Ste poskusili že vse, pa vas salonarji še vedno tiščijo? To je rešitev!

Magazin 31. Mar 202216:45 0 komentarjev
čevlji tiščijo
Profimedia

Če v omari nimate vsaj enega para salonarjev, ki vas tišči in spravlja v obup, ste velika izjema. Najdba čevljev, ki se vam popolnoma prilegajo, je namreč redkejša kot štiriperesna deteljica. Še zlasti rado se to zgodi pri salonarjih, saj so trenutno zelo modni ozki modeli s koničastimi konicami, ki pa se zaradi anatomije stopala ne prilegajo ravno najbolje. Če vas torej salonarji tiščijo, lahko poskusite naslednji trik.

Če ste poskusili že vse – tisti trik, ko morate v čevlju zamrzniti vrečo vode ni ravno najbolj praktičen, pa tudi nadzorovati ga je zelo težko – ste morda tudi že obupali ali pa se sprijaznili, da vas vaši ljubi čevlji tiščijo. Pa vendar ni potrebe, da bi se jim odpovedali ali trpeli žulje in odrgnine, obstaja namreč zelo preprosta rešitev, ki bo salonarje popolnoma prilagodila vaši obliki stopala, kar bo povsem odpravilo tiščanje.

Kako to storite, si lahko ogledate v tem kratkem videu:

Vse, kar potrebujete, so tanke nogavičke in sušilnik za lase. Da bi raztegnili čevlje (to še zlastidobro deluje pri salonarjih), obujte nogavičke in nato še čevelj. Izberite nogavice, ki niso predebele, da ne bodo čevlji na koncu raztegnjeni preveč in bi se vam posledično lahko sezuvali.

čevlji tiščijo
Profimedia

Sušilnik nastavite na srednjo stopnjo toplote in usmerite v vse kotičke čevlja, še zlasti pa tiste meste, kjer vas tišči. Da bi se raztegnil, naj postopek traja nekaj minut. Nato počakajte, da se salonar popolnoma ohladi, preden ga sezujete. Na koncu samo sezujte nogavičko in spet obujte čevelj.

Toplota je raztegnila čevelj in zdaj se vam prilega kot Pepelki!

čevelj tišči
Profimedia

Vas zanima še več? Posledite našo Facebook stran N1 Magazin.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!