Kakšna je bila Kate Middleton, preden je postala vojvodinja

Magazin 04. Sep 202123:30 > 05. Sep 2021 10:21
Kate Middleton
Profimedia

Britanska vojvodinja Kate Middleton danes velja za eno tistih članic kraljeve družine, ki nikoli ne povzroča škandalov, že zdaj pa mnogi mislijo, da je povsem pripravljena na vlogo kraljice, ki jo čaka nekoč v prihodnosti.

Kate Middleton je bila pred prihodom na britanski kraljevi dvor povsem običajno dekle, ob koncih tedna se je rada zabavala, hodila ven s prijateljicami in živela življenje, ki ga sicer živijo dekleta njenih let.

Njene fotografije iz mladih let pripovedujejo povsem drugačno zgodbo, kot jo vidimo danes, ko je že deset let poročena s princem Williamom in živi vzorno življenje članice britanske kraljeve družine.

Na starih fotografijah je moč opaziti, da je imela nekoč povsem drugačen stil oblačenja, precej bolj razgaljen in čisto nič kraljevski. Že bežen pregled starih fotografij pa ostremu očesu razkrije tudi to, da je bila nekoč Kate veliko bolj polna, saj so bila njena lička takrat čisto drugačna.

Kate si verjetno tiste čase želi kar pozabiti, še manj pa jo verjetno veseli, da je na svetovnem spletu vse polno fotografij, ki jo opominjajo na tisti čas. No, verjetno se nima česa sramovati, saj ni počela prav ničesar, kar ne bi bilo običajno za njena leta, še več, fotografije so povsem normalne, prav takšne, ki jih imajo v svoji zbirki številna dekleta, zato je Kate lahko povsem mirna in brez skrbi.

Danes je seveda njena podoba povsem drugačna. Njen stil oblačenja že leta velja za enega najbolj kraljevskih med evropskimi kraljevimi hišami, prav tako pa jo boste le s težavo ujeli, da bi naredila kakšen napačen korak, saj se zaveda, da jo v prihodnje čaka vloga kraljice in da takšna vloga narekuje drugačen stil življenja, ki se ga Kate strogo drži.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje