Sin Britney Spears razkril, zakaj se ni udeležil mamine poroke

Magazin 06. Sep 202212:30
Britney Spears
Profimedia

V intervjuju za The Daily Mail je Jayden pojasnil, kako sta se z bratom Seanom Prestonom odločila, da se junija ne bosta udeležila mamine poroke.

Z njim je na intervju prišel tudi njegov oče. “Takrat enostavno ni bil pravi čas. Ne rečem, da nisem vesel zanjo, ker sem, vendar ni povabila celotne družine, in če bi bila na poroki samo jaz in Preston, preprosto ne vidim, kako bi se ta situacija končala v dobrih odnosih.” Britney Spears je še vedno odtujena od članov svoje družine, vključno s staršema Jamiejem in Lynne Spears ter bratom in sestro, Jamie Lynn in Bryanom.

Jayden je spregovoril tudi o sporu med pop zvezdnico in njeno družino, zlasti z njenim očetom. “Sprva se je samo trudil biti kot vsak oče in pustil hčerki, da uresniči svoje sanje in postane superzvezda, vendar mislim, da je skrbništvo morda trajalo predolgo. Verjetno je bila mama zelo jezna zaradi celotne situacije, zato je delala predolgo, osebno mislim, da je. Morala bi si vzeti odmor in se sprostiti.”

Poudaril je, da si njegov dedek ne zasluži vsega sovraštva, ki ga je deležen, in da se mu kljub trditvam njegove mame razširjena družina Spears ne zdi manipulativna. “Niso slabi ljudje. Vedo, kaj doživljamo zdaj. Želijo, da je prihodnost takšna, kot si želimo. Samo paziti želijo na nas. Babica in stric Bryan sta pomemben del naših življenj. Naučila sta me, kako se spopasti s stvarmi.”

Nekaj ​​ur po objavi intervjuja se je pevka nanj tudi odzvala. “Moja ljubezen do otrok nima meja in globoko me žalosti, ko pravi, da nisem izpolnila njegovih pričakovanj kot mati, morda pa se bova nekega dne lahko srečala iz oči v oči in se o tem odkrito pogovorila.” V nadaljevanju je pojasnila, kako trdo je delala in kaj je preživela, da je svojim otrokom lahko dala vse, kar imajo, ter dodala: “Grozno je videti, da je tvoj oče hinavec, in trdi, da so mediji grozni, potem pa z njimi govori o osebnih stvareh.”

Sina je še pozvala, naj se pogleda v ogledalo in spomni, da je njen otrok in da bo to vedno. “Še naprej igraj na klavir s svojim talentom, ti in tvoj brat sta briljantna, in tako ponosna sem, da sta moja,” je dodala pop zvezda, preden je ugotovila, da ne razumeta njenih občutkov glede skrbništva. Dodala je, da če se njen sin ne more strinjati s tem, kar ona trdi, potem ji kot materi ni uspelo.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.