Tedenski horoskop (od 21. do 27. 11. 2022): Nagajal bo mlaj

Magazin 18. Nov 202209:52 0 komentarjev
tedenski horoskop
Profimedia

Nekatera znamenja bodo morala biti previdna s financami, spet drugim bo nagajal mlaj. Preverite, kaj se obeta vašemu znamenju.

Oven

Začnite razmišljati bolj realno, v nasprotnem primeru lahko na ljubezenskem področju spregledate kakšen pomemben ključ in se odločite napačno. Na področju kariere vas bo vodil izrazit smisel za organizacijo in dober občutek za delo z ljudmi. Tudi na finančnem področju lahko pričakujete manjše presenečenje, ki vas bo rešilo iz zagate. V nedeljo v domačem krogu nikar ne pretiravajte, saj bi se lahko znašli v stresni situaciji brez pravega izhoda.

Bik

Poskusite razmišljati pozitivno, ne oklevajte in opravite nekaj, kar ste prestavljali iz tedna v teden. V kolikor se ne boste znali notranje umiriti, si privoščite dolg sprehod v naravi, ki vam bo povrnil energijo. Na področju čustev vam določene zadeve ne bodo ravno najbolj jasne, še posebej proti koncu tedna, ko boste zmedeni zaradi določene informacije. Nikar ne razmišljajte preveč o preteklosti, saj vam prinaša nekaj zoprnih sitnosti in težkih osebnih obremenitev.

Dvojčka

Ne glede na lekcije iz preteklosti dokončajte, kar ste si zastavili. Če vas poskušajo pritisniti ob zid, razmislite nekoliko o konkretnih ukrepih. Tuhtanje dolgo v noč, stres in nerešene zadeve bodo tiste, ki vas bodo na trenutke silile v slabo voljo, vendar imate srečo, saj vas bo ščitil Merkur v znamenju strelca. Smeh, ki bo konec tedna ves čas prisoten na obrazu bo sprožil tudi kakšen simpatičen pogled osebe nasprotnega spola. Če ste vezani, prihaja poglobitev.

Rak

Z veseljem boste sprejeli izzive, ki vam bodo ponujeni zato ker vam resnično zaupajo. Izžarevali boste zadovoljstvo, ki se bo odražalo pri poslovnih odločitvah. Lahko ste zadovoljni, saj bo vse skupaj potekalo po načrtih. Sigurni boste vase, zato sledite svojemu občutku, tudi na finančnem področju. V nedeljo boste izredno napeti in sumničavi, tako da se na diplomatski način izognite vsem možnim zapletom. Težko boste našli rešitev za razburkano ljubezensko situacijo.

Lev

Pomembno bo, da v začetku tedna ne zapravljate preveč denarja, saj se lahko kmalu znajdete v težavah. Pravzaprav vas bo strah, da drugi ne bi razkrili, na kateri točki ste najšibkejši. V sredo, ko nastopi Mlaj boste imeli veliko idej, srečevali boste situacije, ki vas bodo navdihovale. Vsemu posvetite več pozornosti, posebno če se zavedate, da vam tokrat ne bi smelo spodleteti. Odnosi z okolico bodo v nedeljo odvisni od vašega razpoloženja in občasno zelo napeti. Vrteli se boste v začaranem krogu.

Devica

Vse bo lažje, če boste ostali sproščeni, saj je čas, da popravite zamujeno in se osredotočite na obveznosti, ki vas čakajo v prihajajočem obdobju. V ljubezensko zvezo vnesite nekaj strasti, ter se skušajte popolnoma sprostiti. Izvrstno se boste znašli pri zadevah, ki zahtevajo komunikacijske veščine in hitro sklepanje. Prepričljiv nastop vas bo postavil v ospredje. V ljubezni konec tedna ne boste preveč optimistični, predvsem zato ker glede nečesa nočete popustiti.

Tehtnica

Kritična naravnanost se počasi umika, vse boste začeli dojemati v bolj pozitivni luči. Začutili boste, da prihaja prava priložnost, posebno če ste se pripravljeni boriti do konca. Ko boste slišali prijeten kompliment bo vse skupaj še bolj sproščeno. V petek boste radodarni in vedno pripravljeni pomagati, tako da se boste s prijatelji in najdražjimi odlično razumeli. Zbistrite v nedeljo misli in se odločite, kaj bi morali spremeniti, še posebej na področju čustev.

Škorpijon

Začetek tedna bo stresen, saj prihaja veliko dela in obveznosti. Končajte najnujnejše, nato se usmerite v bolj prijetne dogodivščine. Običajno hitro poiščete trezno rešitev, ampak tokrat vas lahko presenetijo čustva, s katerimi bo treba opraviti. Razlog slabe volje bo v tem, da nenehno razmišljate o nekom, ki vam ni najbolj naklonjen. Določeni pritiski, predvsem zasebne narave, vam ne bodo dali miru. Premislite, ali je res vse vredno skrbi. Družinski načrti se bodo uresničevali po pričakovanjih.

Strelec

Zamišljeni se boste spoprijeli z zahtevno nalogo, zato začnite postopoma, da boste lahko sledili in pripeljali vse skupaj do dobrega zaključka. Ne ozirajte se na tiste, ki vam določajo tempo. Na poslovnem področju bo tudi sredi tedna kljub Mlaju nekaj napetosti, toda vseeno obstaja možnost, da osebno napredujete in se pomaknete naprej. Razlike vas tokrat ne bodo motile. Najbližji vas bodo v nedeljo presenetili s svojo dojemljivostjo za določene situacije.

Kozorog

Ukvarjali se boste predvsem sami s sabo, še posebej v sredo, ko nastopi Mlaj. Morda bi bilo dobro, da bi začeli razmišljati o drugačnih prijemih in spremembah, saj ne boste dobili podpore, ki vam pripada. Nekdo bo trši oreh, kot ste pričakovali, in tokrat boste v pogovoru težko nadvladali, saj bodo izpostavljeni neljubi argumenti. Boljši občutek in zadovoljstvo sledita v petek. Vzorci iz preteklosti se bodo začeli s pomočjo Merkurja v znamenju strelca spontano razreševati.

Vodnar

Z mnogimi zadevami se boste spopadli spontano, brez večjega oklevanja. Zaželeli si boste akcije in marsikaj se bo reševalo veliko hitreje, kar vam bo zopet povrnilo občutek da ste na pravi poti. Nikar ne dovolite, da bi na vas vplivale določene zasebne zadeve, saj se na takšen način ne boste premaknili nikamor. V četrtek boste raztreseni, saj se zadeve ne odvijajo tako, kot ste si zamislili. Določene situacije so obtičale, zato poiščite še nekaj novih priložnosti, ki vas bodo razveselile.

Ribi

Samozavest vam bo v pomoč pri srečanjih, ne glede na to kakšni bodo argumenti tistih, ki vas obkrožajo, tokrat lahko prevzamete pobudo. Tokrat boste pripravljeni, zato nikar ne obupajte. Veliko lepše vam bo v dvoje, pa naj gre za ljubezenske iskrice ali pa kakšno čisto praktično opravilo. Čas je, da opustite preteklost in se posvetite prihodnosti. V vaše naročje prihajajo prelomnice, ki bodo zahtevale močan karakter in osredotočenost. Ne zanašajte se le na obljube in besede.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!