Tedenski horoskop (od 20. do 26. 6. 2022): izstopite iz cone udobja

Magazin 17. Jun 202211:18 > 11:57 0 komentarjev
tedenski horoskop
PROFIMEDIA

Tedenski horoskop: za nekatere znake prihajajo nove priložnosti, za druge je na vrsti obdobje, polno izzivov. Preverite, kako vam kaže.

Oven

V ponedeljek, ko prihaja konjunkcija med Luno in Neptunom, počakajte, da določena zadeva sama pride do vas. Napočil je čas, da spremenite stvari in se prenehate oklepati cone udobja. Kljub situaciji, ki bo sredi tedna ugodna, bo treba zavihati rokave, posebno za nekaj, kar zahteva popolno zbranost. Zasuti boste z urejanjem finančnih zadev, nekaterih še iz preteklosti, ki vam vsekakor ne bodo polepšale trenutkov, dokler jih ne rešite. Za vsako ceno boste proti koncu tedna iskali podporo znancev, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Udeležite se aktivnosti, ki vas lahko popeljejo k boljšemu počutju. Čustveno življenje bo vroče in razgibano, poskrbeli boste, da bo ljubljena oseba prejela veliko lepih komplimentov. V drugi polovici tedna boste zagnani, tudi v službi vam nikakor ne bodo pustili lenariti. V ljubezni bo proti koncu tedna, ko bo Sonce že v raku, zelo mirno, kar vam bo ustrezalo. Nedelja bo dan, ko se boste zazrli v notranje občutke in jih negovali v harmonični smeri, brez raznih dvomov.

Dvojčka

Začeli se boste pritoževati, da vam vse skupaj, kar se dogaja na področju dela, predstavlja težavo, vendar potrpite. Pot od umirjenega obdobja bo bolj dolga, zato se dobro pripravite. V medsebojnih odnosih boste nekoliko nemirni in odrezavi, tudi zaradi notranje napetosti, ki se bo prepletala. Ne preskočite ničesar, če ne želite, da bi se stvari v zadnjem trenutku zakomplicirale. V nedeljo sledi pomembna ugotovitev, še posebej če ste na prelomnici ob vprašanju, ali bi svoje ljubezensko razmerje poglobili ali prekinili.

Rak

V ponedeljek, ko bo Sonce še v dvojčkih, bodo želeli od vas vse naenkrat, kar vas lahko močno vznemiri. Na vrsti bo tudi nekaj, česar morda niste pravočasno zaključili. Vsekakor je pomembno, da se zberete in skušate delovati po svojih najboljših močeh. Še posebej zoprno je lahko, če imate občutek, da vse izhaja iz ljubosumja. Proti koncu tedna boste imeli opravka z ljudmi, ki vam niso preveč naklonjeni, vam napoveduje tedenski horoskop. Razlog je tudi, da ste preveč napeti v zvezi s svojimi situacijami.

Lev

Pritisnili boste na pravi gumb, čeprav bo odločitev marsikaj postavila na kocko. Sedaj lahko končno končate nekaj, kar vam je dolgo kratilo miren spanec. Ne preskočite ničesar, če ne želite, da bi se stvari v zadnjem trenutku še bolj zakomplicirale. Čim prej preverite tudi finančno plat, še posebej če načrtujete nekaj pomembnih korakov. Konec tedna se boste z veseljem ponovno povezali z družinskimi člani. Kočljive zadeve in nejasne okoliščine boste raje opazovali, ne da bi o njih preveč govorili in razglabljali.

Tehtnica

V ponedeljek, ko bo Sonce še v dvojčkih, boste imeli glavno besedo, zato naredite pogumnejši korak. Ne bo vam žal, ampak prav ponosni boste nase. Usmerite tudi na področju čustev svojo moč v razmislek za izboljšanje razmer, ki se že nekaj časa krha. V soboto, ko nastopi konjunkcija med Luno in Uranom, se bo treba nekoliko prilagoditi, še posebej tisti, ki ste v daljšem razmerju. Končno lahko razkrijete, kako se počutite in kaj je tisto, kar vam veliko pomeni. Oddahnili si boste, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

Sodelavec, ki vas dobro pozna, je lahko rešitev za vaše dvome, zato se nikar ne branite njegovih nasvetov. Vse skupaj bo povezano še z zanimivim načrtom, ki ga boste skovali zelo spontano. Nikakor pa ne boste v drugi polovici tedna razumeli, kako nekdo, ki vam je zelo blizu, preprosto ne razume vaše situacije. Vse skupaj bo naporno, zato ne pripisujte preveč pozornosti zavijanju z očmi. V zasebnem odnosu ne pozabite na majhne pozornosti in ne bodite preveč obremenjeni z raznimi dvomi.

Strelec

Napetosti v odnosih se počasi umirjajo, vendar bo Sonce, ki v torek prehaja v raka, kljub vsemu prebudilo intenzivne zaznave. Pogovor z dobrim prijateljem lahko močno izboljša počutje in vas popelje v bolj stabilno delovanje. V zadnjem delu tedna boste zelo sočutni, prebudili boste željo pomagati tistim, ki se sami nekako ne znajdejo. Zoprno vprašanje, ki prihaja v nedeljo, lahko vodi v večji konflikt, zato pazite, kako boste v domačem okolju izrazili svoje mnenje.

Kozorog

V začetku tedna izkoristite svoje prednosti in čim prej na diplomatski način rešite nastale okoliščine. Tokrat bo dovolj časa za vse, kar ste si pred kratkim zastavili. V ljubezni se čim prej prilagodite, predvsem zato, ker ima ljubljena oseba nekoliko drugačen pogled na določeno tematiko. Samski kozorogi, ljubezenske poti bodo odprte, zato je smotrno, da se spustite v besedno igro, ki obeta dober razplet. Odnosi v družinskem okolju bodo večinoma prijetni, kar vas bo v notranjosti pomirilo, vam napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

V ponedeljek, ko bo Sonce še v dvojčkih, počnite tisto, kar si želite in potrebujete, nato prihajajo malce težji dnevi. V krogih, ki se vam dozdevajo neiskreni, ne verjemite vsaki izrečeni besedi, ostanite na trdnih tleh in preverite, kakšne so zadeve v realnosti. Namesto da se pritožujete, raje zbistrite svoje misli. Ne bo vam škodilo, da se tudi nekoliko bolj poglobite vase. V ljubezni boste konec tedna zavlačevali, saj v nekaj še niste povsem prepričani. Razmislite, kako bi lahko določene okoliščine spremenili.

Ribi

Naredite v službi, kar so vam naročili, nikakor pa se ne spuščajte v vojne z nadrejenim, saj se lahko vse skupaj slabo konča. Spoznali boste, da je določene stvari bolje ignorirati, kot pa na vso silo vztrajati. Vse, kar se bo v petek dogajalo, bo odvisno od zadnjih podrobnosti, ki jih boste znali urediti brez težav. V nedeljo se boste počutili nekoliko utrujeno, kljub temu ne bodite tako zadržani, kar zadeva čustvene zadeve, saj bi vas lahko ljubljena oseba povsem narobe razumela, vam napoveduje tedenski horoskop. Odprite se in priznajte resnico.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!