intervjujev je pojasnila tudi, zakaj ni imela prej otrok: “Imela sem kariero in nisem imela pravega razmerja do pred štirimi leti. Vsi elementi so se morali združiti.”

Igralka  se je s podjetnikom Philipom Schneiderjem poročila leta 2018. Pred tem je bila od leta 1997 do 2007 poročena z igralcem Chadom Lowejem.

Igralka je prejela dva oskarja za glavno žensko vlogo. Prvega leta 1999 za vlogo v filmu Fantje ne jočejo (Boys Don’t Cry ),  drugega pa leta 2005 za nastop v filmu Punčka za milijon dolarjev (Million Dollar Baby).

Hilary Swank
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje