Tedenski horoskop (od 17. do 23. 4.): Na koga bo najbolj vplival sončev mrk

Magazin 14. Apr 202311:19
sončev mrk
PROFIMEDIA

Prihaja sončev mrk, ki prinaša tudi nihanja – v razpoloženju in posledično v odnosih, pravijo astrologi. V tedenskem horoskopu preverite, kako kaže vašemu horoskopskemu znaku.

Oven

Zaradi številnih planetarnih sprememb je pred vami teden, v katerem boste močno nihali. V pozitivnih trenutkih boste zaznavali svoje sposobnosti ter resnična hotenja in jih na pravi način uporabili. Po drugi strani boste zavidali drugim in sanjarili, kaj vse bi želeli narediti. Če boste konec tedna odločni, morda naredite določene korake v smeri tistih želja, po katerih hrepenite. V nedeljo se vam obeta prijeten dan, v katerem nič več ne bo nemogoče ali nejasno, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

V ponedeljek vam bodo planetarne energije naklonjene, zato se takrat podajte v zahtevne podvige, ki vam prinašajo ugodne finančne rezultate. Sredi tedna se boste nekoliko izgubili, še posebej na čustvenem področju, kjer ne boste vedeli, kaj je tisto, kar si želite, poleg tega se boste težje prilagajali. V nedeljo boste spogledljivi in igrivi. Če boste spontani, se vam obeta veliko prijetnih srečanj, za tiste, ki ste vezani, morda celo poglobitev odnosa.

Dvojčka

Začetek tedna vam na ljubezenskem področju, kjer vas spremlja energija Venere v dvojčkih, ne bo posebno naklonjen, zato lahko pričakujete dvome, ovire in nerazumevanje. Rešite tisto, kar se da rešiti, nikar pa se preveč ne zapletajte. Tisti dvojčki in dvojčice, ki boste polni iniciativ, planov in želje po uspešnih aktivnostih, skušajte vse skupaj narediti do petka, saj potem prihaja retrograden Merkur. Končno boste v nedeljo zares zaživeli.

Rak

Ker že nekaj časa niste notranje umirjeni, boste začeli brskati po sebi. Muhasto in nemirno razpoloženje se bo, če se ne boste nadzorovali, preneslo tudi na tiste, ki vas obkrožajo. Ob ljubljeni osebi vezani raki in rakice nikar ne skrivajte strahu in dvomov v sebi, raje se odkrito pogovorite. Potreba po zadovoljstvu, uspehu in samozavesti bo v petek, ko se boste boljše počutili, vedno bolj izrazita. Soočali se boste s prijetnimi nalogami in zgodbami, vam napoveduje tedenski horoskop.

Lev

Malce boste razočarani, saj dogodki v tem tednu, ko nastopi sončev mrk, ne bodo ravno odsev vaših notranjih želja. Čutili boste, da potrebujete počitek in nekaj predaha. Naporna naloga vam je vzela veliko energije, zato boste zaznavali, da nimate prave motivacije za delo. Napetosti v odnosih bodo v soboto spontano popustile, optimistični boste znova nadaljevali v svojem ritmu. Tisti, ki ste v resni zvezi, se boste počutili zadovoljno, saj boste gradili na medsebojnem zaupanju.

Devica

Branili se boste razčiščevanja, vendar bo kljub temu treba razmisliti o vseh notranjih vzgibih, ki čakajo, da se jih znebite. V petek, ko se bodo energije sončevega mrka umaknile, boste ujeli priložnost, da postavite svoja prepričanja na glavo in se oprimete novih, ki bodo bolj kreativna. Zaupanje si bo konec tedna v družinskih odnosih treba pridobiti, kar pa ne bo enostavna naloga. Vse skupaj bo vplivalo na področja, ki se dotikajo osebne rasti.

Tehtnica

Novice, ki prihajajo v začetku tedna, vas lahko razveselijo, prav tako bodo dodatna motivacija. Ob tem nikar ne pozabite pohvaliti vseh, ki so vam v preteklosti nesebično pomagali. Na osebni ravni, kljub temu da se Merkur začne gibati retrogradno konec tedna, prehajate na višji nivo, kar vam prinaša več umirjenosti. Zamikalo vas bo, da najdete odgovore na skrita vprašanja, zato se boste v soboto in nedeljo usmerjali v razglabljanja, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

Razčiščevanje in soočanje vas bo nekoliko utrudilo, zaključilo pa se bo šele proti koncu tedna, ko vam bo jasno, da za nastalo situacijo sploh niste krivi. Pomemben dejavnik, ki ga boste z veseljem gojili, bodo prijateljski odnosi, ki vas bodo razvedrili na vsakem koraku. V četrtek, ko nastopi mrk, vas bo ponovno ujela zmeda, saj sploh ne boste vedeli, komu lahko zaupate. Čas bo prinesel odgovore, vi pa po premisleku pogumno dvignite glavo.

Strelec

Zaradi energije mrka, ki vas bo ujela, se bo pojavljal občutek, da ste tik pred tem, da se zrušite. Če se boste lahko izražali, tako kot si želite, se boste lažje stabilizirali. Na ljubezenskem področju boste gradili bolj trdne temelje. Spoprijeli se boste s številnimi situacijami, za katere vam je prej manjkalo poguma. V petek bodite produktivni in bolj praktični tudi na finančnem področju, saj se lahko v nasprotnem primeru znajdete v resnih zapletih.

Kozorog

Prebudite v sebi otroka in se prenehajte obremenjevati s stvarmi, na katere nimate vpliva. Dobre energije vas bodo, kljub temu da nastopita v tem tednu sončev mrk in retrogradni Merkur, spremljale tudi na delovnem mestu, kjer boste s svojim umirjenim pristopom počasi napredovali. Družabno življenje vam bo v soboto in nedeljo, ko boste hrepeneli po sprostitvi, omogočilo nova poznanstva in simpatične korake naprej, vam napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

Finance naj vas v tem tednu ne skrbijo preveč, saj bodo urejene in stabilne. Nekaj manjših zapletov prihaja v četrtek na osebnem področju, ko nastopi mrk. Če želite z okolico ohraniti harmonične odnose, se zadržite in ne kritizirajte preveč. Čustveno boste v nedeljo končno bolj umirjeni, kar bo odlična odskočna deska za sožitje v domačem okolju. Z navdušenjem boste razlagali, kako zavzeto ste se nečesa pred kratkim lotili.

Ribi

V začetku tedna prihajajo srečne okoliščine, morda se vam obeta tudi kakšen dobitek pri igrah na srečo. Da pa dober občutek ne bi predolgo trajal, bo poskrbela energija sončevega mrka, ki vam bo v četrtek povzročila zmedo na poslovnem in čustvenem področju. V sebi boste začutili nemir, zato čim prej razrešite vsaj tiste situacije, ki se nanašajo na finančno področje. Če ste na pragu sprememb, zaupajte predvsem notranjemu občutku.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.