Tedenski horoskop (od 11. do 17. decembra): Mlaj bo prinesel marsikaj

Magazin 08. Dec 202310:13 0 komentarjev
astrološka znamenja, zodiak, horoskop
Foto: PROFIMEDIA

Nov teden prinaša nove izzive, pa tudi veliko lepega. V tedenskem horoskopu preverite, kaj astrologi napovedujejo za vaše znamenje.

Oven

Čeprav se boste v sredo, ko nastopi mlaj, v določenem pogovoru ostro odzvali, se bo napetost k sreči hitro polegla. Sredi tedna boste največ razmišljali o materialnih sredstvih in razporejanju prihrankov, kar vas lahko notranje nekoliko obremeni. Poskrbite za to, da ne boste ves čas zahajali v prepire z drugimi, kajti to vam ne bo prineslo koristi, le še večji stres. Od vas bo nekdo v nedeljo pričakoval več, kot ste mu ta trenutek pripravljeni nuditi, napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Energije boste imeli v začetku tedna, ko se bo Merkur še gibal direktno, dovolj, da postorite stvari, s katerimi odlašate že dlje časa in sami sebe spravljate v napet položaj. Čeprav vas bo ves čas mikalo, da bi se vmešali v konflikt, ki se bo zgodil poleg vas, to ne bo dobra ideja. Ne pričakujte, da boste uspeli konec tedna vse, kar se plete v vaših mislih, doseči naenkrat, saj je na vidiku nekaj zmedenih in nepredvidljivih situacij.

Dvojčka

Čeprav se vam opozorila drugih prepogosto ponavljajo, resnice na področju ljubezenskih odnosov še niste pripravljeni slišati. Besed ne boste zlahka razvozlali, kar vas lahko razjezi. Želeli se boste izogniti občutku, da se nič ne premika tako, kot bi si želeli. Stres bo najbolj intenziven v petek, ko se bo boste morali na področju kariere glede pomembne zadeve odločiti. Spremembe, ki prihajajo, utegnejo imeti dolgoročne posledice, kljub temu ostanite umirjeni.

Rak

Upoštevajte v sredo, ko natopi mlaj, razum, šele potem se glede kočljive zadeve odločite. Nekdo vam ne bo želel odgovoriti na pomembno vprašanje, kar bo glavni razlog za užaljenost, ki se lahko prebudi v četrtek. Ljubezenske želje bodo v soboto in nedeljo, ko bo Luna v vodnarju, končno uresničljive, kar bo okrepilo skrhano srce. Iskrenost bo na prvem mestu in izkazali se boste na nekoliko neobičajen, vendar zelo privlačen način, napoveduje tedenski horoskop. Čim prej naredite korak naprej k uresničitvi svojih idej.

Lev

Na poslovnem področju boste v začetku tedna, ko se bo Merkur še gibal direktno, zelo uspešni, še posebej če posredujete storitve. Pričakujte več sreče kot običajno, kar bo treba spretno izkoristiti. Določena situacija bo v petek, ko se boste morali zaradi konjunkcije med Luno in Plutonom nečemu prilagoditi, od vas zahtevala več resnosti in pazljivosti. Postavili se boste na stran tistih, ki imajo resne težave, vsaj dokler ne boste popolnoma prepričani, da ste jih dobro usmerili.

Devica

Izkoristite praznično obarvane energije in se odpravite nekam, kjer se lahko sprostite, saj vas bo spremljala navihana vibracija. Ker boste želeli biti svobodni, se bodo obremenitve končno razblinile. Četrtek je pravi čas, da rešite poslovne zaplete, ki so se vam do zdaj zdeli nerešljivi, saj vas bo spremljala konjunkcija med Luno in Merkurjem, ki bo olajšala komunikacijo. Energije boste imeli tudi v soboto in nedeljo več kot dovolj.

Tehtnica

V začetku tedna vas bo doletela težja naloga, ki lahko prebudi notranji nemir. Pomagali vam bodo tudi sodelavci, zato nikar ne bodite tako nervozni. Ne upirajte se napredku, saj vam bo tokrat koristil, poleg tega lahko obogatite tudi finančno stanje. Zanesite se – ko se bo treba na hitro odločiti – predvsem na lastno presojo. Veliko pozornosti boste v soboto in nedeljo, ko bo Luna v znamenju vodnarja, namenili odnosom s prijatelji, napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

Če se bodo začele prebujati stare teme, se skušajte zadržati nad gladino ter si ne dovolite, da vas potegnejo vase. Izvedeli boste marsikaj, kar vas lahko usmeri k spremembam, predvsem pa k boljšim smernicam za prihodnost. Znebite se lahko tudi velikega bremena, ki vam ga že nekaj časa ustvarja nekdo, ki je do vas nesramen. S harmonijo obarvan konec tedna vam bo omogočil boljše razumevanje v družinskem krogu.

Strelec

Pazite v ponedeljek, saj vas lahko, ko boste nezbrani, nekdo hitro zavede v napačno smer. Že v sredo boste spet osredotočeni in budni. Nekaj, kar na področju kariere že dlje časa ustvarja napetost, se počasi obrača v bolj pozitivno naravnano smer. Energije bodo v petek omogočale zanimiva srečanja, sprave in opravičila. Zastavite si brez dvomov višje cilje, saj boste spoznali, da si svojim inteligentnim pristopom zaslužite več. Končno boste dobili potrditev, da delate prav.

Kozorog

Čeprav boste v teden stopili prepričani, da zmorete vse, vas lahko zlahka premagajo z besedami ter dejanji. Pripravite se tudi na spodrsljaje, le tako vam bo vse skupaj uspelo popeljati do zaključka. V četrtek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Merkurjem, vas bo razveselilo zanimivo sporočilo, vaš odgovor naj bo spontan in seveda pritrdilen. V nedeljo se boste posvetili sebi, zaželeli si boste sprehoda v naravo, napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

Če se boste znali v ponedeljek in torek razbremeniti, se boste bolj lahkotno soočali z dnevnimi opravki. Prav tako boste zatrli misli, ki vam jemljejo energijo. Vseeno vam bo, kar si mislijo drugi, zato boste delali to, kar vam bo odgovarjalo. Ljubezen bo konec tedna, ko bo Luna v vašem znamenju, dišala po zadovoljstvu, saj se boste znali prilagoditi bolj nežnim vibracijam. Tudi samskim vodnarjem in vodnarkam ne bo dolgčas.

Ribi

Bodite v sredo, ko se bo z energijo mlaja na področju kariere odprlo novo poglavje, pogumni in samozavestni. Tokrat ne boste v nevarnosti, da vas kdo prehiti, saj boste prepričani vase in vztrajni, kar vam bo omogočilo lažje delovanje na področju financ. Ob srečanjih bodite v nedeljo pozorni na malenkosti in ne zaupajte svojih skrivnosti ter osebnih zadev vsakemu, ki se vam približa. Na področju ljubezni se bo vse razpletlo v pravi smeri.

Pripravil: Horoskop.si

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!