Tedenski horoskop (od 24. 7. do 30. 7.): Nekateri boste imeli veliko priložnosti

Magazin 21. Jul 202309:53 0 komentarjev
tedenski horoskop
PROFIMEDIA

Za nekatere znake se obetajo številne priložnosti, ki jih je treba izkoristiti, pravijo astrologi. V tedenskem horoskopu preverite, kaj kaže vašemu znaku.

Oven

Z energijo sonca v levu se boste z veseljem spoprijeli z nečim, kar ste do zdaj nejevoljno odlašali. Spremljala vas bosta dobra volja in simpatičen smisel za humor, s katerim boste razveselili tudi prijatelje. V petek boste ob pravem času na pravem mestu, še posebej ko boste potrebovali kakšen pameten nasvet. Občasno boste v nedeljo zaradi nakopičenih zaznav na področju čustev pesimistični, vam napoveduje tedenski horoskop. Kljub temu se posvetite počitku.

Bik

Zaradi dobre motivacije se vam v začetku tedna ne bo težko ukvarjati z zadevo, ki se ji vsi ostali spretno izmikajo. Nekdo vas močno ščiti, zato ne oklevajte glede pomembnejših korakov, ki vam lahko v prihodnje izboljšajo finančno stanje. Zdravje vam bo tudi čez vikend dobro služilo, posebno dobro se boste počutili na sprehodih v naravi. Več pa bo treba narediti za odnose v domačem okolju, tokrat ne bo dovolj samo prisotnost.

Dvojčka

Pomembno bo, da partijo, ki se bo razvila v sredo, ko bo luna v škorpijonu, čim bolje odigrate, saj v vaše roke prihaja zanimiva priložnost na osebnem področju. Usmerili se boste k dejavnostim, ki so povezane s kreativnimi vzgibi. Uživanje bo od petka vaša prioriteta, želeli si boste predvsem vlagati vase. Diplomacija vas bo v nedeljo v družinskem okolju rešila iz nelagodne situacije, v kateri se boste zaradi določene pripombe nepričakovano znašli.

Rak

Najprej si boste morali narediti dober načrt, kako naprej, saj vas lahko v nasprotnem primeru zaradi energije sonca v znamenju leva določene situacije spravijo v slabo voljo. Če boste znali sprejemati hitre odločitve, lahko pričakujete boljši razplet, vam napoveduje tedenski horoskop. Konec tedna boste prednost namenili prijateljstvu in ljubezni. Posvetite se uresničevanju tistih želja, ki jih po tihem gojite že dlje časa. Nikar pa o svojih zasebnih zadevah ne razlagajte drugim.

Lev

V začetku tedna boste nagnjeni k postavljanju novih smernic, spodbudila vas bo energija sonca v vašem znamenju. Na trenutke vam bo prišlo na misel, da ste si morda naložili preveč popotnic za prihodnost. Ker vsega ne morete izpeljati naenkrat, delujte premišljeno in postopoma. Finančne želje bodo izpeljane brez težav, še naprej boste cenili svojo neodvisnost in svoje metode reševanja situacij, ki vas tudi tokrat ne bodo pustile na cedilu.

Devica

Zaradi vpliva retrogradne Venere boste začutili pritisk, da se morate hitro odločiti glede stvari, ki vam je zelo pomembna. V teh okoliščinah boste začeli oklevati, vendar ne pozabite, da se vam vztrajnost lahko obrestuje v pozitivni smeri. Konec tedna, ko bo luna v strelcu, boste poleteli iz navideznega oklepa, ki je nastal kot rezultat pretiranega analiziranja v zadnjem obdobju. Spoznali boste, da vas lahko že majhne stvari osrečijo, vam napoveduje tedenski horoskop.

Tehtnica

Na velik zalogaj, ki vas čaka na področju kariere, ste se že pripravili, toda še vedno so na vidiku zapleti, če ne boste dovolj zbrani. Ne bodite prezahtevni s sodelavci, ki vam težko sledijo. Prav je, da poudarjate odgovornost ter doslednost, ne pozabite pa, da je najlepše, ko ste vsi bolj spontano naravnani. Konec tedna se na področju ljubezni znebite vseh morebitnih nesmiselnih in škodljivih pomislekov in se nikar ne smilite sami sebi.

Škorpijon

Pogoji bodo zaradi energije sonca v znamenju leva idealni, zato se nikar ne umikajte zanimivim predlogom. Več poudarka namenite kariernim odločitvam, s katerimi bi lahko v prihodnje izboljšali finančno stanje. Če v nedeljo, ko bo luna v kozorogu, ne boste pazljivi ter prilagodljivi, lahko, ne da bi to želeli, zapadete v krizo, iz katere ne bo enostavno zbežati. Spoprijeti se morate z nečim, kar vam trenutno ni pisano na kožo.

Strelec

Poglobite se enkrat za spremembo v pomembne naloge, saj se boste le tako izognili zoprnim napadom kritike. Težje kot običajno se boste povezali z razmišljanjem sogovornikov, tako doma kot tudi v službi. V petek, ko luna prehaja v znamenje strelca, vas bo vodil pravi občutek, tudi pri uradnih zadevah, kjer boste morali izbirati na podlagi pomembnih dejstev. V nedeljo bo zadovoljna tudi ljubljena oseba, ki že komaj čaka, da se bolj intenzivno povežeta. Samski, treba bo še počakati, vam napoveduje tedenski horoskop.

Kozorog

Z energijo retrogradne Venere se lahko v začetku tedna tudi enostavne situacije zakomplicirajo. Vendar ne bodite takoj slabe volje, saj boste našli izhod, ki se vam je še pred kratkim zdel nemogoč. Z uspešnimi koraki boste dobili močno spodbudo, da se lotite sestavljanja celotne slike. Proti koncu tedna boste umirili svoje zaznave, povezane s čustvi. Pogovor se bo odvil nekoliko nenavadno, vsekakor pa v tisti smeri, kot ste pričakovali.

Vodnar

Nekdo vas bo silil v nekaj, kar je izven vašega konteksta. Vse skupaj vam bo privlačno, vendar se vseeno najprej prepričajte, ali si to resnično želite, in ostanite previdni, saj bi lahko izkoristili vašo trenutno občutljivost. Doživeli boste preobrazbe, ki se vam bodo zazdele kot korak nazaj, vendar se bo vse skupaj uredilo, če boste začeli bolj zaupati. V nedeljo boste kljub resni energiji lune v kozorogu zakorakali na pot v neznano, pričakovali boste popolno sprostitev.

Ribi

Prav je, da ste samostojni, vendar bi morali v začetku tedna, ko se boste znašli v zoprni situaciji, upoštevati več nasvetov, namesto da si zatiskate oči pred nečim, kar je ključnega pomena. Medsebojni odnosi bodo v petek in soboto, ko se bo luna nahajala v strelcu, potekali v lepih energijah. Zlahka si boste razširili krog prijateljev, saj boste komunikativni, poleg tega pa boste znali prisluhniti tistim, ki bodo to potrebovali, vam napoveduje tedenski horoskop.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!