Tedenski horoskop (od 16. do 22. maja 2022): Za nekatere čas napetosti

Magazin 13. Maj 202210:48 > 12:16 0 komentarjev
tedenski horoskop
Profimedia

Tedenski horoskop: astrologi pravijo, da bo marsikaj pod vplivom Luninega mrka – nekatere znake čakajo celo manjše napetosti in krize. Je med njimi tudi vaše znamenje? Preverite.

Oven

Nikar ne zamudite priložnosti, saj bi lahko končno zgladili zoprne napetosti. Svojo potrebo, da vedno in povsod vse nadzorujete, poskusite zmanjšati. Pričakujte več lahkotnosti, gibljivosti in živahnosti, polni boste tudi upanja in zaupanja. Pomembno je, da ostanete zvesti sebi in željam. Na področju prijateljskih odnosov boste konec tedna, ko Sonce preide v znamenje dvojčkov, potrebovali več dokazov in ne le praznih besed ter obljub, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Ustavili se boste pri napačnih odločitvah. Kljub vsemu spontano prihaja odlično izhodišče, da razvijete svoje potenciale in pokažete vsem, kako sposobni ste. Prilagajanje bo v zadnjih dneh tedna nujno zlo, prav tako ne prehitevajte s strogim zaključevanjem. V ljubezni boste na trenutke preračunljivi. Pojavila se bo negotovost, dvomili ne boste samo o ljubljeni osebi, temveč tudi o globini svojih čustev.

Dvojčka

Na področju ljubezni boste zelo razigrani ter spontani, kar vas vodi v zanimivo dogajanje. Poslušajte svoje srce in se ne sprašujte, ali delate prav ali ne, saj vas kmalu čakajo priložnosti. Na področju kariere pričakujejo, da boste sami poiskali rešitev. Največja napaka bi bila čakati na druge ter se izmikati odgovornim odločitvam, ki vas lahko dolgoročno dobro pozicionirajo. Za samske dvojčke bo najbolj ugoden dan nedelja, vam napoveduje tedenski horoskop.

Rak

Zaradi vpliva Luninega mrka pričakujte v ponedeljek manjše napetosti in krize. Premagajte negativno energijo, ki bi vas lahko pripeljala v neprijetno situacijo. Preveč se nagibate k skrajnostim, zato ne najdete svojega miru, prav tako ničesar ne dokončate. Premik, ki ga pričakujete, se žal zaradi neugodnih okoliščin še ne bo zgodil. Na ljubezenskem področju ne boste proti koncu tedna ničesar dosegli na silo, zato se brzdajte. Če ste samski, ne zapravljajte energije za napačne osebe.

Lev

Manj se ozirajte na mnenja drugih in raje poslušajte svoje srce, ki vas vodi k pravim odločitvam. Stojte za svojimi odločitvami in zagovarjajte svoja stališča, kmalu se vam bo obrestovalo. Prijetna doživetja bodo konec tedna, ko se Sonce seli v znamenje dvojčkov, presegla vsa pričakovanja. Odločili se boste, da se boste predali izzivom in preprosto uživali. Ustvarjalna žilica bo povrnila potrebno ravnovesje in z veseljem se boste lotili preurejanja doma.

Devica

V teden boste zaradi energije Luninega mrka stopili nekoliko nemirni. V spopadanju s težavami je soočenje lahko odlična rešitev. Notranji dvomi se na zunanji podobi sicer ne bodo poznali, navzven boste delovali samozavestno ter odločno. Zavedali se boste, da se morate prepustiti spontanemu toku ne glede na vse pripombe, ki jih boste deležni. Konec tedna lahko začnete pobirati sadove svojega preteklega dela, ki ste si jih zaslužili. Delovali boste s trdnimi koraki, vam napoveduje tedenski horoskop.

Tehtnica

Čeprav boste s svojimi predlogi ves čas prehitevali, se boste izkazali kot dober poslušalec. Notranji pogum se bo v sredini tedna okrepil na delovnem področju. Nekoliko bolj previdni pa bodite na področju čustev, kjer boste malce dvomili. Za samske tehtnice bo sredina tedna nekoliko bolj vznemirljiva, še posebej v povezavi s tistimi, ki so bolj umirjeni. Vezani preveč razmišljate in analizirate, namesto da bi se prepustili dogodkom. V nedeljo boste bolj zadovoljni s sabo.

Škorpijon

Z ugodnimi planetarnimi vibracijami se boste samozavestno podali v številne obveznosti, rešili boste tudi nekaj zelo kompleksnega. Skušajte imeti na široko odprte oči, saj je na vidiku nekaj, česar drugi niso niti opazili. Vaše dobro poznavanje skritih kotičkov bo konec tedna, ko si boste vzeli čas za ljubezen, sprožilo navdušenje in željo po ponovni povezavi. Saj veste, kjer je volja, je tudi pot, zato nikar ne obupajte, vam napoveduje tedenski horoskop.

Strelec

Planetarna energija vas bo spodbujala, da nekaj naredite za svoje počutje. Predvsem boste začutili potrebo, da pojeste več zdrave hrane. Sredi tedna, ko boste optimistično naravnani, pričakujte nove priložnosti za izboljšanje finančnega položaja, kar je trenutno za vas zelo pomembno. V družinskem krogu se pripravite na nekaj, kar vam že nekaj časa ni najbolj všeč. Pogovor se bo zavrtel hitreje, kot ste pričakovali. Imeli boste zadnjo besedo.

Kozorog

Sprejeti boste morali odločitev, kar vam ne bo pretežko, saj gre za nekoga, ki mu lahko zaupate in vas že dlje časa podpira. V povezavi s poslovnimi zadevami lahko kljub retrogradnemu Merkurju pričakujete več koristnih informacij. Resnost finančne situacije vam zaradi povečane samozavesti ne bo prišla do živega. Prijatelji bodo imeli občutek, da je nekaj narobe, saj ne boste radodarni z denarjem kot običajno, vendar se z njihovim mnenjem ne obremenjujte.

Vodnar

Določeno situacijo boste v ponedeljek, ko nastopi Lunin mrk, videli v čisto drugačni luči kot do sedaj. Nekaj izgubljenega bo ponovno našlo pot nazaj do vas, kar vas bo presenetilo. Obremenjenost boste sicer doživljali kot stres, a tokrat bolj pozitiven, saj boste imeli občutek, da se stvari počasi končno počasi premikajo na bolje. Pomembno vam bo tudi, da vam bodo naklonjeni tisti, ob katerih se resnično odlično počutite. V nedeljo vas bo obiskala nežnost.

Ribi

Z majhnimi koraki boste zaradi mrka bolj učinkoviti, rešili boste dodaten finančni zalogaj. Počasi se lotite tudi urejanja tistega, kar je obremenilno. V sredini tedna boste veliko dosegli pri zadevi, v katero niste imeli pravega zaupanja. Ne tuhtajte o skritem pomenu, temveč se pozanimajte naravnost in brez ovinkarjenja. Izkoristite v soboto navihano priložnost, ki vam prinaša več sproščenosti. Premislite, ali je težava v službi res vredna vaših skrbi, vam napoveduje tedenski horoskop.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.