Tedenski horoskop (od 13. do 19. 3. 2023): Osebni cilji bodo v ospredju

Magazin 10. Mar 202310:41 0 komentarjev
mesečni horoskop avgust 2022
Profimedia

Tedenski horoskop: pripadniki nekaterih znakov se bodo bolj osredotočili na uresničitev svojih ciljev, pravijo astrologi. Kako kaže vašemu znamenju?

Oven

Prisluhnili boste svoji notranjosti in se začeli zavedati, da pravzaprav že nekaj časa nimate ob sebi tistega, kar hočete in želite, napoveduje tedenski horoskop. Postavili si boste nekoliko višje cilje, pomembno pa je, da so realne narave. Spoznali boste, da je nastopil trenutek, v katerem bi morali zopet podirati meje, ne pa se jih ves čas oklepati. Odprite oči, zberite se, saj v situaciji, ki se je bojite že nekaj časa, potrebujete namig. Če boste znali v nedeljo malce potrpeti, boste dosegli svoj namen.

Bik

Bolj boste popuščali stresu in se ozirali na zunanje okoliščine, slabše se boste počutili. Zbližali se boste z ljudmi, ki razmišljajo v podobni smeri, vendar brez odvečnih pripomb. Z mislimi se boste v sredini tedna hitro vrnili k zadevi, ki vas bremeni v ozadju. Nepotrpežljivi boste, zato boste delali manjše napake, ki jih običajno ne. Željo po spremembi boste sicer imeli, a bo vse skupaj težko pridobivalo na veljavi. Preveč dela se vam ne bo obrestovalo po pričakovanjih.

Dvojčka

Nič ni narobe, če delate tudi za druge, vendar mora vsaka stvar imeti svojo mejo. Marsikdo tokrat ne bo znal ceniti vaše pomoči. Glede določene zadeve se boste najprej nekoliko ustavili, potem boste ugotovili, da vas ne vodi tja, kamor bi si vi želeli. Potegujte se zase, saj imate proti koncu tedna, ko boste veliko bolj stabilni, odlične možnosti. Ne pričakujte pa v domačem okolju navdušenih odzivov, ko boste razlagali o svojih prednostih. Več kot boste razmišljali, bolj se boste zapletali.

Rak

Zastavljeni cilji se vam počasi lahko uresničijo, zato zberite energijo in se usmerite tja, kjer čutite dobro energijo, svetuje tedenski horoskop. V zadnjih dneh tedna boste končno razumeli skrite namere drugih. Samski raki, odprite konec tedna pot novi ljubezni, saj vam ta lahko pričara nepozabne trenutke. V nedeljo boste vsi, ki ste v razmerju, začutili moč in energijo, tudi motivacija bo zelo pomembna. Uspevalo vam bo vse tisto, kar ste si vedno želeli.

Lev

Ne bodite tako zelo kritični, skušajte, tudi če se bo nekaj zakompliciralo, ohraniti pravo mero razumnosti in dojemljivosti. Bodite obzirnejši, spomnite se, da so dejanja bolj pomembna od besed. V službi bo vse potekalo brez težav, toda vseeno poskrbite za to, da zavarujete svoje zamisli in tudi prihranke. Preložite v petek, ko boste bolj nervozni, nekaj, kar ni v skladu z vašimi željami. Čeprav vam bodo obljubljali veliko, ne boste pripravljeni tvegati.

Devica

Ne obupajte ob prvih težavah, saj za vse, kar se trenutno v vašem okolju dogaja, obstaja dober razlog. Nekdo od prijateljev vam tokrat ne bo prisluhnil v tolikšni meri, kot bi si želeli. Ostro se boste odzvali, če pa bo posredi še kakšna skupna povezava, se lahko sprete. V poslovnih zadevah za nekaj časa pozabite na to, kaj vam govorijo čustva, in se stvari lotite razumsko. Tako si boste odprli več vrat, saj se ne boste obremenjevali z malenkostmi, pravi tedenski horoskop.

Tehtnica

Izkoristiti bo treba priložnosti, ki se bodo nizale v vaši bližini, še posebej na področju ljubezni. Ne boste dopustili, da vam čustva zameglijo razum in tokrat boste ostali mirni, tudi če se bo kdo besedno spravil na vas. Na področju financ bo vladalo obsedeno stanje, toda vzdržali boste vse pritiske. Pokažite več, pomembno je, da ne sedite križem rok. Končno boste v nedeljo pripravljeni spregovoriti tudi o zadevi, ki ste jo do sedaj dlje časa zadrževali zase.

Škorpijon

Z nekom se boste slišali in dogovorili še prej, kot ste predvidevali. Tokrat boste imeli dovolj časa, da se mu posvetite. Zaživeli bodo stari načrti, tudi v povezavi z dodatnim zaslužkom. Pojasnite, kako se počutite, le tako vam bodo določeni posamezniki prisluhnili. Počasi se boste prebili v ospredje, nepričakovano boste zašli med tiste teme, ki se jim običajno izognete. V ljubezni vam bo težje kot v preteklem obdobju. Jezni boste, ker se nekaj ne bo razrešilo tako, kot ste si zamislili.

Strelec

Zastavite si konkreten cilj in predvsem rok, kdaj se boste podali v akcijo, saj se vam v bližnji prihodnosti obetajo prijetna presenečenja. Ukvarjali se boste z nečim, kar vas bo po dolgem času navdihovalo. Lahko ste brez strahu, zgovornost vam bo pomagala, da boste zadovoljni. Konec tedna popazite na zdravje, posebno na noge, kolena in sklepe. Nekdo bi vam lahko v nedeljo pri pomembni situaciji v domačem okolju priskočil na pomoč, tako bo vse skupaj potekalo v prijetnih energijah.

Kozorog

Trdo delo vam bo prineslo odlične rezultate, zato boste deležni tudi finančnih prednosti. Vse bi radi rešili s pogovorom, vendar bodo v ljubezni drugačna pravila in tokrat se lahko zaplete tudi brez večje napake. Ne iščite razlage za vsako ceno. Ustvarjate vtis, da ste močni, pravzaprav pa je še veliko nerešenih situacij in zadev, ki bi jih bilo potrebno razčistiti. Začnite vsaj z najnujnejšim, tudi v povezavi z nekom, ki natanko ve, kakšen naj bi bil zaključek.

Vodnar

V ljubezni boste spoznali, da je prišel že skrajni čas za spremembo. Nikar več ne čakajte, da se nekaj premakne kar samo od sebe, kar se to žal ne bo zgodilo. Tako si utegnete nakopati težave in prebuditi slabo energijo. Težko vam bo pozabiti na nekaj, kar še vedno odmeva v mislih. Ne zastavljajte vprašanj, za katera že vnaprej veste, da ne morete dobiti ustreznega odgovora. Maščujejo se vam lahko vse napačne poteze. Raje se umirite in se začnite poglabljati vase.

Ribi

Nehajte se oklepati preteklosti, čeprav se bo v vaše srce naselil nenavaden mir, zopet se ponavljajo že znani dvomi, čeprav ste si obljubili, da se ne boste več vračali ter prebujali bolečin. Če že dlje časa razmišljate o tem, da bi začeli delati na sebi, imate sedaj odlične možnosti, da stopite v nekaj, kar vas bo navdušilo. Zberite v petek, ko boste bolj igrivi, pogum za zbliževanje z osebo, ki vam je všeč že dlje časa. Prihaja tudi nekaj možnosti, da uredite družinske odnose.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!