Tedenski horoskop (od 13. do 19. 5.): Za nekatere bo zelo čustveno

Magazin 10. Maj 202414:02 0 komentarjev
tedenski horoskop
Profimedia

Zdi se, da maja čustva kar cvetijo, vsaj tako pravijo astrologi. Preverite, kaj se obeta vašemu astrološkemu znamenju.

Oven

Venera v znamenju bika vas bo na ljubezenskem področju upočasnila in nagradila z razumevanjem globine, ki se mu običajno zelo radi izognete. Težko pa boste v četrtek in petek, ko bo luna v devici, razumeli, da so lahko najbližji ljudje tudi najbolj drugačni. Treba bo prilagoditi tempo in pogledati na stvari, kot so v resnici. Do nedelje boste zagotovo spregledali bistvo ter se usmerili v prijetne vibracije, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Sonce, ki bo v tem tednu še v vašem znamenju, v ljubezenske, službene ter družinske odnose prinaša več zaupanja. Če bo ozračje napeto, se boste z lahkoto umaknili tja, kjer bodo prevladovale umirjene energije. Četrtek in petek z luno v devici boste izkoristili za napredek na poslovnem ter finančnem področju. Energije in motivacije bo dovolj, prav tako bodo cilji jasno začrtani. V nedeljo se znebite neodločnosti.

Dvojčka

Z Marsom v znamenju ovna boste močnejši kot v preteklem obdobju in na trenutke v določenih situacijah celo predrzni. Ne boste več vztrajali pri preizkušeni rutini, ampak se boste na vsak način želeli podati v tveganje. Na zasebno življenje bodo vplivale spremenjene okoliščine, ki vam v soboto kljub konjunkciji med soncem in Jupitrom ne bodo všeč. Pozorni bodite predvsem na nekoga, ki bo nesramno zahteval odgovore.

Rak

Ljubezen bo v začetku tedna tako zelo pomembna, da se boste na ostalih področjih težje zbrali in naredili, kar vas bodo prosili. Samskim rakom in rakicam se obetajo nova poznanstva, ki vas bodo opomnila na to, kako lepo bi se lahko kmalu imeli. Vezani, če boste v dvomih ali razpeti med več različnimi občutki, najprej analizirajte, šele nato odreagirajte. Na potovanju ali izletu, ki se vam nakazuje konec tedna, boste spočiti in zelo klepetavi, vam napoveduje tedenski horoskop.

Lev

Globino ljubezni boste iskali povsod, vendar bi bilo najbolj smotrno, da jo poiščete v podzavesti ter se z njo soočite. Ničesar ne boste dosegli z dolgimi filozofskimi pogovori, zato se tudi ne trudite preveč. Nekaj, kar bodo konec tedna pričakovali od vas, boste naredili na lastno pest, marsikaj bo najprej zapleteno, toda zagotovo bo vredno vašega truda. Zelo vam bo pomagala sposobnost, da se znate iskreno nasmejati na svoj račun.

Devica

Najbolj vas bo v ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med soncem in Uranom, jezilo, da se določeni ljudje nikoli ne držijo dogovorov. Oseba, od katere nekaj pričakujete, vas lahko znova popelje na tanek led. Bolj prijetno bo čez teden na področju financ, vendar kljub temu ne pretiravajte z nesmiselnimi nakupi. V soboto, ko bo dopoldne luna še v vašem znamenju, boste imeli veliko sreče. Z dobro potezo boste stopili v ospredje.

Tehtnica

Mars v znamenju ovna bo želel, da se z nečim soočite, zato ne bodite presenečeni, če boste postavljeni pred preizkušnjo na čustvenem področju. Ko se bo treba odločiti, upoštevajte tudi vse, kar se je v zadnjem času nakopičilo. Na poslovnem področju boste v četrtek in petek z energijo device nepremagljivi, tudi če bo treba narediti kakšno naduro, vas to niti ne bo preveč zmotilo. Nedelja bo dan po vašem okusu, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

Kljub svoji impulzivni naravi ne bodite nestrpni, ko bo nekdo v začetku tedna ves čas drezal v vaš osebni prostor. Nikar ne bodite preveč obsedeni z idealom, z nečim, česar morda ne boste tako zlahka dosegli. Razkritje napetosti v partnerskem odnosu bo proti koncu tedna od vas zahtevalo, da poveste tisto, kar skrivate že dlje časa. S strpnostjo, razumevanjem in umirjenim pristopom, ki ga prebuja luna v tehtnici, bo nedelja prav lep dan.

Strelec

V teden boste stopili uporniško naravnani, in čeprav vas nekdo dobronamerno opozarja, da bi se morali ustaviti, boste želeli na vsak način uresničiti vse svoje cilje. To, da ste svobodni, je sicer del vašega značaja, vendar pazite, da ne boste preveč zaostrili določene situacije. Na čustvenem področju se lahko v soboto prebudijo razne zaznave, ki ne bodo najbolj prijetne. Prepustite se toku dogajanja in se ne sprašujte, zakaj se je nekaj zgodilo.

Kozorog

Oseba, ki ji še ne zaupate dovolj, bo prepričana, da bi ji morali slediti. Če ste še vedno v dvomih, bodite pozorni in berite med vrsticami. Če boste odreagirali naivno, boste na koncu zelo razočarani. Samski, namesto da samo tuhtate, kako lepo bi bilo v razmerju, naredite kakšen korak ali pa se poskusite vključiti v kakšno družbo. V nedeljo boste zaprti v ene in iste okvire, tako zelo, da niti ne boste zaznali drugih odtenkov, vam napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

Poskrbeli boste za pozitivno vzdušje, razveselilo vas bo predvsem to, da novi ljudje počasi vstopajo v vaše življenje. Uživali boste v sproščeni družbi, kjer lahko dobite odličen predlog za oddih v poletnih dneh. V petek, ko bo luna v devici, si ne boste dovolili nobenih spodrsljajev, raje boste vse, kar boste počeli, trikrat preverili. Zadovoljni boste sami s sabo, zato vam bo skoraj vseeno, kar si o vas mislijo.

Ribi

Z energijo konjunkcije med soncem in Uranom se boste v ponedeljek zelo dobro zavedali, da ste lastnik ali lastnica neukrotljive privlačnosti. Težki čustveni napori so za vami, zato bo tudi na področju ljubezni skozi teden prijetno ter vznemirljivo. Če ste v kočljivih situacijah, bodite v soboto bolj pozorni na opozorila, saj časa nikakor ne boste mogli zavrteti nazaj. Spomnite se na pregovor, da je lažje preprečiti kot zdraviti.

Pripravil: Horoskop.si

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!