Tedenski horoskop (od 2. 5. do 8. 5. 2022): Odnosi bodo v ospredju

Magazin 02. Maj. 202214:32
Delite:
Tedenski horoskop
Foto: Profimedia

Biki bodo urejali odnose, ovne čakajo nove izkušnje, rakom bo nihalo razpoloženje ... Preverite, kako v prihodnjih dneh kaže vašemu znaku.

Oven

Na področju kariere bodite pripravljeni, da bi bila neka izkušnja lahko boleča, vendar bo tako poučna, da si jo boste zagotovo zapomnili. Novica, ki jo nameravate povedati prijateljem, bo presenečenje in začetek nečesa drugačnega. Proti koncu tedna pričakujte pestro dogajanje na področju osebnih odnosov, saj boste kljub težavam radodarni in pripravljeni pomagati. Nekoliko bolj boste raztreseni, zato se spontano prepustite dogodkom, ki se bodo nizali.

Bik

Odzivajte se po občutku, saj ste resnično na dobri poti da uredite odnose. V sredo, ko bo luna v dvojčkih, boste občutili naraščajočo napetost med sodelavci, ki vam naj ne pokvari počutja. Ne boste se mogli znebiti občutka, da vam nekdo ne govori resnice. Ustavite se za hip in razmislite, ali trenuten pristop resnično vodi do napredka. Konec tedna boste čutili, da držite vajeti v svojih rokah, tudi glede ljubezenskih zadev, kar vas bo napolnilo z optimizmom, po katerem hrepenite.

Dvojčka

Ljudje se bodo z veseljem zadrževali v vaši bližini, saj boste izžarevali toplino in razumevanje. Pomembno je, da se posvetite načrtovanju financ, v smeri da nadzorujete svojo zapravljivost. Poiščite užitek v nematerialnih stvareh. Prvi vtis v zvezi s pomembno zadevo bo v petek odločilen. Pazite, kako boste povedali svoje mnenje, nastopite resnično iskreni in prilagodljivi. V nasprotnem primeru boste zopet obtičali na mrtvi točki, nezadovoljni.

Rak

Počutje bo v torek in sredo, ko se bo luna nahajala v dvojčkih nihajoče, precej pa bo odvisno od tega, kaj boste v določenem trenutku počeli. Nihče ne more vedno opravljati le tistega, v čemer je najboljši, zato se sprijaznite z dejstvi in zavihajte rokave tudi pri težjih opravilih. Vaše odločitve bodo izid utemeljenega premisleka. Ugotovili boste, da se lahko zanesete le nase. Uporabite v družinskem krogu konec tedna svoje jasno razmišljanje in vse boste veliko lažje razumeli, tudi ljubljeno osebo.

Lev

Vse se bo uredilo tako kot ste si zastavili, posebno če veste, kje so meje vaših zmogljivosti. V ljubezenskih odnosih ste lahko bolj sproščeni. Ne upirajte se pravilom samo zato, da bi izstopali. V petek, ko bo luna v raku se povečuje razdražljivost. Že napačen pogled vas bo iztiril, najbolj pa vas bo v slabo voljo spravljalo finančno stanje. Začaranega kroga se boste rešili tako, da se boste opomnili, da so svetle misli tiste, ki lahko prinesejo boljše počutje in ugodne rešitve.

Devica

Spogledovanje bo prijetno, vendar pazite, da ne bo šlo predaleč, posebno če ste v razmerju. Česarkoli se boste v sredi tedna lotili, boste končali bolj uspešno kot pričakujete. Pomembno bo tudi to, da popolnoma zaupate v svoje sposobnosti. Pustili boste odličen vtis ter nekomu pokazali koliko vam je mar zanj in s tem naredili večji korak na osebnem področju. Finančno področje bo od vas zahtevalo načrtovanje za prihodnost. Kljub energičnosti, ki jo boste občutili, ne bodite prehitri na cesti.

Tehtnica

Polni zagona se boste v tednu pred vami poslovili od nedorečenih situacij. Olajšali si boste svojo dušo, saj si boste končno dovolili več spontanosti in prijetnih doživetij. Namenite več pozornosti tudi sproščanju misli. Pazite, kaj boste v krogu občutljivih ljudi rekli, da vam ne bo kasneje žal. Nekdo, s katerim se želite soočiti se vam bo konec tedna na trenutke izmikal, kar vas lahko spravi v slabo voljo. Bodite previdni tudi pri ostalih zapletih, ki se lahko pojavijo v domačem okolju zaradi neprilagodljivosti.

Škorpijon

V medsebojnih odnosih zadržite zdravo mero razuma, saj se bodo našli ljudje, ki bodo hoteli izkoristiti vašo poštenost in zaupanje. Ostanite zvesti tistim, ki razumejo vaša stališča. Nikar se v četrtek in petek, ko boste zaradi lune v raku občutljivi ne obremenjujte z načrtovanjem, ampak se preprosto prepustite svojim notranjim občutkom. Svojih misli ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi. Ne glede na razočaranja iz preteklosti vztrajate in dokončajte, kar ste si pred kratkim zastavili.

Strelec

Zaposleni boste s financami, spoznali boste, da ste lahko tudi vi varčni in preudarni, kot je treba, kar se vam bo kmalu obrestovalo. Morda je čas, da omejite nepomembne stroške in nekaj denarja prihranite za težje čase. Če vas poskušajo pritisniti ob zid, bodo le prebudili vašo borbenost. Česar do zdaj niste imeli poguma storiti, se lahko spremeni v hipu. Konec tedna boste prišli do zaključka, da so sanje lahko včasih veliko bolj resnične kot je vsakodnevno življenje. V ljubezni se odpira strastno poglavje.

Kozorog

V začetku tedna se boste soočali sami s sabo ter s svojimi občutki. S pomočjo vpliva lunine energije, ki vas bo prebujala boste prišli do pomembnih ugotovitev na ljubezenskem področju. Vezani boste v razmerju začutili razigranost in zadovoljstvo, samski pa se boste usmerili k novim poznanstvom. V petek, ko bo luna v raku prihaja nekaj nejasnosti in zapletenih situacij. Iskali boste mir, našli pa samo razdražljivost. Kljub trudu se vaše želje tokrat ne bodo izpolnile po pričakovanjih.

Vodnar

Odzivajte se v začetku tedna pogumno in poskusite poiskati bolj umirjeno srednjo pot, konflikt se vam tokrat ne bi izplačal. V domačem okolju boste pogrevali stare zadeve, želeli boste slišati obljube, ki jih sami ne boste izpolnjevali. Ne boste preveč razpoloženi za druženja, zato se osredotočite le na eno težavo, nekaj, kar je povezano z zadevami, ki vas bremenijo. Nemogoče se bo izogniti sobotnemu razigranemu razpletu, ki vam vsekakor ogreva srce.

Ribi

Pričakujte pomembno odločitev, ki bo tudi ostalim v razmislek. Bodite direktni in samozavestni, nikar ne omahujte, kot je v vaši navadi. Črnogledost boste postavili na stran, saj bodo vsi aduti tokrat v vaših rokah. Podvizajte se, da vas kdo ne prehiti, še posebej pri poslovnih zadevah, ki so v zadnjem času ključnega pomena. V mislih in pestri domišljiji se boste ukvarjali z ljubeznijo, sicer pa za enkrat še ne boste pripravljeni na konkretna soočenja.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

 

 

Komentari

Vaš komentar