Tedenski horoskop (od 31. 7. do 7. 8.): Na mnoge bo vplivala retrogradna Venera

Magazin 28. Jul 202310:10 0 komentarjev
tedenski horoskop, ura, venera, lev
PROFIMEDIA

Nov teden prinaša nove izzive in astrologi pravijo, da bo marsikatero znamenje pod vplivom retrogradne Venere. V tedenskem horoskopu preverite, kako kaže vašemu horoskopskemu znaku.

Oven

Na začetku tedna, ko boste imeli občutek, da želite nekaj spremeniti, bodo v ospredju vse zadeve, ki so vpete v ljubezenske odnose in čustva. Končno boste stopili stopničko višje na zasebnem področju, zaradi česar se boste bolje počutili in imeli več volje za delo. Konec tedna se vam nakazuje možnost izboljšanja, ki bo povezana tudi s financami. V nedeljo, ko vas bodo ves čas nekaj prosili, nikar ne prevzemajte odgovornosti za vse, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Retrogradna Venera bo vplivala na vaše počutje in prinesla nekaj simpatične zmedenosti na področju čustev. Vezani biki in bikice, zavedati se boste morali, kje so vaše meje, in se jih poskušati držati. Proti koncu tedna naredite nekaj tudi zase, saj boste v nasprotnem primeru od obilice dela in obremenitev kmalu pregoreli. Zadnje dni v tednu boste razmišljali o osebnih zadevah, ki pa v zadnjem času niso najbolj logično naravnane.

Dvojčka

Zoprnih nihanj razpoloženja še ni konec. Pričakujte pa, da lahko to, da ves čas nihate med skrajnostmi, nekoga spravi v slabo voljo. Najprej na področju kariere razmislite, šele nato naredite korak, saj boste preveč raztreseni, da bi se hitro odločali. Konec tedna si lahko obetate spremembe, še posebej v ljubezni. Tudi samski boste v soboto prišli na svoj račun, saj boste z energijo lune v ovnu direktni ter predvsem pogumni.

Rak

V teden boste z energijo sonca v znamenju leva zakorakali samozavestno, nihče vas ne bo mogel ustaviti, da ne bi naredili pogumnega koraka, o katerem že dlje časa tuhtate. Skratka, prebuja se vonj po ljubezni in zaljubljenosti. Vse, kar se bo dogajalo, vas vodi v večjo samozavest. Ko bo treba sprejeti pomembno odločitev in poskrbeti zase, vas bodo spremljale srečne okoliščine, v pomoč vam bo tudi energija lune v ovnu, vam napoveduje tedenski horoskop.

Lev

Samski levi in levinje prehajate kljub retrogradni Veneri v bolj pestro in razigrano obdobje. Vezani, poiskali boste zelo preprosto rešitev, ki bo vaše težave občutno zmanjšala. Navdih na področju kariere boste našli tam, kjer bi ga najmanj pričakovali. Vse skupaj vam bo vlilo novih moči tudi za finančne zadeve, ki so bile v zadnjem obdobju na stranskem tiru. Z energijo ovna se boste v soboto in nedeljo veliko lažje soočali s težavami in obremenitvami.

Devica

V ospredje z energijo sonca v znamenju leva stopajo prijetne malenkosti, s katerimi boste spoznali, da ste lahko zadovoljni. Želeli se boste dotakniti sladkih sanj, vendar bi bilo bolj smotrno poskrbeti za urejene misli in red na finančnem področju. Sodelovanje s sodelavci bo od vas terjalo veliko prilagajanja. V nedeljo se prebuja občutek, da bi morali nekaj spremeniti, saj resnično potrebujete napredek.

Tehtnica

Nekaj boste želeli v ponedeljek, ko boste zaradi energije lune v kozorogu usmerjeni predvsem v kariero, popraviti. Ker bo naslednji korak zelo zahteven, najprej vse skupaj opazujte in počakajte na ugoden trenutek. Proti koncu tedna bo izpostavljeno področje čustev, na katerem vam lahko nekaj zadev uide iz nadzora. Zahtevni boste tako do prijateljev kot domačih. Marsikdo ne bo imel dovolj moči, da se vam postavi po robu, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

Že v začetku tedna boste prenasičeni, imeli boste željo po dodatnem počitku. Pojavi se lahko nekaj občutljivosti ali manjših zdravstvenih težavic, ki bi jim bilo smiselno nameniti več pozornosti. Več sreče na področju čustev se vam nasmiha v petek, ko vas bo spremljala nežna energija lune v ribah. V soboto in nedeljo, ko bo luna v ovnu, boste imeli občutek, da bi z veseljem odpotovali v neznano ali vsaj v mislih poleteli daleč vstran.

Strelec

Nikar se ne predajajte malodušnosti in ležernosti, saj lahko, če ne boste budni, zamudite ključni trenutek. Na področju dela in denarja se ne boste preveč poglabljali v podrobnosti, zmotilo vas bo tudi, če se bo nekdo od sodelavcev preveč vtikal v to, kako delujete. V partnerskih odnosih se bodo zadeve začele urejati v petek, ko bo nežna energija lune v ribah prebujala globine. V večji družbi se v nedeljo ne boste najboljše počutili.

Kozorog

Energija sonca v znamenju leva bo v tednu pred vami prebudila strast in pozitivno razmišljanje. Čutili boste, da morate tokrat bolj odločno poskrbeti zase in se v določeni družbi nekoliko bolj izpostaviti. Pri delu boste stavili na odločnost in dobro motivacijo. V nedeljo se lahko vse skupaj zavihti v nemirne energije. Minilo bo kar nekaj časa, preden se boste zavedali, kakšno napako ste pravzaprav storili, vendar ne skrbite, saj vas bodo opozorili, vam napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

Z energijo leva, ki bo svetla in optimistična, boste prejeli številne lepe komplimente, ki vam prinašajo več samozavesti. Zdaj je čas, da se na področju kariere izpostavite in poveste, kaj vas moti ter obremenjuje, saj boste deležni posluha iz nasprotne strani. Prav tako vam ne bo manjkalo poguma, s katerim boste iznajdljivo premagali sogovornika. Naj vas ne zmedejo preveč ostre besede, saj se bo na koncu vse rešilo v vaš prid.

Ribi

Retrogradna Venera bo prebudila manjše dvome na ljubezenskem področju, priznali si boste, da niste prepričani o sebi. Prav tako boste v dvomih, kaj si v resnici želite in kaj lahko od nekoga pričakujete. V domačem okolju boste imeli sredi tedna občutek, da govorite v različnih jezikih. Napetost boste poskušali s pogovorom rešiti, vendar ne boste ravno uspešni, saj vas bo nekdo ves čas izzival ravno tam, kjer ste v bistvu najbolj občutljivi, vam napoveduje tedenski horoskop.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!