Tedenski horoskop (od 12. do 18. 6.): Nekateri se bodo morali močno potruditi

Magazin 09. Jun 202311:40 0 komentarjev
tedenski horoskop
PROFIMEDIA

Nov teden prinaša nove izzive, nekateri se bodo morali spoprijeti s svojo preteklostjo. Preverite, kaj astrologi v tedenskem horoskopu napovedujejo za vaše znamenje.

Oven

Na začetku tedna boste bolj redkobesedni, saj vas spremlja občutek, da ne morete izpolniti vseh zahtev. Nekaj konfliktov se bo pojavilo, a kljub temu boste znali poiskati zlato sredino, da se bo vse skupaj umirilo. Če vas bo proti koncu tedna najedalo ljubosumje, se skušajte očitkom izogniti. Odnosi bodo v nedeljo, ko bo nastopil mlaj, manj stresni, bolj topli in globoki. Delovali boste počasi, vendar učinkovito, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Preveč ste se obremenjevali z nečim, kar ni v vaši domeni, zato se skušajte motivirati in ostati zvesti sebi. Poskusili si boste razložiti, kaj se je zgodilo v preteklih tednih, vendar pravih odgovorov še ne boste našli. Nekdo vas bo zagovarjal, kar vas bo presenetilo. Odločitev na področju financ v petek ne bo pretežka. V soboto in nedeljo prihaja veliko prijetnega in razburljivega, čeprav ste v zadnjem času preveč črnogledi.

Dvojčka

Nekdo čaka na vaš namig, zato se nehajte obotavljati in se raje usmerite simpatičnim energijam naproti. V medsebojnih odnosih lahko prevzamete pobudo, čeprav se vam vse skupaj morda zdi premalo razigrano. Nekdo bo sicer prebudil zanimanje in radovednost, vendar ne toliko, da bi brezglavo tvegali. Boljše se boste tokrat počutili v preverjenih okoliščinah. Pogovorite se, prisluhnite ne le besedam, temveč začutite tudi energijo, kar vas vodi v lepše obdobje.

Rak

Poslovno področje se bo v ponedeljek, ko bodo vaši odzivi zaradi lune v ovnu prehitri, dotikalo zoprnih spodrsljajev. Nepričakovane spremembe vas lahko za trenutek obremenijo, vendar raje mirno zaplujte skozi njih. Konec tedna bo vse odvisno od prvega vtisa, tudi v zvezi z odnosi v domačem okolju. Veliko se bo v nedeljo, ko nastopi mlaj, dogajalo doma, saj bodo družinski člani z veseljem spremljali vaše aktivnosti in prisluhnili nasvetom, vam napoveduje tedenski horoskop.

Lev

Vse se lahko spremeni, kar bo na področju kariere in denarja v začetku tedna zelo dobrodošlo. Zagnali se boste prek meja realnosti v svet, o katerem sanjate že nekaj časa. Nič zato, če boste za koga delovali preveč optimistični. V soboto in nedeljo se vam bo kljub mirnim energijam po mislih pojavljala misel, povezana z željo po strastnih dogajanjih. Čustvene zgodbe bodo znova zelo spontane, kar vam bo odgovarjalo.

Devica

Ne zapletajte se v skrivnostne situacije in v ljubezenske intrige. Prav tako bodite pozorni, kaj boste govorili med vrsticami. Vse, kar vas obremenjuje, lahko rešite s pomočjo notranjega občutka. V petek, ko bo luna v znamenju dvojčkov, boste neučakani glede urejanja poslovne ali študijske zadeve, za katero ne najdete ustreznih rešitev. Bodite predvsem budni, ker se bodo v nasprotnem ponavljale stare težave.

Tehtnica

Informacije, na katere ste čakali, ne bodo tako prijetne, kot ste si zamislili. Najprej naj bo na vrsti pomembna obveznost, ki vam prinaša pozitiven rezultat. Sodelavci bodo pogumno pridobivali prednost, zato boste lahko imeli občutek, da ste na stranskem tiru. Napeti boste tudi zaradi ljubezenskih dvomov, predvsem zaradi situacije, ki vas, čeprav vam je jasno, da bi jo morali zaključiti, strastno vznemirja. Pripravite se tudi na nekaj neprijetnih opravkov, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

V začetku tedna se zaradi raznolikosti, ki jo ustvarja energija lune v ovnu, pripravite na več izhodov. Ne dovolite, da vas prekinjajo sredi stavka, in nikar ne čakajte predolgo, ker bo kasneje vse skupaj še veliko težje. Ne zanašajte se le na srečo, tokrat se morate sami bolj potruditi. V soboto, ko bo luna v dvojčkih, boste zelo težko povedali tisto, kar želite povedati, saj bodo vsi nekako zmedeni. Poskusite biti bolj potrpežljivi z ljudmi, ki ne razumejo, kaj želite.

Strelec

Sreča, ki se bo razbohotila na področju čustev, bo plod pravilnih odločitev in simpatičnega nasmeška na obrazu. Skrbno boste preučili situacijo, v kateri ste se pred kratkim znašli, in si ustvarili mnenje. Odprle se vam bodo nove poti, ampak kljub temu preverite drobni tisk. Narava bo v soboto, ko se boste želeli odklopiti, vaš najljubši kraj za sproščanje. Pozorni bodite, da vikenda ne boste preživeli v lažnih pričakovanjih, ki bi se jih lahko zavedali prepozno.

Kozorog

V ponedeljek, ko bo luna v znamenju ovna, se boste z nekom zapletli v prepir, kar pa vam ne bo prav nič všeč, saj običajno rešujete stvari umirjeno. A ne skrbite, saj boste čez teden spoznali, da je manjši prepir koristen, da poveste, kaj si v resnici mislite in želite. Proti koncu tedna nikar ne pretiravajte s samohvalo, s skromnostjo in poslušnostjo boste dosegli veliko več. Čustva bodo umirjena. V nedeljo se boste znašli v pričakovanju, vam napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

Rezultati v začetku tedna ne bodo lahko dosegljivi, ampak se bo treba za vse potruditi bolj kot običajno. Pazite, da si zaradi raznih pripomb po nepotrebnem ne nakopljete kakšnih težav, ki bi vas ovirale pri napredku. Ko boste živčni, boste naredili veliko napak, zato se še nekaj časa izogibajte zahtevnih ter velikih korakov. V nedeljo boste slišali dobro novico, ki vam bo dvignila samozavest in vas prepričala, da je vredno vztrajati.

Ribi

Lastnosti, tako dobre kot slabe, bodo prišle v začetku tedna bolj do izraza v stikih z drugimi ljudmi. Zasanjane vibracije bodo pri nekaterih ribicah za trenutek zasenčile realno presojo. Skozi razne odločitve in zgodbe boste iskali izgubljeni del sebe. Dogodki se bodo v petek in soboto, ko bo luna v znamenju dvojčkov, odvijali z naglico, komajda boste sledili pestremu dogajanju, vonju po drugačnosti ter bitju svojega srca. Vezanim bo najbolj prijetno v objemu, vam napoveduje tedenski horoskop.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!