Slavni športni par pričakuje tretjega otroka

Magazin 17. Feb 202311:45
Ana Ivanović
Profimedia

Upokojena tenisačica in nekdanja številka ena ženskega tenisa Ana Ivanović je svetu sporočila lepo novico. Pričakuje tretjega otroka.

Družina 35-letne srbske teniške zvezdnice in njenega moža, znanega nemškega nogometaša Bastiana Schweinsteigerja, bo tako kmalu štela 5 članov. 

Novico o novem družinskem članu sta tako ponosna starša delila na svojih profilih na družbenih omrežjih Instagram in Twitter. Objavila sta skupno fotografijo, na kateri se dotikata Aninega vidno zaobljenega trebuščka. Ana je pripisala, da bosta zdaj z njenim dragim v manjšini, saj bodo otroci trije.

Športnika sta se marca 2018 razveselila rojstva prvorojenca Luke, avgusta 2019 se jim je pridružil sinček Leon. Spola najnovejšega člana nista razkrila. Športnika sta tudi drugače zelo skopa z informacijami, ko gre za njuno zasebno življenje. 

Zmagovalka Roland Garrosa 2008 in svetovni nogometni prvak leta 2014 sta zvezo začela leta 2014, poročila pa sta se julija 2016 v Benetkah.

Ivanović se je upokojila leta 2016, svoje oboževalce pa je hitro razočarala z besedami, da ne razmišlja o vrnitvi v teniški svet. Vse svoje moči je usmerila v družino in dobrodelno delo – je namreč dolgoletna Unicefova ambasadorka, ki se posebej zanima za področje izobraževanja in zaščite otrok.

38-letni Schweinsteiger, ki je navduševal predvsem v dresu Bayerna, se je upokojil leta 2019.

Ana Ivanović
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.