Strokovnjaki pravijo, da princ Harry knjige spominov le ne bo izdal

Magazin 23. Jan 202214:15 0 komentarjev
zakonca sussex
Profimedia

Čeprav je princ Harry za leto 2022 napovedal izdajo svoje knjige spominov, bo očitno moral svoje načrte malce spremeniti. Vsaj če lahko verjamemo besedam kraljevih poznavalcev in strokovnjakov.

Tisti, ki se s kraljevo družino in njenimi škandali ukvarjajo profesionalno, so namreč prepričani, da si je princ Harry premislil in škandalozne knjige le ne bo izdal. Vsaj zaenkrat še ne.

Spomnimo se, da sta princ Harry in njegova žena Meghan Markle pompozno napovedala izdajo kar štirih knjig, od tega naj bi se vsaj dve osredotočili na škandalozne trenutke kraljeve družine. Prva knjiga, ki naj bi izšla letošnjo pomlad, se je nameravala osredotočiti na princa Harryja, ki je napovedal, da bo razkril vse skrivnosti in svojo plat življenja v monarhiji.

A princ si je zdaj očitno premislil. Glavni krivec? Njegov oče.

Princ Charles si namreč zadnje mesece zelo prizadeva ponovno vzpostaviti stik s svojim najmlajšim sinom. Charles je tako Harryju in Meghan na neki način ponudil roko sprave, saj si zelo želi, da bi za letošnji kraljičin jubilej končno le obiskala Veliko Britanijo, Harry pa dobro ve, da bo v primeru objave knjige oče z njim ponovno prekinil vse stike. Kraljeva drama se torej počasi le umirja …

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!