Tedenski horoskop (10. – 16. 7.): Nekaterim se odpirajo neverjetne priložnosti

Magazin 07. Jul 202311:49 0 komentarjev
tedenski horoskop
Profimedia

Za nekatere znake velja, da prihodnji dnevi niso najbolj primerni za odločanje, medtem ko se bodo drugim odpirale nove priložnosti. Preverite tedenski horoskop: kaj astrologi napovedujejo vašemu horoskopskemu znaku?

Oven

V ponedeljek, ko nastopi zadnji krajec v vašem znamenju, prihajajo neverjetne priložnosti, saj se boste odločno ter samozavestno podali v situacije, ki vam poleg nasmeha prinašajo tudi hitro realizacijo. Na področju ljubezni se boste sredi tedna v objemu ljubljene osebe pogovorili o vseh pomembnih in nepomembnih zadevah, ki so se med vama odvijale v zadnjem času. Premislite, preden se boste podali v besedni dvoboj, raje se zadržite in v mislih predelajte sporne zadeve, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Kljub nežni energiji Sonca v znamenju raka poslovno ostanite odločni in poskrbite za svoje interese, tudi če želi na vas vplivati oseba, ki vam ni najbolj naklonjena. Objemov pri vezanih bikih in bikicah ne bo manjkalo, ugajalo vam bo, da boste ves čas v središču pozornosti. Določeno situacijo boste v petek na področju kariere videli v povsem drugačni luči kot do zdaj, zato boste nadaljevali z zbranim slogom. Pomembna oseba bo prikimala, kar vas bo presenetilo, saj ste pričakovali nerganje.

Dvojčka

Nikar se v torek, ko Merkur prehaja v znamenje leva, ne odločajte na hitro, ker bi vas utegnilo zbegati nekaj, kar je sicer na prvi pogled mamljivo, vendar zelo nepredvidljivo. Na dan prihajajo napake, ki ste jih do zdaj odlično ignorirali, zato brzdajte svoja čustva, ko vas bo nekdo opozoril. Ne glede na to, da boste precej napeti, sprejmite vikend kot prijetno priložnost za spremembe ter počitek v družbi prijetnih ljudi. Nikar pa se ne zatekajte v pretirano izpostavljanje.

Rak

V ponedeljek, ko nastopi zadnji krajec, boste najbolj zadovoljni s finančnim stanjem in inovativnimi podvigi, ki bodo po napornem čakanju dobili svoj epilog. Prijateljsko obarvane energije bodo tiste, ki vam bodo skozi težje trenutke vlivale nove moči in upanje. Za tiste rake in rakice, ki se že dlje časa obremenjujejo s tem, kako bi končali ali spremenili razmerje, je zdaj ravno pravi čas, da to tudi storijo, saj bodo bolj pogumni ter odločni kot običajno, napoveduje tedenski horoskop.

Lev

Poskušajte se v tednu pred vami, ko vas bo spremljala energija Sonca v znamenju raka, izogniti nezaželenim prerekanjem, da ne bi pokvarili odnosa, ki vam veliko pomeni. Posvetite se raje sočutnim pogovorom, ki bodo obrodili dobre sadove. Več časa boste namenili tudi finančnemu področju in seveda lastnemu napredku. Vezani levi in levinje, v nedeljo bo resnično težko razumeti partnerjeve misli ali občutke, vendar naj to ne bi bil glavni razlog za konflikte. Pomembno bo, da je prisotno zaupanje.

Devica

Teden z energijo Sonca v znamenju raka vam prinaša obilo odločitev, povezanih s čustvenim življenjem. Ne delajte prehitrih zaključkov, dokler nimate vseh informacij, ki so potrebne. Želeli si boste sodelovanja, a boste stvari videli preveč po svoje, poleg tega pa ne boste imeli nobene želje po prilagajanju. V soboto in nedeljo boste veliko bolj sproščeni. Kar se vam je še včeraj zdelo nemogoče, bo zdaj veliko lažje izvedljivo. Ne boste pa zaupali tistim, ki jih ne boste razumeli.

Tehtnica

Kar imate s kom razrešiti, naredite čim prej, sicer se vam bo ponovila zoprna zgodba, ki ste se ji za las izognili. V sredini tedna ne bo šlo vse po načrtih, ker vam bo ponagajal nekdo, ki vam stoji nasproti in samo čaka, da storite napako. Počakajte na boljše čase, ko boste imeli veliko več boljših priložnosti. Tisti, ki ste v razmerju, boste funkcionirali sproščeno in ustaljeno. V soboto se boste mnogo bolje počutili, saj boste končno deležni manjše sprostitve in miru. Ustrezala vam bo tudi družba mlajših, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

Pot, obarvana z energijo Sonca v znamenju raka, bo odprta in ravna, posebno v ljubezni, kjer bo vladalo razumevanje, podkrepljeno s sočutjem. Vse skupaj poskusite opazovati bolj budno kot doslej, posebno v odnosih. Svoje zasebne zadeve pa proti koncu zavarujte pred govoricami. Pazljivi bodite v petek, ko bo luna v dvojčkih, tudi pri finančnih zadevah, saj se vam bo zdelo, da nečesa pomembnega niste poravnali. Najbolj smotrno bi bilo slediti sebi.

Strelec

Veliko stvari se vam bo ponujalo v začetku tedna, ko nastopi zadnji krajec, in potrebovali boste trezno glavo, da se odločite pravilno. Ni potrebe, da se primerjate z drugimi sodelavci, raje se osredotočite nase in na tiste naloge, ki so nujne. Ljubezen se bo razbohotila v soboto, ko boste zelo sproščeni in pripravljeni na strastne podvige. Če boste s seboj zadovoljni in dovolj prepričani vase, vam bo uspelo nekaj, kar že dlje časa načrtujete.

Kozorog

Prirojena intuicija bo v ponedeljek, ko nastopi zadnji krajec, uporaben dejavnik, še posebej, če si boste zaželeli notranji napredek. Slediti boste morali navdihu, ki bo povezan z izkušnjami iz preteklosti. Pohitite in izkoristite ugoden trenutek, ki lahko v kratkem izboljša vaše finančno stanje. Pokazati nekomu od bližnjih, da verjamete vanj, bo v nedeljo bistvenega pomena, v nasprotnem primeru se lahko odnos zelo hitro ohladi, vam napoveduje tedenski horoskop. Poskrbite tudi za sproščanje svojega telesa.

Vodnar

Bodite bolj pazljivi pri izpovedovanju svojih čustev in se nikar ne pustite sprovocirati osebi, ki vam želi dokazati, da nekaj ne delate prav. Skušajte se prilagoditi dinamični energiji, ki se bo nahajala v vaši bližini. Zdravje bo šibka točka, toda tokrat le zato, ker se preveč razburjate zaradi malenkosti in si dovolite, da se vas dotika stres. Vikend prinaša ponovno zaupanje ter večjo sproščenost, zato brez skrbi zaupajte tistim, ki vas obdajajo in razveseljujejo.

Ribi

V začetku tedna bodite pozorni na to, da vam ne bo nekdo predstavil napačnih informacij. Niste oseba, ki bi se znala pretvarjati, zato boste to, kar boste čutili, tudi pokazali. Zelo intenzivno boste razmišljali o tem, čemu dati prednost v svojem življenju. Oseba, ki vam je naklonjena in pozna vaše prednosti, vas bo spodbujala, da si postavite dolgoročne cilje. Težave vam bodo v nedeljo povzročali majhni spori, in če ste komu kaj dolžni, se boste morali zagovarjati.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!