Tedenski horoskop (od 3. do 9. 7. 2023): Poznal se bo vpliv polne lune

Magazin 30. Jun 202309:58 0 komentarjev
tedenski horoskop
PROFIMEDIA

Astrologi napovedujejo pester teden, še posebej, ker bo ta potekal v ritmu polne lune. Nekateri bodo uresničevali svoje načrte, drugi bodo morali biti malce bolj pozorni na svoje počutje, piše v tedenskem horoskopu.

Oven

Pretirano izpostavljanje bi vam v ponedeljek, ko nastopi polna luna utegnilo škodovati, toda tisti, ki vas poznajo, dobro vedo, da gre to lastnost pripisovati vaši odkritosti. Povedali boste namreč, kar mislite, ne bo vam pomembno, če ranite čustva drugih. Proti koncu tedna se bo dogajalo nekaj, kar vas ne navdušuje preveč, zato boste notranje nekoliko vznemirjeni. V ljubezni se še posebej v nedeljo, ko bo vse lažje, se prepustite strastem, svetuje tedenski horoskop.

Bik

V tednu pred vami pričakujte zaradi energije Merkurja v znamenju raka konkretne spremembe na vseh področjih. Iskrenost je za vas sicer cenjena vrlina, toda v tem trenutku vas določene stvari, ker boste občutljivi, lahko preveč prizadenejo. Konec tedna si boste čas popestrili z iskanjem novih izzivov in zanimivejših prigod. Učinkoviti in zabavni boste še posebej v nedeljo, ko vas bo na čustvenem področju prebudila zanimiva priložnost.

Dvojčka

Ker ste bili zaradi odločitev, na katere ne morete vplivati deležni številnih sprememb, boste še vedno čutili nekaj napetosti. Najboljša odločitev bo nadaljevati z obveznostmi, ki ste si jih pred kratkim zastavili. Posvetite se bolj intenzivno uresničevanju že pozabljenih, a tudi ustvarjalnih načrtov. Vikend boste preživeli v krogu družine, kar vam bo še najbolj ustrezalo, saj boste razpoloženi za kuhanje in razvajanje družinskih članov, napoveduje tedenski horoskop.

Rak

Ostanite, ko vas bodo zasipali z nerealnimi obljubami, na trdnih tleh in počakajte, da se vse skupaj dokončno razplete. Čeprav bi radi razkrili marsikaj, kar vam leži na srcu, se zadržite in v mislih analizirajte vse, kar opazite. V določenih trenutkih boste sicer nekoliko zmedeni, čeprav vam ne bo treba razlagati, kako se počutite. V nedeljo, ko boste bolj optimistično naravnani, bo vzpostavljeno tudi v družini umirjeno vzdušje.

Lev

V ponedeljek, ko nastopi polna luna, boste nekoliko zadržani, težko se boste predali spontanemu razpoloženju. Morda bo razlog tudi v neprijetnem presenečenju, ki vas bo obremenilo. Tudi med tednom ne boste najbolj zadovoljni, saj ne boste imeli dovolj časa za vse, nekateri levi in levinje boste burno odreagirali. Zahtevajte počasi več pozornosti, saj vas bodo težave v nasprotnem primeru še bolj obremenile z intenzivno vsebino, svetuje tedenski horoskop.

Devica

V pomembni zgodbi lahko v tem tednu kljub Merkurju v znamenju raka napredujete, zato se ne ozirajte na zastoje. Zmeda v glavi se bo preko prijetnih dogodivščin, ki si jih boste znali pričarati, proti koncu tedna razrešila. Čutite, kaj morate storiti, zato si vzemite čas za glasne pogovore s samim s seboj, da si ne boste kasneje nečesa očitali. V domačem okolju bo vse skupaj lažje, če boste v določeni zadevi sposobni popustiti.

Tehtnica

Skrajni čas je, da se zazrete vase in si z energijo polne lune skušate priznati, da do nekoga niste bili najbolj pošteni. Ljubezensko življenje bo od vas zahtevalo več energije in vlaganja. Nikakor ne boste sposobni do četrtka poiskati notranjega miru, zato je čas, da spremenite način razmišljanja in opazili boste, da ste s svojimi sogovorniki na isti valovni dolžini. V nedeljo boste, kjerkoli se boste pojavili, navduševali s samozavestjo, toda bodite previdni, da ne boste šli predaleč, svetuje tedenski horoskop.

Škorpijon

Počasi se boste začeli v določenem krogu družbe bolj odpirati. Končno vas ne bo več strah povedati tistega, kar vam leži na srcu. Sproščenost vas lahko z nekom, ki vam je všeč, v tem tednu zbliža. Nekomu od sodelavcev že nekaj časa zavidate, vendar raje ostanite zvesti sebi in svojim načelom. Nekoliko manj prepričljivi boste kot sicer, zato se konec tedna raje enkrat za spremembo postavite v vlogo opazovalca, ki ničesar ne spregleda.

Strelec

Čeprav vedno bolj čutite čustveno praznino, boste v tednu pred vami zelo radodarni, mogoče ne z denarjem, ampak z dobrimi deli ali pozitivno energijo, ki jo boste širili. Do poznanstva bo proti koncu tedna prišlo na nekoliko nenavaden način, kar vas bo prebudilo. Tokrat bi morali nadaljevanje prepustiti naključju. Oddaljite se od drugih, trenutno nepomembnih obveznosti in energijo vložite zgolj v tisto, kar vas resnično izpolnjuje.

Kozorog

V začetku tedna boste obnovili pomembno poglavje iz preteklosti, ki vam še vedno veliko pomeni. S svežo energijo boste zelo zadovoljni. Prav tako vam bo všeč, da se obetajo spremembe povezane z delovnim mestom in financami. Ne upirajte se napredku, saj vam bo koristil. V nedeljo boste na področju čustev popolnoma razneženi, kar se bo kazalo tudi v tem, da boste lažje odpustili in pozabili zadeve, ki so vas še pred kratkim bremenile.

Vodnar

Čeprav je čas dopustov, boste v ponedeljek, ko nastopi polna luna nekoliko obremenjeni, ter v medsebojnih odnosih razdražljivi. Glede dopusta boste preračunavali, koliko si v resnici lahko privoščite, da vas ne bo kasneje po nepotrebnem bolela glava. Nikar ne bodite tako strogi do sebe in svojih bližnjih. Včasih si je treba dovoliti več, kar je običajno v vaši navadi. Konec tedna vam lahko nagajajo kakšne manjše zdravstvene težavice, ki se jih boste znebili z gibanjem v naravi ali s športnimi aktivnostmi.

Ribi

Ustavite se in v ponedeljek, ko nastopi polna luna, prisluhnite tudi drugi strani, saj boste situacijo veliko lažje rešili. Imeli boste občutek, da čas beži prehitro, zato boste zmedeni preskakovali z ene zamisli na drugo. Konec tedna boste prišli do spoznanja, da v bistvu potrebujete načrt z eno samo idejo. V medsebojnih odnosih se lahko pojavi v nedeljo nekaj nesporazumov, ki jih boste rešili na diplomatski način.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!