Ti 4 horoskopski znaki kljub prevari ostanejo v zvezi

Magazin 08. Apr 202208:00 0 komentarjev
zlomljeno srce, moški, ženska
Profimedia

Nekateri ljudje ob prevari takoj prekinejo odnos s svojim partnerjem ali partnerico, drugi pa na vsak način hočejo ohraniti zvezo.

Prevara res pogosto pripelje do konca zveze ali zakona, a zgodi se tudi, da partnerja kljub temu ostaneta skupaj. Po mnenju astrologov so štirje horoskopski znaki tisti, ki bodo kljub prevari ostali v zvezi, saj imajo za to svoje razloge.

Rak

Čustveni raki veljajo za osebe, ki v svoji zvezi nočejo pokazati ranljivosti. Skrivajo se v svojem oklepu, a ko njihova obramba popusti in delijo vse svoje skrivnosti in bojazni s partnerjem, to pomeni, da bi zanj naredili vse. Če pride do prevare, so pripravljeni odpustiti, saj se na vsak način hočejo izogniti globoki prizadetosti in prekinitvi odnosa.

Škorpijon

Pripadniki tega horoskopskega znaka si prizadevajo nadzorovati vse aspekte zveze. Prevara partnerja pa lahko ogrozi to dinamiko. Škorpijoni so pripravljeni prevaro odpustiti, saj jim veliko pomeni prav občutek nadzora v zvezi. Če jih partner prosi za odpuščanje in bo za to pripravljen narediti marsikaj, bo to škorpijonu povsem ustrezalo.

Bik

Predanost in zvestoba sta pojma, ki sta visoko na lestvici oseb, rojenih v znamenju bika. Partnerju ali partnerici verjamejo, še zlasti če gre za dolgotrajno zvezo, zato pomanjkljivosti ne opazijo pravočasno. Če pride do prevare, so pripravljeni ostati v zvezi, lahko pa se zgodi, da bodo zelo zamerili to dejanje in ga še dolgo premlevali.

Ribi

Veljajo za intuitiven znak, ki jim veliko pomeni, kakšen vtis naredijo v svoji okolici. Ribe so pripravljene narediti marsikaj, da bi ohranile lepo sliko v očeh prijateljev in družine. Kljub prevari so pripravljene ostati v zvezi in pomagati partnerju ali partnerici, da vse skupaj prikrije pred drugimi.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!