Tedenski horoskop (od 2. do 8. 10.): Komu se odpirajo nove možnosti?

Magazin 29. Sep 202309:38 0 komentarjev
tedenski horoskop
PROFIMEDIA

Nov teden prinaša nove izzive, nekateri se bodo še ukvarjali s svojo preteklostjo, pravijo astrologi. V tedenskem horoskopu preverite, kako kaže vašemu horoskopskemu znaku.

Oven

Zmotilo vas bo, da se z nekom ne razumeta, tako kot sta se še pred kratkim. Želeli se boste vračati na najljubše teme, vendar se bo bolj smiselno soočiti tudi z ostalimi področji. Ne vztrajate v drugi polovici tedna toliko, raje vrzite skrbi čez ramo in si mislite svoje, saj bo vse, kar je trenutno kompleksno, kmalu mimo. Pot od zadovoljstva bo v nedeljo z energijo lune, ki bo v znamenju leva, lahkotnejša, kot ste predvidevali, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Z energijo Venere v znamenju leva se otresite predsodkov in zapletov iz preteklosti, čas je, da nadaljujete ponosno ter razbremenjeno. Zbranost in premišljenost bosta predpogoj, da se zadeve na področju kariere, s katerimi ste odlašali, lotite na pravi način. Proti koncu tedna boste na področju medsebojnih odnosov preveč zaupljivi in morda celo naivni, kar bo treba nekoliko spremeniti. V ljubezni si boste upali več kot običajno.

Dvojčka

Z energijo sonca v znamenju tehtnice se bo smiselno odpreti spremembam, saj bodo dolgoročno učinkovite. Če vam zastavljene zadeve ne bodo tekle gladko, bo napočil trenutek, da se spomnite na rezervni načrt. V ljubezni in odnosih ne boste najbolj zadovoljni, saj ne boste dovolj usklajeni s svojo zunanjo podobo. V nedeljo boste v družinskem krogu izpostavljeni, toda kljub temu se boste izkazali z iznajdljivostjo.

Rak

V ponedeljek s konjunkcijo med luno in Uranom prihaja občutek, da se nikakor ne morete zbrati in sprejeti pomembne odločitve. Pazite, da ne bodo tisti, ki so v kariernem smislu za vas pomembni, opazili omahljivosti ter labilnosti. Iskreni sodelavci bodo z veseljem predlagali kakšno rešitev. V soboto zaradi energije lune v vašem znamenju prihaja nekaj zoprnih napetosti na področju čustev. Nič ne bo narobe, če poskusite nekaj še enkrat analizirati in se šele nato odločiti, vam napoveduje tedenski horoskop.

Lev

V ponedeljek, ko vam vse skupaj zaradi konjunkcije med luno in Uranom ne bo najbolj jasno, si vzemite čas za premislek. Ne bodite zadržani, ko vas bodo spraševali ali izzvali, ampak se izrazite, tako kot v resnici mislite in čutite. Pokažite ustvarjalne potenciale, s katerimi boste vse skupaj še dodatno obogatili. Ljubezenske vibracije vam bodo v soboto, ko bo luna v raku, omogočile, da se boste znali prepustiti toku življenja. Bodite bolj spontani, ko razmišljate o sebi.

Devica

Stabilni koraki, po katerih ves čas hrepenite, vodijo v nadgradnjo na področju kariere in denarja. Sposobni boste reči ne tistim stvarem, ki po vašem občutku niso donosne. V soboto, ko bo luna v raku, bodo občutki pomešani, zaplete v odnosih na splošno lahko pričakujete tudi samski. Namesto da krepite nezadovoljstvo, poskusite raje pomagati nekomu, ki vas očitno še vedno potrebuje v svojem življenju.

Tehtnica

V tednu pred vami se z energijo sonca, ki vam je trenutno najbolj naklonjeno, odpirajo nove možnosti, zato se ne pretvarjajte, da vas določene stvari ne zanimajo, ker vas lahko nekdo narobe razume. Predlagate lahko tudi nekaj novega, saj boste svoje zamisli tokrat lahko delili brez ovir. Marsikomu, ki je žalosten ali v težavah, bo vaša ljubeča narava v soboto, ko boste z luno v raku še bolj sočutni, prinesla notranji mir, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

V torek, ko boste z energijo lune v znamenju dvojčkov bolj nemirni, nikar ne vztrajate pri zadevah, ki jih nikakor ne morete zaključiti. Nekdo vas bo prijazno opomnil, da vedno znova ponavljate podobne napake, v upanju, da boste v prihodnje nekaj spremenili. V nedeljo, ko bo luna v levu, se bo v mislih prebudilo veliko idej, srečevali boste zanimive ljudi, pomembno pa bo, da prebudite nekaj več spontanosti, saj ste zadnje čase preveč zahtevni.

Strelec

V začetku tedna boste na poslovnem področju malce jezni in hkrati razočarani, saj bo nekdo na vsak način želel poiskati vašo napako. Ko boste preverili, da niste ničesar zgrešili, se vsi strahovi umikajo. V sredo, ko bo luna v dvojčkih, boste spregledali smisel povezanosti in si tako ustvarili priložnost za spontane odnose. V soboto boste želeli mir in tišino, zato bodo razna presenečenja izključena. Dovolite si nekaj lenarjenja in sprostitve.

Kozorog

Informacija, ki jo boste dobili v začetku tedna, vam dolgoročno zagotavlja varnost, zato se nikar spet ne umikajte v ozadje. Na vrat na nos se boste v sredo, ko boste z luno v dvojčkih, raztreseni podali v dogajanje, ki bi se mu sicer raje izognili. Če ne boste premišljeni, ne bo minilo brez posledic. Svoje mnenje boste v nedeljo v domačem okolju z energijo lune v levu izražali neposredno, kar lahko v negativnem smislu vodi do manjših nesporazumov, vam napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

Kljub trudu, ki ste ga vložili v določene situacije, nikar preveč nervozno ne razmišljajte, kako se bo vse skupaj razpletlo, raje skušajte zaupati. Pripravljeni boste umirjeno poslušati in sodelovati brez odvečnih komentarjev ter pripomb, ki so običajno v vaši navadi. Samozavest bo začela v nedeljo, ko bo luna v levu, postopoma rasti, kar bo prišlo še kako prav v družinski situaciji, ki ni najbolj enostavna.

Ribi

Prijetna energija sonca v znamenju tehtnice vas ščiti, zato lahko pričakujete boljšo odpornost in srečo na vseh področjih, še posebej pri pomembnih odločitvah. Spoznali ter razrešili boste marsikaj, pred čimer ste si prej zatiskali oči, zato se bo prebudil občutek, da ste se končno znebili določenih bremen. Finance vam ne bodo povzročale večjih težav, saj ste si pred kratkim naredili zalogo in sedaj jo boste lahko porabili brez slabe vesti, vam napoveduje tedenski horoskop.

Pripravil: Horoskop.si