Taylor Swift in njena verzija albuma 1989: “Čakal je na vas”

Magazin 27. Okt 202308:50 1 komentar
Album 1989 Taylor Swift
Foto: Instagram/Taylor Swift

Danes je poseben dan za oboževalce ameriške zvezdnice Taylor Swift. Izšel je namreč težko pričakovani album 1989, seveda Taylorina verzija. Na albumu je še pet dodatnih pesmi iz tako imenovanega sefa še neobjavljenih.

Taylor Swift je izdala na novo posneti album 1989, ki je originalno izšel leta 2014. Na novi različici njenega petega studijskega albuma (izšel je pri založbi Republic Records) je v deluxe izdaji ponovno posnetih šestnajst izvirnih skladb albuma 1989 ter pet skladb iz tako imenovanega sefa (From The Vault): “Slut!”, “Say Don’t Go”, “Now That We Don’t Talk”, “Suburban Legends” in “Is It Over Now?

33-letna pop zvezdnica je album proslavila na Instagramu. Ob vrtiljaku fotografij je razkrila, koliko ji album in ponovno vračanje k njemu pomenita.

“Rodila sem se leta 1989, prvič sem se ponovno rodila leta 2014, del mene pa je bil ponovno pridobljen leta 2023 s ponovno izdajo tega albuma, ki ga imam tako rada. Niti v najbolj divjih sanjah si nisem predstavljala, da boste v moje življenje tako dolgo vnašali čarobnost. Ta trenutek je odsev gozdov, skozi katere smo se sprehajali, in ljubezni med nami, ki še vedno žari v najtemnejši temi. S hvaležnostjo in čudenjem vam predstavljam svojo različico 1989. Čakala je na vas. Taylor.”

Album je napovedala 9. avgusta na zadnji postaji turneje Eras na stadionu SoFi v Los Angelesu.

1989 (Taylor’s Version) je četrti album, ki ga je Swift ponovno posnela. Izšel je nekaj mesecev po tem, ko je julija izdala album Speak Now (Taylor’s Version) in po ponovni izdaji albumov Fearless in Red v letu 2021.

V začetku tega tedna je pevka zabeležila tudi deseto pesem, ki se je uvrstila na prvo mesto lestvice Billboard Hot 100, saj je pesem Cruel Summer z albuma Lover štiri leta po izidu dosegla sam vrh te priznane glasbene lestvice.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje