Kakšen odnos ima pevka Adele z bivšim možem danes

Magazin 18. Nov 202112:14 > 12:25
Adele
Profimedia

Britanska glasbenica Adele je po ločitvi od moža Simona Koneckija posnela nov album, bivša zakonca pa naj bi se po razhodu razumela veliko bolje.

Svet je le dočakal novo glasbeno obdobje pevke Adele, ki je v zadnjih tednih pripravljala svoj novi album z naslovom “30”, v njem pa prepeva o svoji odmevni ločitvi od poslovneža Simona Koneckija, s katerim se ji je v zakonu rodil tudi sin Angelo.

Nekdanja zakonca sta se razšla po slabih treh letih zakonske “sreče”, njun odnos pa kljub ločitvi ostaja dober, pravzaprav zelo dober. Adele je namreč Simonu v sončnem Los Angelesu kupila hišo, ki je nasproti njene, saj si delita skrbništvo nad sinom, hkrati pa pevka želi, da je kot oče čim bolj vpleten v njegovo vzgojo in otroštvo. Simon se je na sodišču tudi odpovedal preživnini, zaradi nepodpisane predporočne pogodbe pa sta si morala razdeliti skoraj 200 milijonov vredno premoženje, ki ga je pevka v večini ustvarila z uspešno glasbeno kariero.

Med nedavnim intervjujem z Oprah pa je Adele iskreno priznala, da Simonu veliko dolguje, da jo je “rešil” in dolgo časa bil najbolj stabilna oseba v njenem življenju. Nekdanja zakonca si tudi pošiljata zabavne videe in fotografije, Simon pa jo je s sporočili podpore tudi spodbujal med njenim nedavnim intervjujem z glasbeno revijo “Rolling Stone”. Zdrave odnose po ločitvi je vedno lepo videti, kajne? Srečno obema!

adele
Profimedia