Tedenski horoskop (od 22. do 28. 5.): Nekateri bodo neučakani. Tudi vi?

Magazin 19. Maj 202311:26
tedenski horoskop
PROFIMEDIA

Nekateri bodo v prihodnjem tednu precej neučakani, a potrpežljivost se bo obrestovala, pravijo astrologi. Preverite, kaj tedenski horoskop napoveduje vašemu znaku.

Oven

V tednu pred vami, ko vas bo navdihovala energija Venere v raku, naj vse poteka počasi, da se ne pojavi kakšen zaplet. Čaka vas še veliko dela, zato nikar ne obupujte nad nalogami, ki se jim nikakor ne boste mogli izogniti. Skrbelo vas bo predvsem finančno področje, saj močno hrepenite po stabilnosti. Te konec tedna, ko bo luna v devici, ne bo pretežko doseči, saj že dobro veste, katere napake morate popraviti. Nedelja bo zelo primeren dan za daljše izlete, saj boste hrepeneli po spontanosti, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

S pomočjo radovednosti, ki jo prebuja energija Sonca v znamenju dvojčkov, boste zaznali nekaj, kar vas ne bo popolnoma prepričalo. Morda gre za nepopolne informacije, vsekakor bi morali, preden se odločite vse skupaj preveriti. Na področju čustev se boste soočili z nasprotovanjem interesov, ki se bodo rešili do konca tedna, ko boste pripravljeni na soočenja. Morda je napočil čas, da se s težavami spopadete bolj lahkotno ter da od določenih posameznikov zahtevate resnico.

Dvojčka

Postavite si bolj trdne cilje in kljub Soncu v vašem znamenju, ki prebuja neučakanost, vztrajajte. Z zgovornostjo se boste v zoprni situaciji na področju kariere rešili, saj se boste znali bliskovito odzvati. Zgodbi, ki jo bo nekdo delil z vami, prisluhnite do konca, da ne boste vsega skupaj narobe razumeli. V zadnjih dneh tedna boste samovšečni in malce egoistični. Z določenimi pogoji v družinskem okolju se ne boste strinjali in po tihem si boste že vnaprej kovali rezervni načrt.

Rak

Vznemiril vas bo odnos z nekom, ki se vam, čeprav ste prepričani, da imate prav, ne želi prilagoditi. Na področju dela in denarja bo izrazito tudi nekaj, na kar niste bili dovolj pozorni, zato uredite podrobnosti, preden zapadete v slabo voljo. Okoliščine se bodo proti koncu tedna izboljšale, tudi na osebnem področju. V komunikaciji boste neprekosljivi, zato jo izkoristite v svoji smeri in si izborite tisto, kar že dolgo čakate. Veliko stvari se bo odvijalo tako, kot ste predvidevali in upali, vam napoveduje tedenski horoskop.

Lev

V začetku tedna bodite nekoliko bolj ponižni in uspelo vam bo marsikaj, po čemer hrepenite. V čustvenih odnosih boste poskusili sredi tedna na vsak način dokazati svoj prav in se nekoliko bolj izpostaviti. Z veseljem boste prevzeli glavno vlogo in se končno znebili raznih nakopičenih dvomov. Odklopite se v nedeljo od vseh obveznosti, raje poskusite narediti nekaj zase. Nekdo, ki vam je zadnje čase vedno bolj pomemben, vas bo pohvalil, kar vas bo razveselilo.

Devica

Sodelavci bodo navdušeni, saj jih boste vodili po z uspehom posuti poti. S tem si boste priborili tudi naklonjenost nadrejenih. Prišli boste do spoznanja, da je smiselno poslušati prvi občutek namesto dolgega raziskovanja, ki ne obrodi vedno sadov. Nekdo vam bo pomagal, da boste konec tedna spoznali, kaj si želite v prihodnosti. S premišljenim pristopom vam bo uspelo prihraniti nekaj denarja in počasi začeti bolj stabilno poglavje na področju financ. V čustvenih odnosih se boste v nedeljo zapirali vase.

Tehtnica

Veliko stvari boste z energijo Sonca v znamenju dvojčkov želeli narediti po svoje, vendar sprejmite, da pravih rezultatov še nekaj časa ne bo. Manj zadovoljni bodo z vami doma, saj boste zaradi neuresničene želje zadirčni ter nesramni. Vikend vam bo prinesel prijetne spremembe na področju ljubezni in odnosov. Zadovoljni in nasmejani se boste v nedeljo podali v raziskovanje, vsak trenutek, preživet v družbi ljubljene osebe, bo čaroben in igriv, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

Popazite, da ne boste v začetku tedna spregledati pomembnih namigov, ki prihajajo spontano. Nekdo bo na vaši strani, zato boste še bolj samozavestni in prepričani, da vam nekaj ne more spodleteti. V petek prihaja več miru, kar vam ne bo najbolj všeč, saj boste zelo razigrani. V ospredju bo v soboto močna želja po poglobljenih pogovorih. Topla energija bo vir navdiha, ljubezenska sreča pa se bo dotikala predvsem tistih, ki ste v daljšem razmerju.

Strelec

Ker se nekaj komplicira, postajate vedno bolj nepotrpežljivi. Na delovnem mestu bo zaradi nemirnega delovanja nekoliko bolj naporno. Popaziti bo treba, da ne boste spregledali smerokazov, ki vam bodo nakazali, kako se notranje umiriti. Sobota vam bo kljub luni v hladni devici ponudila več sladkih razvad. Prosti čas bo priložnost za tiste stvari, ki jih že dlje časa načrtujete in jih z veseljem počnete. Popazite le na zdravje, še posebej prebavni sistem.

Kozorog

Z energijo sonca v znamenju dvojčkov boste ujeli ritem okolice, kar vam bo ustrezalo, saj ne boste želeli ničesar zamuditi. Glede delovnih nalog boste dokazali, da ste izredno dobro razumeli vse pogoje, ki so vam jih postavili. Proti koncu tedna si boste želeli urediti zasebne zadeve, med prijatelji in v ljubezni, pripravljeni se boste celo spremeniti. Vezanim bodo najbolj naklonjeni zadnji dnevi v tednu, saj bo objem tisti, ki vas bo v trenutku notranje pomiril, vam napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

Energije, ki jih prinaša sonce v znamenju dvojčkov, bodo ugodno vplivale na vitalnost. Težave, povezane z zdravjem in počutjem, se počasi umikajo, zato poskrbite za več gibanja tudi v prihodnje. Nikar se v petek preveč ne trudite, da bi se na področju financ premaknili naprej, saj za večino stvari ne boste sposobni poiskati prave razlage. V nedeljo boste polni energije ter optimizma, zato izkoristite vsako priložnost, da bi se izkazali v najboljši luči.

Ribi

V tednu pred vami se bo zaradi energije sonca v znamenju dvojčkov vse spreminjalo prehitro, da bi lahko sledili. Motilo vas bo, da vas nenehno preganja misel, da ste nekaj pozabili. Nečesa se lahko v sredini tedna lotite samostojno, saj bodo vzpostavljeni dobri pogoji, prebudilo se bo tudi veliko ambicioznih idej. Dinamični in odločni boste v soboto na področju čustev, razmišljali boste zbrano, ter se znali, če bo situacija to zahtevala od vas, postaviti zase.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter.

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.