To je poceni trik Kate Middleton, da lahko ves dan nosi visoke pete

Magazin 22. Sep. 202116:13
Delite:
Kate Middleton
Foto: Profimedia

Vojvodinja Kate Middleton je prava mojstrica takšnih in drugačnih modnih trikov, ki ji pomagajo, da je vedno videti brezhibno in da ne naredi niti ene modne napake.

Verjetno se marsikdo sprašuje, kako je mogoče, da britanska vojvodinja Kate Middleton vse dneve zdrži v tako visokih petah ter povrhu lahkotno hodi in brez vsakršnih težav.

Kate je znana po številnih trikih, ki ji pomagajo, da se lahko kar čim bolj udobno sprehaja v čevljih z visoko peto in ji pri tem ne zatekajo noge ter ji ne drsi ob vsakem koraku.

Še zlasti je to pomembno, če se mora ure in ure zadržati na protokolarnih dogodkih in nima prav veliko možnosti, da bi si lahko odpočila ali vsaj malo razbremenila noge.

Vsega so krive hlačne nogavice

A Kate je že pred leti odkrila trik, ki ga vestno uporablja, da je hoja v visokih petah udobna in da ji niti malo ne drsi. Skrivnost se skriva v posebnih hlačnih nogavicah, ki imajo na stopalih prilepljene blazinice za preprečevanje drsenja.

S to rešitvijo se na vseh dogodkih počuti veliko bolj samozavestno, saj se zaveda, da je njen korak stabilen in se ji ni treba ves obremenjevati s tem, da bo narobe stopila ali se ji bodo čevlji sezuvali.

Odrešitev se skriva v pravih petah

Kate je znana tudi po tem, da rada izbere nekoliko širšo peto, ki je veliko bolj stabilna, predvsem pa tudi bolj udobna, če jo v visokih petah čakajo dolge ure stanja in hoje. Še zlasti so ji pri srcu čevlji s polno peto, ki jih obožuje, vendar jih obuje za bolj sproščene priložnosti, ko ne gre za uradne dogodke in ko je vzdušje bolj razigrano.

Komentari

Vaš komentar