Stallone v šovu: Za svet legenda, za hčerke samo oče

Magazin 07. Feb 202314:00
Sylvester Stallone
Profimedia

Igralec Sylvester Stallone bo svoje zasebno življenje spomladi približal oboževalcem v resničnostnem šovu z naslovom The Family Stallone.

Studio Paramount+ je v četrtek napovedal nov resničnostni šov, ki spremlja igralca in njegovo družino: ženo Jennifer Flavin in njune tri hčerke: Sophio, Sistine in Scarlet.

Serija v 8 delih bo spremljala vsakodnevno življenje družine Stallone, v ospredju pa bo igralec v očetovski vlogi.

“Potem ko je odigral nekaj najbolj legendarnih likov v zgodovini kinematografije, je trikratni nominiranec za oskarja Sylvester Stallone pripravljen dati kameram dostop do vloge, ki jo ima za največjo v svojem življenju: očetovsko,” piše v sporočilu za javnost o šovu, ki bo na sporedu spomladi.

“Za svet je človek, mit in legenda. Toda za svoje hčere je samo oče. Doma je osredotočen na gradnjo prihodnosti in vzgojo treh neodvisnih in ambicioznih žensk,” še piše v napovedniku šova.

Jennifer je opisana kot preudarna poslovna ženska in solastnica blagovne znamke, ki se ukvarja s centrom za dobro počutje.

Za najstarejšo hčerko zakoncev, 26-letno Sophio, piše, da ne želi slediti očetovim igralskim stopinjam. Skupaj z mlajšo sestro Sistine, ki ima 24 let, vodi podkast. Sistine pa je podedovala ljubezen do igralstva – trenutno tako dela na svojem prvem celovečernem filmu.

Najmlajša članica družine Stallone, ​​20-letna Scarlet, pa se je preselila v lastno stanovanje, saj nadaljuje študij na kolidžu. Upa tudi, da bo postala igralka, potem ko bo zaigrala v očetovi novi seriji z naslovom Tulsa King.

Šov The Family Stallone bo producirala hiša MTV Entertainment Studios.

Stallone
Profimedia

Novica o družinskem resničnostnem šovu je presenetila številne, saj sta se Sylvester in Jennifer avgusta lani za kratek čas razšla.

Nekdanja manekenka je celo vložila zahtevo za ločitev od igralca v okrožju Palm Beach na Floridi, kmalu zatem pa so jo videli brez poročnega prstana. Par, ki se je poročil leta 1997, se je manj kot mesec dni po razhodu pobotal.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.