Tedenski horoskop (od 25. 2. do 5. 3. 2023): Pravi čas za korak naprej

Magazin 24. Feb 202321:35
tedenski horoskop
Profimedia

Konec februarja in začetek marca prinaša pestro dogajanje za marsikateri znak, pravijo astrologi. Preverite, kako v naslednjih dneh kaže vašemu znamenju.

Oven

Ne bodite presenečeni nad preveč kompleksnim razmišljanjem nekoga od bližnjih. V torek prihaja, če se ne boste strinjali, nekaj zapletov. Potrebno se bo soočiti in narediti odločen in premišljen korak naprej. Lažje vam bo v zadnjih dneh tedna. Zadeve se bodo odvijale bolj umirjeno, odnosi se bodo stabilizirali, ljubezenske napetosti in prelomnice bodo za vami, delovanje pa bo vedno bolj obrnjeno v duhovno smer. Prišli boste do zaključka, da si sami pišete svoj scenarij.

Bik

Prihajajo poglobitve, zato se boste ukvarjali predvsem z vprašanjem, kaj vas veseli in kaj je tisto, kar si želite početi. Odprti boste za nova znanja in predloge, tudi tiste bolj zahtevne. Spoprijeli se boste tudi s situacijami, za katere vam je prej manjkalo poguma in vztrajnosti. Tudi na področju čustev boste sposobni bolj odgovornih premikov. Merkur bo zaključil lekcije, ki jih je doživel z vami in vas usmeril v bolj plodno ter produktivno obdobje.

Dvojčka

Nikar ne nizajte prehitrih zaključkov, saj vas čaka nekaj sprememb, na katere boste lahko vplivali oziroma se izognili njihovemu negativnemu vplivu. Ko boste sprejeli sporočila, se boste podali v razčlenjevanje, pri katerem vam bo v pomoč iznajdljivost. Sedaj imate priložnost, da na področju kariere končno zablestite. Prihaja tudi poglobljeno razmišljanje o korenitih spremembah na finančnem področju. V nedeljo bo v družinskem krogu pomembno da razumete.

Rak

V začetku tedna se boste srečali s stabilizacijo in motivacijo ter priložnostmi, s katerimi boste lahko dokazali, da ste sposobni tudi zahtevnih korakov. Nehali boste sanjariti in olepševati situacije, delovali boste na realnih tleh. Premiki se v četrtek, ko Merkur prehaja v ribi nakazujejo tudi na finančnem področju. Ne imejte strahu pred tveganjem, seveda pa pred pomembno odločitvijo preverite vse možnosti. Izogibali se boste konfliktom, napetim situacijam in ljudem, ki so preveč samovšečni.

Lev

Hrepeneli boste po umirjenosti, zato se boste intenzivno usmerjali k umetnosti, s pomočjo katere lahko premagate notranje napetosti. Sonce v ribah se bo dotaknilo zasebnega področja in vam poudarilo pomen družine. V zadnjih dneh tedna prihaja veliko možnosti, da se na duhovni ravni povzpnete tja, kamor že dlje časa pogledujete. Na področju spolnosti boste bolj dovzetni za čustva, ki jih boste povezovali s strastjo, v kar vas bo spodbudila ugodna Venera.

Devica

Misli bodo vedno bolj prodorne, kar vam bo všeč. Najboljša rešitev za dobro počutje bosta premišljenost in predvsem umirjenost, s pomočjo katere lahko pričakujete nekaj prijetnih novic, ki vas bodo razveselile. Priznali si boste, da že komaj čakate na možnost da se vam zgodi nekaj drugačnega. Strah vas tokrat ne bo oviral, ampak vzpodbujal. V ljubezni in odnosih v soboto in nedeljo ne boste ravno blesteli, saj ne boste zadovoljni s sabo. Pojavi se lahko tudi nekaj neupravičenega ljubosumja.

Tehtnica

Nikakor nekoga ne napadajte, dokler ne preverite vsega kar slišite, saj lahko gre za izkrivljene informacije. Zaživeli boste ko boste dobili prijetno priznanje. Ob vas bodo ljudje, ki jim boste lahko zaupali, pripravljeni bodo tudi nesebično priskočiti na pomoč. V petek boste na področju kariere precej izpostavljeni, toda kljub temu se boste izkazali z iznajdljivostjo. Nič napačnega ne bo, če nekaj, kar vam je že spodletelo poskusite znova. V zasebnosti se boste končno sprostili.

Škorpijon

Mikalo vas bo da bi se posvetili ustvarjalnosti, toda morali boste pokazati več poguma. Sodelavec bo razumel vaše namige brez odvečnih besed. Prebudili boste plemenitost in dostojanstvo in tako boste lažje kos vsem podvigom. V soboto bo na področju medsebojnih odnosov na prvem mestu iskrenost, s katero boste premagali še tako zoprne nasprotnike. Počutje se vam zaradi ustreznih korakov, ki jih boste naredili počasi izboljšuje.

Strelec

V začetku tedna boste morali ustaviti svoj tempo in se usmeriti v pomembne zadeve na področju financ ter delovnih nalog, saj vas bo na napake opominjal vsak ki bo našel čas. Ničesar ne izločajte, pozorni bodite predvsem na malenkosti. Konec tedna bo poln možnosti, ki vas vodijo k blaginji. Prihaja nepričakovan denar, kar bo dvignilo vašo samozavest. V določeni situaciji, ki vas bo doletela pokažite, da niste vihravi najstnik ali najstnica, ampak zelo odgovorna oseba.

Kozorog

Naredili boste pomemben premik, s katerim se boste osvobodili nečesa iz preteklosti. Osvobojeni negativnih vzorcev boste lažje sledili osebnim ciljem. Sredi tedna vam bo naklonjena družba, ki vam bo odprla zanimivo razmišljanje. Osredotočite se v petek, ko ne boste najbolj razpoloženi le na eno težavo. Morda je to spoznanje, da lahko znova poskusite pri osebi, ki vas še vedno po tihem močno privlači. Teden boste zaključili polni energije in motivacije za hišna opravila, zato pričakujte doma prijetno razpoloženje. Zavedali se boste, da potrebujete sprostitev.

Vodnar

V teden se boste podali neodločni. Tuhtali boste, trmasto analizirali, na koncu pa se boste vseeno zatekli po pomoč k prijateljem, ki vam bodo prisluhnili. V kolikor se ne boste prilagodili, lahko zaplujete v nepreverjene vode. Dobro pa veste, da boste morali prej ali slej sprejeti pomembne odločitve, ki bodo spremenile potek dogodkov. Manjši čustveni dvom vas bo zajel v soboto, ko boste prepričani, da nekdo ni najbolj iskren do vas. Kljub temu se ne zapletajte v prepire.

Ribi

Pozitivne informacije vam bodo prebudile novo upanje. Bolj ponosni boste kot običajno, tudi če vas še pred kratkim niso razumeli ali spoštovali. Razmislite, saj imate kar nekaj možnosti za spremembo svojih navad. Redko pomislite, kakšen vpliv ima lahko vaša beseda na druge. Skrajni čas, da se začnete zavedati svojega vpliva. V soboto nadaljujte po svoje, saj boste imeli vse razloge za dobro voljo. V družinskem okolju bo prav sproščeno, saj bo komunikacija usklajena.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.