Samski Britanec si ženo išče prek oglasnih panojev

Magazin 09. Jan 202208:11 0 komentarjev
Zajem Zaslona

Medtem ko večina ljubezen išče po aplikacijah za zmenke, na spletnih mestih za zmenkarije ali prosi za pomoč prijatelje, ima Muhamad Malik povsem drugačen pristop.

29-letni Londončan se je odločil v britanskem mestu Birmingham prek oglasnih panojev poiskati ženo.

Na njih piše: Reši me dogovorjene poroke, vsebuje pa tudi ime njegove spletne strani, tako da lahko prek nje ženske z njim stopijo v stik.

V videoposnetku na spletnem mestu, ki se imenuje “Najdi ženo za Malika”, Londončan pravi, da je podjetnik, gurman, religiozen in da išče nekoga, ki skrbi za svoj “din” – islamski način življenja, ki opredeljuje družbeno in osebno življenje muslimana – in ki ima odličen smisel za humor.

Zakaj je za iskanje partnerja izbral tako nenavadno metodo, Malik na spletnem mestu pojasni: “Preprosto še nisem našel pravega dekleta. Težko je. Moral sem se pojaviti na panoju, da so me opazili!”

Pravi, da ga “osebnost in vera” zanimata bolj kot vse drugo, v videoposnetku zatrjuje, da panoji niso šala – da misli resno.

Jasno pove še, da ni proti dogovorjenim porokam. Obiskovalcem spletne strani pojasni, da imajo dogovorjene poroke svoje mesto in tradicijo v mnogih islamskih kulturah, vendar želi življenjsko sopotnico najprej najti sam.

Avtorica: Hannah Ryan/CNN

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!