Tedenski horoskop (od 17. do 23. 7.): Nekateri bodo močno občutili vpliv mlaja

Magazin 14. Jul 202314:50 0 komentarjev
tedenski horoskop
PROFIMEDIA

Astrologi napovedujejo pester teden, še posebej, ker bo ta potekal pod vplivom mlaja. Poglejte, kaj vašemu znamenju napoveduje tedenski horoskop.

Oven

V začetku tedna, ko se vas bo dotaknila energija mlaja, bosta na prvem mestu sproščenost in spontanost. Čeprav bo realna podoba določenega položaja rahlo okrnjena, boste na področju kariere kljub temu delovali brez kančka slabe vesti. Za boljšo kondicijo poskrbite konec tedna s hitro hojo in tekom, seveda v družbi z nekom, ki vas zna dobro motivirati in nasmejati. V nedeljo boste malce nerazpoloženi, hitro se boste razjezili, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Začetek tedna vam zaradi zoprnih dogodkov na področju kariere ne bo najbolj všeč. Neiskreni sodelavci vam bodo ves čas nagajali, zato se skušajte umakniti. V drugi polovici tedna boste ujeli prijetno priložnost na področju čustev in občutili lepoto, ki vas obdaja. Samski biki in bikice se boste vračali v spomine, še posebej na ljubezenskem področju, kjer zadnje čase nikakor ne morete najti nekoga, ki bi vas prepričal, da je vreden vaše ljubezni in pozornosti.

Dvojčka

Bolj dosledno kot običajno boste v ponedeljek, ko nastopi mlaj načrtovali, prav tako boste vse skupaj tudi vztrajno speljali do konca. Čeprav bi se vam prilegel počitek, si ga tokrat, dokler ne bo vse skupaj končano, ne boste vzeli. V soboto in nedeljo boste zelo nemirni, kar bo slabo vplivalo na odnose, ki v zadnjem času niso skladni. Morda je čas, da se usmerite bolj intenzivno vase in temu, kar si po tihem želi vaše srce. V nedeljo zvečer boste spet osvobojeni.

Rak

Na zasebnem področju pričakujte zaradi energije Merkurja v levu, ki ne bo izbirala besed, prepire in kritike. Utrujenost vas bo po tihem opozorila, da se nič ne premika tako, kot bi radi. Prevzel vas bo občutek, da se določene stvari preveč komplicirajo. Kljub vsem tem občutkom poiščite nekaj pozitivnega, nekaj, kar vas bo navduševalo. Morda se preveč osredotočate na nepomembne zadeve, zato ne morete priti stvarem do dna, vam napoveduje tedenski horoskop.

Lev

Nikar se ne bojte soočenja na področju kariere, saj vam prinaša razrešitev situacije, ki bo v prihodnosti povezana s finančnim stanjem. Če boste ohranili samozavest, pričakujte v četrtek in petek več samostojnosti in hitrih odločitev, ki bodo vplivale na realizacijo dogodkov.  Vse skupaj se lahko v nedeljo v domačem okolju zaplete, če se ne boste pravočasno umaknili, ko vas bo nekdo izzval s kritičnimi pripombami.

Devica

Morda se vam nekaj v tem trenutku zdi nekoliko nejasno, zato se boste morali vzeti v roke, da bi se lahko počutili bolje. Čeprav ne boste povsem prepričani v odločitve, bodo možgani zaradi energije Merkuja v znamenju leva delovali hitro, kar vam bo podarilo tudi moč prepričevanja pomembnih ljudi. Proti koncu tedna se boste z veseljem podali na zaslužen počitek. Pričarajte si bolj pestro dogajanje in poskrbite, da bo prisotne dovolj sproščenosti.

Tehtnica

Ker boste v začetku tedna zaradi energije Mlaja malce razpršeni, boste s težavo sledili vsakdanjim dogodkom. Najboljše bi bilo, da bi se vsega, kar se komplicira, lotili na čisto drug način. Vznemirljiva ljubezenska situacija bo v vas v soboto, ko boste bolj nagajivi, spodbudila ekstremno razmišljanje. V nedeljo boste z ustvarjalno energijo zelo uspešni pri vseh stvareh, ki so povezane z domom. Ne pretiravajte z dvigovanjem, da vam ne ponagaja zdravje, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

Če boste vztrajali pri doseganju svojih ciljev, vam dolgoročno prinašajo tudi dobre finančne možnosti.  Razmišljali boste o spremembi, vendar ne bodite preveč zaletavi, saj se o vsem skupaj še niste dovolj pozanimali. V dneh proti koncu tedna se boste posvečali prijateljskim odnosom in skupaj ustvarili zabavno ozračje. Tisti, ki razmišljajo drugače, vam bodo šli na živce. Spoznali boste, kaj lahko od bližnjih sploh v prihodnje pričakujete.

Strelec

Motilo vas bo, da boste v začetku tedna na vsakem koraku zaznavali zaplete in ovire. Nič se ne bo obrnilo v pozitivno smer brez tehtnega premisleka in zbranih korakov. Kritika med pogovorom s sodelavci ne bo najboljša rešitev, zato raje poskusite s prijazno taktiko. V nedeljo prihaja presenečenje, ki bo tesno povezano s preteklimi željami. S svojimi simpatičnimi prijemi se boste na ljubezenskem področju odlično znašli.

Kozorog

Previdnost bo v ponedeljek, ko vas bo objela energija Mlaja v raku, ključnega pomena, še posebej v poslovnem okolju. Ker čakate na pomemben odgovor, boste polni upanja in pričakovanj. Na vidiku je v petek, ko nastopi konjunkcija med luno in Marsom, nekaj več stroškov, kot ste predvidevali, zato boste morali o vsem skupaj dobro razmisliti. Dobili pa boste boljši občutek glede ljubezenskega področja, vam napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

V prvih dneh tedna boste spontani ter nasmejani, saj boste uživali v družbi prijateljev, ki vas bodo opomnili, kako pomembno je, da ste sproščeni. Občutek boste imeli, da vas tokrat resnično razumejo, kar vas bo popeljalo v zadovoljstvo. V nedeljo boste imeli dovolj energije, da se pogovorite o vseh nejasnostih, ki so bile prisotne v ljubezenskem odnosu. Začutili boste, da je čas za drugačne, bolj tople prijeme.

Ribi

Prebujeni in optimistično usmerjeni boste znali kljub vplivu sonca v znamenju raka poskrbeti za dobro razpoloženje. Pred pomembnim pogovorom se psihično pripravite, saj se bo vse skupaj zavrtelo v nepredvidljivo smer. Pomembne informacije boste kljub manjšim zapletom izvedeli pravočasno. V ljubezni v nedeljo, ko vas bodo obiskali dvomi, ne boste preveč zadovoljni, saj boste pogrešali več pozornosti in posluha, vam napoveduje tedenski horoskop.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!