Tedenski horoskop (od 6. do 12. 2. 2023): V znamenju čustev in financ

Magazin 03. Feb 202310:36 0 komentarjev
tedenski horoskop
PROFIMEDIA

Astrologi napovedujejo, da se bodo pripadniki marsikaterega znaka najbolj ukvarjali z vprašanji denarnih zagat in čustvenimi dilemami. Preverite, kaj napoveduje tedenski horoskop.

Oven

V začetku tedna počasi spoznavate, da preobilica prostega časa ni prava formula za uspeh. Priznajte si, da vam takrat, ko je pred vami veliko izzivov, uspe več kot pa v preveliki fazi ležernosti. Čustvene zadeve boste dali nekoliko na stran, z njimi se boste ukvarjali le tisti ovni, ki boste zaznavali, da ste osamljeni ali zapostavljeni od ljubljene osebe. V nedeljo, ko bo luna v znamenju škorpijona, boste zelo nemirni, saj se vam bodo ponovno začele kopičiti zoprne zadeve, napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Ker se boste uskladili z energijo sonca v vodnarju, bodo vse zadeve potekale nekoliko lažje kot v preteklem obdobju. Veliko se boste zabavali in znali popestriti čas tudi drugim. Na čustvenem področju boste imeli možnost narediti pomemben korak. Všeč vam bo predvsem, da boste zaželeni od oseb nasprotnega spola. Samski, obetajo se vam nove simpatije, ki vas bodo obletavale s pozitivnimi komplimenti. Nekaj težav se vam kaže v petek, ko finance ne bodo pritekle ob roku, ampak bodo zamujale. Reši vas lahko iznajdljivost.

Dvojčka

Dvojčki, sredi tedna na ljubezenskem področju prehajate v novo obdobje, ki bo polno prijetnih avantur, tudi takšnih, ki se lahko obdržijo na daljši rok in vas osrečijo. Imate tudi odlično priložnost za dodatni zaslužek na področju, ki vam je popolnoma pisano na kožo, zato se osredotočite in nikar ob prvi težavi ne obupajte. Spoznali boste, kaj ste potrebovali, da boste končno bolj skladni in celoviti. V družinskem krogu v nedeljo prihajajo napetosti v odnosu s prijatelji, vendar bo vse odvisno od vas in vaše prilagodljivosti.

Rak

Finančno področje bo v začetku tedna, ko bodo želje presegale realne zmožnosti, vsebovalo nekaj stresa. Nepričakovane spremembe vas lahko sicer za trenutek vržejo iz tira, vendar ne delajte prehitrih zaključkov. Ugotovili boste, da imate določene težave, zato naredite načrt, kako jih boste začeli reševati. Nekoliko vas bo mučilo, da niste izkoristili priložnosti, ki se vam je ponujala v preteklih dneh. Ne skrbite, ni še vsega konec, potrebujete le kanček dobre volje, da si odprete možnost za povratno informacijo, ki bo pozitivnega značaja, napoveduje tedenski horoskop.

Lev

Ker ste znani po tem, da se znajdete tudi v najbolj nemogočih situacijah, boste našli pravo pot, da rešite uganko in se, kljub temu da bo vse težavno, zadovoljno nasmehnete. V drugi polovici tedna boste imeli manj energije, saj se bo ves čas treba prilagajati. Vse se bo odvijalo nekako mimo vas, čeprav boste vse skupaj spremljali z odprtimi očmi in skritim navdušenjem. Počnite stvari, ki vas sproščajo in vam prinašajo boljše počutje, še posebej v soboto in nedeljo.

Devica

Ne povejte vsega, kar se vam bo v ponedeljek, ko bo luna v levu, prepletalo v mislih, še posebej če veste, da določena oseba nečesa ne želi slišati. Morda ne boste imeli prav, zato se o določeni zadevi najprej prepričajte, da se ne boste blamirali. Vse skupaj pa niti ne bo tako grozno, saj vam bodo naklonjeni znanci in prijatelji, ki razumejo vaša stališča. Pripravljeni boste na nove začetke, še posebej v petek, ko boste končno na vseh področjih zelo samozavestni.

Tehtnica

Primanjkovalo vam bo direktnosti, vendar boste zato optimistični in pripravljeni pokazati svoje sposobnosti, kaže tedenski horoskop. Merkur, ki se bo čez teden še nahajal v znamenju kozoroga, vam bo olajšal zadeve, povezane s poslom, in vam dodal kanček optimizma. Nikar pa v družinskem okolju konec tedna, ko luna prehaja v znamenje škorpijona, preveč trmasto ne vztrajajte, saj je jasno, da boste morali vendarle popustiti in se z nečim strinjati. Imeli boste občutek, da ste se znašli v zapletenem obdobju, zato se nikakor ne boste sposobni zbrati.

Škorpijon

Z nepomembnimi zadevami in pripombami, ki jih ne bo malo, se ne boste obremenjevali. Na področju financ prebudite nekaj previdnosti, saj boste močno nagnjeni k zapravljanju. Popolnoma brez slabe vesti boste prezirali ljudi, ki želijo od vas le koristi, sami pa gledajo le nase. Dokončajte začrtane cilje, vztrajajte pri svojem tempu in ne ukvarjajte se več z nesramnimi opazkami. V soboto bodite produktivni in bolj praktični na družinskem področju, saj lahko v nasprotnem primeru zamudite priložnost.

Strelec

Ničesar, kar se bo na področju kariere v začetku tedna pojavilo, ne izločajte, saj bodo pomembni vsi dejavniki, poleg tega boste morali biti pozorni tudi na malenkosti. Čeprav ste običajno zmagovalec, ko je treba tvegati in skočiti v neznano, boste morali tokrat vse skupaj premisliti ter podrobno analizirati. Na vsakem koraku vas bodo želeli zavajati, zato ohranite bistre misli. V nedeljo, ko se bo luna nahajala v škorpijonu, boste deležni dramatičnih sprememb, ne dovolite si, da vas prestrašijo.

Kozorog

S pomočjo vaše prirojene stabilnosti in trdnosti se bodo vse kompleksne in nerešene stvari počasi umirile, zato se lahko končno pripravljate na napredek. Vse, kar se bo dogajalo, bo imelo pomen, zato ne izpuščajte malenkosti. Seveda to ne bo godilo tistim, ki radi uporabljate izgovore. V nedeljo, ko bo luna v škorpijonu, boste na psihičnem področju veliko bolj stabilni, počutili se boste močnejše. Priporočljivo je, da se čim prej znebite razlogov, ki so nesmiselni, svetuje tedenski horoskop.

Vodnar

Nekdo vas bo razjezil, vendar se ne boste preveč obremenjevali, ampak boste z lahkoto potegnili črto. Dela bo ogromno, kar vam bo pisano na kožo. Glavna stvar, ki jo boste morali imeti v mislih, bo, da se držite le preverjenih metod in se ne izpostavljate na neznanem terenu, kar vam bo s premišljenim delovanjem tudi uspelo. V soboto in nedeljo bo treba izraziti več spoštovanja do ljudi, s katerimi ste povezani, saj vas bodo mikale razne pripombe, s katerimi bi si lahko naredili več škode kot koristi. Pripravljeni bodite na prilagajanje.

Ribi

Pomembno je, da si vzamete čas ter analizirate svoja čustva. Z analizo boste ugotovili, da je v resnici vse skoraj tako, kot mora biti. Logika bo najmočnejši dejavnik, ki ga boste spretno uporabili, zato vas nihče ne bo mogel speljati na led. Ljubezen se vam bo proti koncu tedna zgodila tam, kjer je niste pričakovali. Izkoristite ponujeno in uredite nesporazume, ki že dolgo čakajo na realizacijo. Dogovori bodo tudi v nedeljo, ko bo luna v škorpijonu, optimistični in naredili boste nekaj drugačnih ter zelo samozavestnih potez, kaže tedenski horoskop.

Pripravil: Horoskop.si

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!