Tedenski horoskop (od 5. do 11.): Morda vas čaka presenečenje, čutila se bo luna

Magazin 02. Feb 202409:36 0 komentarjev
tedenski horoskop
Foto: PROFIMEDIA

Nov teden prinaša nove izzive, v tedenskem horoskopu preverite, kaj astrologi pravijo za vaš horoskopski znak. Morda vas čaka prijetno presenečenje.

Oven

Notranji mir, po katerem že nekaj časa intenzivno hrepenite, boste iskali v naravi. Več kot pohvale drugih vam bo pomenil lasten občutek sreče ter občutek, da ste sami s sabo povezani. V mislih si boste prisegli nekaj, česar do zdaj niste udejanjili. V petek, ko nastopi mlaj, se lahko iz situacije, ki bo sicer na prvi pogled delovala zakomplicirana, naučite nekaj, kar vam bo kasneje na področju kariere še kako koristilo. V nedeljo se boste družili s prijatelji, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Nikar se v ponedeljek, ko bodo ves čas drezali v vas, preveč ne ukvarjajte z drugimi, pozornost posvetite raje temu, da bo v službi vse narejeno tako, kot je treba. Težko boste sredi tedna, tudi če boste uživali, pozabili na zadevo, ki vam še vedno močno doni v mislih. Prav tako vas lahko preseneti opazka nekoga od kolegov, ki jo boste zaradi slabega občutka v notranjosti vzeli preveč resno. Ljubezen bo obarvana z nežnimi vzgibi.

Dvojčka

Obremenjenost bo odveč, saj se bo zadeva, ki ste se je v bistvu malce bali, rešila v zelo ugodni smeri. Odgovor, po katerem hrepenite na področju financ, prihaja pravi čas. Največ energije vam bo v četrtek, ko nastopi konjunkcija med luno in Marsom, vzel nekdo, ki ne bo razumel, o čem govorite, ko se boste izpostavili. Pazite konec tedna na to, da se izognete površnim korakom, še posebej, če vas čaka nujna situacija, ki se ji ne morete izogniti.

Rak

Priznajte si, da ste neodločni samo zato, ker ste zelo zmedeni. Pametno sklepanje ter zbranost bo tisto, kar boste potrebovali, ko se boste želeli pomakniti naprej. Na področju dela se boste v petek zakopali v obveznosti ter iskali bistvo. Vikend vam prinaša nekaj lepih priložnosti ter občutek, da ste bolj stabilni. Prilagajanje v družinskem okolju bo v nedeljo boljše od pričakovanj, vam napoveduje tedenski horoskop.

Lev

Kljub prepričljivi osebi, ki se bo na vse pretege smukala okoli vas, se ne pustite zapeljati prehitro. Ne iščite dodatnih razlogov, raje delujte po načelu optimizma. V ljubezenskih odnosih boste v četrtek, ko si boste vzeli prosto nemirni, saj se ponavljajo stvari, ki jih nikakor ne morete razumeti. Kljub temu pa boste čez vikend spretno ignorirali prigovarjanje v domačem krogu. Uspelo vam bo uskladiti raztresene misli.

Devica

Vse boste v ponedeljek, ko vam bo zaradi vpliva lune v strelcu zelo dišalo tveganje, stavili na eno karto, pri tem pa ne boste dobro premislili, kaj vse se lahko zakomplicira. Trudili se boste v iskanju notranjih odgovorov, vendar se bodo dvomi raztezali do petka, ko se boste odločili ubrati drugačno pot. Prijatelji in znanci bodo v soboto in nedeljo tisti, s katerimi se boste odlično počutili, ne glede na dogajanje.

Tehtnica

Zaradi uspeha, ki ste ga bili deležni pred kratkim, boste, namesto da bi uživali v sreči, imeli na vsakem koraku občutek, da vas določeni ljudje postrani gledajo. Prijetna čustvena energija bo v petek, ko se boste s pomočjo Mlaja notranje umirili odlična popestritev, še posebej za tiste, ki ste običajno bolj zadržani. Razmišljanje se bo dotikalo tudi prihodnosti, zato dovolite, da vas navdihnejo spontane misli, ki se bodo prepletale, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

V začetku tedna vas bodo prestrašile težave ter situacije, katere bi morali, če želite ohraniti občutek zadovoljstva, začeti reševati bolj zbrano. Ko bodo v četrtek resne odločitve za vami, boste na psihičnem področju veliko bolj stabilni, okrepilo se bo tudi zaupanje na ljubezenskem področju. Poskusite v soboto in nedeljo uživati v družbi nekoga, ki je vedno zelo zabaven. Prva reakcija, ki jo boste zaznali, bo najboljša izbira.

Strelec

V teden se boste podali zaljubljeni, z željo, da z osebo, ki vam veliko pomeni, preživite čim več časa. Nekoliko manj ugoden bo začetek tedna na področju posla in finančnih zadev, saj boste raztreseni in hkrati preveč nemirni, da bi se lahko v težje naloge poglobili. Z veseljem si boste v soboto, ko boste utrujeni od vsega privoščili daljši počitek, ki bo napolnil vaše baterije. Na področju družine boste vse želeli izvedeti takoj zdaj.

Kozorog

V torek, ko luna prehaja v znamenje kozoroga, se lahko pojavi nekaj nepričakovanih omejitev, ki bodo povezane predvsem s kariero in denarjem. Zaupajte v pretekle odločitve in skušajte, kljub temu da vas bodo motili, ostati zbrani. Prav tako poskrbite, da bodo vse stvari na pravem mestu ob pravem času. Na prvem mestu bo v nedeljo, ko nastopi konjunkcija med luno in Saturnom, direktnost, ki vas vodi v razna soočenja na družinskem ter čustvenem področju, vam napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

Z veseljem se boste posvetili sebi in namenili več pozornosti svojim skritim željam, ki hrepenijo po uresničitvi. Energija, ki se bo prepletala, bo olajšala marsikakšno napetost. Zamikalo vas bo, da naredite tudi na področju ljubezni kakšen bolj drzen korak. Pazite pa v petek na finance, saj bi se lahko zapletli v situacijo, ki vam lahko dvigne pritisk in vas razjezi. Teden bo prekratek za vse zastavljene načrte.

Ribi

Vse tegobe, zaradi katerih ne morete sproščeno dihati, zaupajte osebi, ki vas zna vedno optimistično usmeriti. V petek, ko nastopi mlaj, boste zbrali več energije in se ustrezno odzvali glede zadeve, s katero lahko v prihodnje izboljšate svoje finančno stanje. Bolj pozorno v medsebojnih odnosih prisluhnite in se vprašajte, kaj je tisto, kar vas moti, in kaj je tisto, kar želite okrepiti. Če si boste nekaj zaželeli, vam bo energija naklonjena.

Pripravil: Horoskop.si

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!