Ste že poznali ganljivi detajl poročne obleke Meghan Markle?

Magazin 03. Nov 202117:00
Meghan Markle
Profimedia

O poročni obleki Meghan Markle vemo že skoraj vse, pa vendar morda ne poznamo ljubkega detajla, ki razneži in gane.

Poročna obleka vojvodinje Meghan Markle je še vedno izjemno priljubljena – dolgo je bila skrbno varovana skrivnost, zato so številni komaj čakali, da so jo lahko videli na poročni dan in proučili prav vsak detajl na njeni obleki.

Še zlasti čudovita pa je bila njena vlečka, ki je bila dolga nekaj metrov, na njej pa je bilo izvezenih 53 cvetov. Šlo je za skrivno sporočilo, ki ga je Meghan namenila svojemu princu Harryju. S 53 cvetovi se je Meghan želela pokloniti državam Commonwealtha, idejo za to pa je dobila povsem sama.

Meghan Markle
Profimedia

“Vedela sem, da bo to zelo veliko presenečenje za mojega moža, ki vse do poroke ni vedel, kaj se dogaja. Bil je zelo srečen, ko je videl, kaj sem mu pripravila za najin poseben dan,” je v dokumentarnem filmu Queen of the World razkrila Meghan.

Meghan Markle
Profimedia

Bela obleka je sicer razdelila javnost, veliko jih je namreč pričakovalo, da bo Meghan morda izbrala poročno obleko, ki bo v stilu pokojne princese Diane, a se je na koncu izkazalo, da se je vojvodinja odločila za čisti minimalizem, ki je marsikoga sprva precej presenetil.

Njena poročna obleka pa še dandanes ostaja izjemno priljubljena, saj je za številne pravi modni navdih – dopušča namreč, da jo vsaka bodoča nevesta dodela po svoje in ji tako vdihne lasten pečat.