Sta Leonardo DiCaprio in Gigi Hadid nov zvezdniški par?

Magazin 14. Sep 202211:24
Leonardo DiCaprio
Profimedia

Leonardo DiCaprio je pred kratkim končal štiriletno razmerje s 25-letno manekenko Camilo Morrone, a očitno ne bo dolgo samski. Zadnje dni se 47-letni zvezdnik v New Yorku veliko druži z 20 let mlajšo manekenko Gigi Hadid. Poleti so ju ujeli skupaj tudi na jahti v francoskem Saint Tropezu, kjer jima je družbo delal Tobey Maguire.

“Spoznavata se,” je za revijo People povedal poznavalec in dodal, da Leo in Gigi še nista par, a se zares veliko videvata. “Leo zagotovo zasleduje Gigi,” je za People povedal drug vir in dodal: “Videli so ju, da se družita z istimi ljudi. Od ločitve je minilo le nekaj tednov in od takrat se Leo druži s prijatelji in družino.” Leonardo in Camila sta se spoznala v začetku leta 2018 v Aspnu v Koloradu. V naslednjih letih je bil par fotografiran na romantičnih pobegih po vsem svetu – na plažah St. Bartsa, na nogometni tekmi v Parizu in v Malibuju v Kaliforniji ter seveda New Yorku. Kot par sta se skupaj prvi pojavila februarja 2020, ko sta skupaj sedela v prvi vrsti na podelitvi oskarjev. Čeprav sta DiCaprio in Morrone podrobnosti svojega razmerja skrivala v zasebnosti, je Morrone leta 2019 v intervjuju za Los Angeles Times priznala, da se je počutila neprijetno zaradi medijske pozornosti, ki je bila namenjena razmerju, zlasti zaradi 22-letne razlike v letih.

Gigi hadid
Profimedia

DiCaprio je bil po ločitvi večkrat ujet v objektiv v New Yorku, kjer Hadid živi s svojo hčerko Khai, ki jo ima s svojim z nekdanjim partnerjem Zaynom Malikom. Hadid in Malik sta septembra 2020 dobila prvega otroka. Razšla sta se oktobra naslednje leto po domnevnem prepiru s taščo Yolando Hadid.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar