Tedenski horoskop (od 23. do 29. 1.): katera znamenja bodo najbolj uspešna

Magazin 20. Jan 202311:29
tedenski horoskop
Foto: Profimedia

Nov teden prinaša za marsikatero znamenje nove izzive. V tedenskem horoskopu preverite, kaj se obeta vašemu horoskopskemu znaku.

Oven

V začetku tedna bo vse potekalo umirjeno, prijetna pa bo tudi novica, ki prihaja v torek. Ustavi vas lahko le nekdo, ki bo želel drezati v vaše zasebne zadeve. S pomočjo samozavesti strahovi počasi izginjajo iz obzorja, na trenutke se vam bo zdelo, da ste marsikaj razčistili v pravi smeri. Konec tedna spoštujte v domačem krogu določene meje, ki so postavljene. Zahtevni boste takrat, ko se nekaj ne bo odvilo po vaših pričakovanjih. Samski ovni konec tedna prehajate v bolj pestro obdobje, ko se boste podali novim stikom naproti, napoveduje tedenski horoskop.

Bik

V teden boste zakorakali obremenjeni in nesamozavestni. Od sodelavcev boste zahtevali preveč, vendar nihče od njih ne bo imel dovolj moči, da se vam postavi po robu. Prihajate do spoznanja, da se od vseh ljudi, ki vas obkrožajo, ne morete zanesti na nikogar, ki bi mu lahko popolnoma zaupali. Vezani biki boste proti koncu tedna uživali v zanimivem dialogu, ki bo prebudil željo po strasti. V nedeljo vam bo nagajalo nekaj pripomb s strani okolice, ki vas bo usmerila v drugačne občutke.

Dvojčka

Ko se boste sestavili in si naredili načrt, kako premagati nezadovoljstvo, ki se kopiči zaradi nerešenih zadev, se boste boljše počutili. Zadovoljstvo boste našli v malenkostih, kar vas bo usmerilo v prisrčne korake, tudi na področju čustev. Samski dvojčki, konec tedna se bodo prepletale simpatične želje in razigranosti, s katero boste naredili korak v nenavadne dogodivščine. Z denarjem ne boste imeli večjih težav, saj boste premišljeni. Treba bo spremeniti nekaj navad, ki vas že le držijo v nezavidljivi poziciji.

Rak

Minilo bo kar nekaj časa, preden se boste zavedali, kaj bi morali v določeni situaciji narediti. Nima smisla, da se zapirate vase, z direktno komunikacijo se bo treba soočiti, v nasprotnem primeru se boste znašli v zaostanku. Proti koncu tedna, ko boste od vseh obveznosti utrujeni, boste potrebovali predvsem počitek in umirjene energije. Več kot običajno se boste zadrževali v domačem okolju, zato kar se da skrbno izbirajte besede, da ne pride do napetosti. Zdravje bo stabilno, izognite pa se večjim količinam alkohola, napoveduje tedenski horoskop.

Lev

Nova obzorja se vam bodo odprla, ko boste pripravljeni potegniti zaključke nad starim zadevami, ki vas le vlečejo nazaj in se končno usmeriti v nekaj novega. Prišli ste do zaključka, da si želite biti bolj razbremenjeni, vendar bo treba najprej rešiti nekaj zapletov. Všeč vam bodo nasveti nekoga, ki razmišlja popolnoma drugače kot vi, zato se boste vprašali, če je z vami kaj narobe. Ljubezen bo imela najlepšo obliko v nedeljo, takrat boste odprti tudi za iskrene pogovore.

Devica

S Soncem v znamenju vodnarja bo vse skupaj lažje. S pogumom se boste izkopali iz slabega razpoloženja, ki vas je spremljalo v preteklem obdobju. Počutje bo najbolj energično v sredini tedna, zato bo vaša prodornost nalezljiva za okolico, ki vas bo dobro sprejemala. Udeležili se boste številnih srečanj in se izkazali s svojo simpatično podobo. Ko se boste v nedeljo z nekom soočali, pazite, da boste iskreni, saj bi si v nasprotnem primeru nakopali nevšečnosti. Zdravje vam bo odlično služilo, zanimale vas bodo tudi skupinske športne dejavnosti.

Tehtnica

Več pozornosti bo treba v ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Saturnom nameniti previdnosti, saj boste raztreseni, kar bi lahko nekdo od sodelavcev uporabil v svoj prid. Dobra novica bo v petek poskrbela za vaše zadovoljstvo na poslovnem področju. Če ste se že dlje v labirintu, je sedaj čas, da izstopite in sami poskrbite za napredek. Simpatičen prijatelj bo tisti, ki bo v soboto počistil z negativnimi energijami in razjasnil pomembno situacijo. Na vrsto boste prišli tudi samski, saj boste izžarevali posebno privlačnost, ki se ji nihče ne bo mogel upreti, napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

Z veseljem se boste podali v teden, ki bo na prvo mesto zaradi energije Sonca v znamenju vodnarja postavil odnose. Želeli si boste rešiti nekaj, kar je že nekaj časa napeto in nejasno. V sredini tedna pričakujte razumevanje tudi v družinskem krogu. Veliko boste razmišljali o napredku, bolj malo pa vas bodo zanimale težave tistih, ki si za vas v preteklem obdobju niso vzeli časa. Izkušnje, ki ste jih pridobili, boste znali v soboto in nedeljo spretno uporabiti v svoj prid, kar vam lahko nekdo zavida.

Strelec

Pozornost naj bo v začetku tedna, ko ne boste najbolj optimistični usmerjena predvsem v finančno plat, saj se vam nakazuje nekaj zapletov in tegob. Uporabiti bo potrebno več prilagajanja, le tako boste vse skupaj rešili. Nekdo od prijateljev bo poskrbel, da se prebudite iz spečega položaja. Odločili se boste, da je vredno zaradi nekoga, ki vas vedno razveseli, izpustiti vse svoje želje. Zopet boste v nedeljo sami sebi zadostni, kar vam bo vrnilo moč, da dosežete vse, kar ste si zastavili.

Kozorog

Usmerite se s pomočjo Sonca v znamenju vodnarja v kvaliteto in si dovolite več. Veliko stvari, ki se bodo odvijale, bo povezanih s finančnim področjem. Kaj, če bi izkoristili priložnost, da začnete nekaj novega ter da širšemu krogu pokažete, kaj znate. V petek se vam obeta intenzivno razmišljanje o korenitih spremembah na osebnem področju. Prebudili boste samozavest, s katero boste sposobni postaviti se zase in razumeti tudi tisto, kar je na prvi pogled nejasno, napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

V določenih pogledih vam teden ne bo všeč, kljub temu pa se potrudite, da da požanjete sadove preteklega dela. Presenečeni boste, saj se bo skoraj vse zaradi Sonca v vašem znamenju zgodilo ob pravem času. Samski vodnarji boste zelo zadovoljni, saj se vam obetajo nova poznanstva. Vezani pa se boste oklepali spominov na preteklost, vendar ne pozabite, da so pomembne le lekcije, iz katerih ste se nekaj naučili. V nedeljo se boste obračali vase in črpali energijo za svoje dileme.

Ribi

Najprej vam ne bo jasno, kaj si nekdo želi od vas, po pogovorih pa se bo vse skupaj razbistrilo. Poslovne zadeve, ki so za vas vsekakor na vrhu seznama, boste v petek postavili nekoliko na stran. Bolj pomembne bodo za vas finance, katere se bodo iz dneva v dan spreminjale. Vse, kar se bo v petek, ko Venera prehaja v vaše znamenje dogajalo, bo poudarilo nežno plat in vas usmerilo k akciji na čustvenem področju. Prijateljski odnos bo postavljen na tanko črto in vse bo odvisno od tega, kako se boste odzivali.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar