Svoje naravno sive lase sprejemajo tako hollywodske zvezdnice kot kraljeve dame

Magazin 27. Dec 202116:15 0 komentarjev
Andie MacDowell
Profimedia

Danes se vedno več dam odloča za naravni videz las, med drugim tudi supermodela Kristen McMenamy in Sarah Harris, igralka Andie MacDowell in celo nekatere kraljeve dame, ki samozavestno nosijo sive lase. S svojo pričesko dokazujejo, da srebrni lasje niso le sprejemljivi, ampak zaželeni.

Zaradi omejitev zaradi situacije s covidom-19 so bile številne dame prisiljene opustiti redne obiske frizerskih salonov in marsikatera se je odločila, da bo sprejela in vzljubila svojo naravno barvo las in s tem naravne procese staranja. Morda je res čas, da se znebimo okov, v katera verjamemo že desetletja, in idej, kako nujno je treba skriti sive lase kot znak staranja.

Sarah Harris
Profimedia

Supermodel Sarah Harris samozavestno nosi sive lase in z vsako objavo na Instagramu dokazuje, da srebrni lasje niso le sprejemljivi, ampak celo zaželeni.

Sarah Harris
Instagram

Potem ko je Sarah Jessica Parker ponosno pokazala nekaj srebrnih pramenov las med snemanjem nove serije And just like that ter so srebrni kodri Andie MacDowell postali najbolj občudovana pričeska na rdeči preprogi v Cannesu, se naravna, osvobojena ženska lepota zdaj infiltrira še v kraljeve kroge.

Andie MacDowell
Instagram

Sarah Jessica Parker je bila zaradi sivih las, ki smo jih videli na fotografijah s snemanja serije, precej kritizirana. Toda negativnim komentarjem se je zoperstavila s pomenljivim sporočilom.

Sarah Jessica Parker
Profimedia

“Ima preveč gub, nima dovolj gub … Skoraj se zdi, kot da ljudje nočejo, da bi bili popolnoma v redu s tem, kakšni smo, kot da uživajo v tem, da bi nas bolelo, kakršni smo danes, ne glede na to, ali se odločimo, da se staramo naravno in nismo videti popolno, ali pa nekaj naredimo s svojim videzom, da bi se zaradi tega počutili bolje,” je povedala razburjeno. “Vem, kako sem videti. Nimam izbire. Naj se neham starati? Naj izginem?”

Sarah Jessica Parker
Profimedia

Od hollywoodskih lepotic do kraljevih dam

Špansko kraljico lahko že dlje časa občudujemo z njenimi gladkimi temno rjavimi lasmi, med katerimi se na vrhu sveti nekaj naravno sivih pramenov.

Letizia Ortiz
Profimedia

Letizia, nekdanja novinarka in voditeljica novic, ki se je leta 2004 poročila v špansko kraljevo družino, je v Španiji enako vplivna kot Kate Middleton. Njen sproščeni pristop k osvobajanju ženske naravne lepote je še en dokaz, da bo porast sivih las del širše dobrodošle spremembe v smeri naravnega cikla staranja. Morda je čas, da vse ženske tega sveta sprejmemo, da smo lepe točno takšne, kot smo, in končno sprejmemo vse dele svojega telesa, tudi sive lase, ki nam poklanjajo modrost, posebno očarljivost in še bolj posebno eleganco.

Letizia Ortiz
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!