To so lepotne skrivnosti Eve Longoria, ki jim je zvesta že leta

Magazin 26. Okt 202121:52 0 komentarjev
Eva Longoria
Profimedia

Hollywoodska igralka Eva Longoria je že leta zvesta istim lepotnim ritualom, ki jim sledi prav vsak dan.

Igralka Eva Longoria je že leta zvesta lepotnim ritualom, ki se jim vsak dan posveča in jih le redko izpušča, saj se zaveda, da je ključ uspeha v doslednosti.

Med njenimi vsakodnevnimi rituali pa je tudi nanašanje zaščitne kreme za sončenje. “Nikamor ne grem brez kreme za sončenje. Zmešam jo v tonirane kreme, v pudre, v vlažilne kreme,” je pred časom razkrila za US magazine.

Kože ne obremenjuje po nepotrebnem, zato v času, ko ne snema, upošteva pravilo več je manj. “Na obraz rada nanesem kakovostno vlažilno kremo, kremo z zaščitnim faktorjem, malo pudra, nato dodam še bronzer in maskaro,” je bila odkrita.

Njen vzor je še vedno mama, ki je vedno zagovarjala preprosto lepotno rutino. “Všeč mi je, kako zelo enostavna je bila njena rutina, vedno mi je govorila, kako zelo pomemben je nanos kreme, da jo je treba vedno nanašati navzgor in nikoli navzdol, saj je treba paziti na naravno gravitacijo kože,” je dodala.

“Nikakor pa ne morem živeti brez črtala za oči, tega enostavno moram imeti, saj se sicer počutim, kot da na mojem obrazu nekaj manjka,” je razkrila.

Zvečer Eva prav nikoli ne odide v posteljo, ne da bi si temeljito očistila obraz in nanesla vlažilno kremo. Priznava pa, da ji ni najbolj ljubo umivanje zob, kljub temu pa to vsak dan naredi vsaj trikrat na dan.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!