Tedenski horoskop (od 27. 6. do 3. 7. 2022): V znamenju ljubezni

Magazin 24. Jun 202210:55 0 komentarjev
mesečni horoskop avgust 2022
Profimedia

Tedenski horoskop: Julij je pred vrati in marsikateremu znaku se obetajo spremembe na ljubezenskem področju. Zvezde napovedujejo pestro dogajanje.

Oven

Že nekaj časa sanjate, da bi spremenili svoj način delovanja in se malce ustavili. Glede na trenutno stanje se vam lahko začnejo zadeve podirati, če se ne boste posvetili spremembam. V zadnjih dneh tedna boste zaradi vpliva lune v levu zopet polni energije. Ljubezen vam bo naklonjena, vendar si boste morali zanjo vzeti dovolj časa. Ko se boste v nedeljo povezali sami s sabo, nikar ne dovolite, da bi vas kdo vznemirjal. Morda se boste komu zamerili, a se s tem ne boste obremenjevali.

Bik

Luna v znamenju raka lahko v sredo in četrtek povzroči nekaj nihanj. Razpoloženje se bo spreminjalo iz trenutka v trenutek. Težko se boste prilagajali, zato prihaja nekaj notranjega nezadovoljstva. Zadeve rešujte počasi in premišljeno, v nasprotnem primeru se vam lahko nakopičijo zapleti in nejasne situacije. Ljubezen bo glavna prioriteta v nedeljo, ko boste bolj umirjeni. Z lahkoto boste sledili svojemu pozitivnemu navdihu. Usmerjeni boste tudi v intimno druženje.

Dvojčka

Določene stvari se ponavljajo, čeprav še vedno upate, da se bo nekaj pomembnega zavihtelo v drugo smer. Ne zatiskajte si oči pred dejstvi, ki bi jih bilo trenutno treba upoštevati. V partnerskih odnosih se bodo zadeve začele urejati, ko boste bolj tolerantni. Potrebujete samo pogum in iskreno delovanje, ki vam prinaša vse odgovore na vaša vprašanja. S svojim optimizmom boste tudi v družinskem krogu nadaljevali pot v pravo smer. Pripravite se na več samozavesti in drznih podvigov.

Rak

Nikar ne imejte občutka, da morate vse stvari urediti sami, le zaprositi bo potrebno za pomoč. Z Venero v znamenju dvojčkov prihaja občutek, da potegnete črto čez preteklost in se brezskrbno prepustite prihodnosti. Finančne zadeve bodo potekale brez večjih zapletov, ustaljeno. Čustveno področje bo konec tedna malce zanihalo, dobili boste občutek, da trenutno niste v najboljšem položaju. Nedelja vam bo prinesla srečne trenutke, tudi doma bo prisotne več spontanosti.

Lev

Kot znate le vi, boste poskrbeli, da boste v središču pozornosti. Na delovnem mestu boste koristni, v dobri formi in to boste tudi s ponosom pokazali. Prevzela vas bo radovednost, s katero boste zadeve spet lažje obrnili v svojo korist. Tokrat imate možnost, da se rešite določenih dvomov, ki ste jih imeli zaradi svoje neučakanosti. Ljubezen vam bo naklonjena še posebej v soboto, ko se boste z veseljem posvetili ljubljeni osebi na nežen način. Tudi zdravje vam bo dobro služilo.

Devica

Nekdo vas trenutno ne razume, zato se raje držite svojih načel in počakajte na trenutek, ko bosta ponovno na podobni valovni dolžini. Vaša iznajdljivost bo prisotna povsod, kjerkoli se boste pojavili. Reševali boste tudi situacije drugih, saj ste trenutno v obdobju, ko ste zelo močni in samozavestni. V nedeljo se boste soočali z ljubezenskimi zadevami, ki bodo imele popolnoma drugačen razplet kot ga pričakujete. Veliko lažje vam bo, če boste gledali nase in si ne boste dovolili, da vas čustva nekoga drugega preveč obremenijo.

Tehtnica

Zadovoljni boste, saj boste prišli do spoznanja, da vam trenutno resnično ničesar ne manjka. Poskrbite za boljše odnos tudi v kariernem krogu, kjer so sodelavci zaradi pomembne zadeve zelo nemirni. Prava rešitev bo resen pogovor, ki bo razjasnil marsikateri dvom in umiril napetost, ki se je v zadnjem času niste mogli otresti. Čutili boste, da vaš nasmeh deluje z izjemno privlačno močjo. Tudi v ljubezni konec tedna ne bo dolgčas. Največ sreče boste imeli tisti, ki se podajate v nekaj novega.

Škorpijon

Vedno bolj postajate nestrpni, saj določenim zadevam enostavno niste več kos. Veliko energije vam bodo jemale malenkosti, ki bodo po eni strani nepomembne. Tudi če vam ne bo ustrezalo, se boste morali poglabljati v delo, saj vas bodo določene osebe v to dobesedno prisilile. Konec tedna prihajate v obdobje, ko se boste končno počutili močne in zadovoljne. Popolnoma boste očarani tudi na področju ljubezni in preplavili vas bodo topli občutki. V nedeljo se boste najboljše počutili ob ljubljeni osebi.

Strelec

Preobremenjenost s poslovnim področjem bo pustila določene posledice, zato se ji skušajte izogniti. Preveč razmišljate o tem, ali bi na področju čustev sploh storili prvi korak, namesto da bi prisluhnili energiji srca. Morda vam je jasno, kaj se dogaja, a nikakor ne najdete pravih besed. Konec tedna boste nemirni, kar vas v družinskih odnosih vodi v nelagoden položaj. Več telesne aktivnosti vam ne bo škodovalo, saj boste z njimi sprostili nakopičeno energijo. Pojdite na kolo za zdravo telo, morda v družbi prijetne osebe.

Kozorog

Ne bodite v določenem krogu prestrogi, kajti s sproščenim pogovorom boste prišli do pozitivnega zaključka. Če boste ukrepali premišljeno in metodično, boste ujeli pravo smer, ki že diši po napredku. Čustva bodo zaradi vpliva Sonca v znamenju raka premočna, vsekakor glasnejša od razuma. Zato pazite na vsako besedo, ker okoliščine ne bodo omogočale, da bi lahko prevzeli pobudo. Z optimizmom se lahko v nedeljo, ko vas bo nekaj ves čas motilo, pomaknete stopničko višje. Mars prinaša stabilno delovanje.

Vodnar

Finančni obračun bo v začetku tedna zadovoljiv, zato boste sposobni osebnostno napredovati. Lotite se nakopičenih zadev iz preteklosti, saj bodo rezultati pozitivni. Dobro počutje vam bo pomagalo pri sproščenem pogovoru, ki lahko obrodi sadove. Zdravje vam bo naklonjeno, saj boste znali dobro poskrbeti zase. Konec tedna bodite pripravljeni na manjše nesporazume, ki bodo povezani z nejasnim mišljenjem nekoga, ki vam je zelo blizu in ga spoštujete. Z dobro potezo boste rešili pomemben zaplet.

Ribi

Pazite, da ne boste v ponedeljek, ko bo luna v dvojčkih prijetnega odnosa po nepotrebnem razburkali. Manjših težav boste deležni še posebej tisti, ki ste že dlje časa v kočljivi situaciji. Najprej odstranite strahove, ki vam preprečujejo skok naprej, šele potem bo vse skupaj veliko lažje izvedljivo. Blokira vas tudi prisotnost nekoga, ki misli, da vas zelo dobro pozna. Uprite se na diplomatski način in vse se bo kmalu uredilo po načrtu. Samski poskušajte čim več časa preživeti aktivno.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!