Suri Cruise danes s povsem drugačnim (hipijevskim) stilom oblačenja

Magazin 23. Jan 202216:45 0 komentarjev
Suri Cruise
Profimedia

Suri Cruise, slavna hčerka igralca Toma Cruisa, je pokazala, da je njen stil zdaj povsem drugačen kot nekoč.

Morda se še spomnite male Suri Cruise, ko je s svojima slavnima staršema v petkah korakala po ulicah New Yorka.

Pozimi smo jo lahko videvali v tankem krilcu in brez nogavic, marsikdo je zato obsojal slavna starša in številnim se je zdelo, da je njuna vzgoja veliko preveč popustljiva.

A od tedaj je minilo že mnogo let in danes je Suri že povsem odraslo dekle, njen modni stil pa je čisto nasprotje tistega, ki smo ga bili nekoč vajeni.

Danes ima slavna hčerka povsem drugačen modni slog, visoke pete so že davno pozabljene, najraje se po ulicah New Yorka sprehaja v udobnih supergah in hlačah, ki spominjajo na čase hipijev.

Le s težavo jo boste ujeli v čem elegantnem ali bleščečem, kar smo nekoč videvali pri njej. V njenem otroštvu se je ves čas govorilo, da je njena garderobna omara vredna milijone dolarjev, a verjetno se je to danes precej spremenilo.

Suri Cruise
Profimedia

Suri se rada odpravi tudi v trgovine iz druge roke, kjer naravnost uživa. Zdi se, da se je od otroštva njen okus precej spremenil in je danes precej bolj skromen.

Zanimiv je tudi njej hobi, obožuje namreč knjige, ki jih najraje prebira v tradicionalni obliki, torej ne na modernih elektronskih bralnikih. Vsekakor precej nenavadno za njeno generacijo, a zdi se, da je velik knjižni molj, saj jo paparaci na ulicah New Yorka večkrat ujamejo s knjigo v rokah, ko se odpravlja v katero od kavarn, kjer si privošči čaj in branje. Vsekakor pohvalno, očitno Suri novodobne tehnologije niso kaj preveč spremenile.

Suri Cruise
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!