Trik, kako v trenutku odstraniti neprijetne vonjave iz hladilnika

Magazin 11. Jan 202213:45 0 komentarjev
hladilnik
Foto: Profimedia

Tudi vam kuhinja dobesedno zasmrdi v trenutku, ko odprete vrata hladilnika, vonja pa tudi po res temeljitem čiščenju ne morete odstraniti? Obstaja rešitev, za katero imate vse, kar potrebujete, že doma.

Neprijetne vonjave, ki se širijo po vašem domu, so lahko zelo neprijetne, a na srečo obstajajo preprosti triki, s katerimi obvladate še tako hud smrad. Tistega iz hladilnike se lahko lotite tako, da uporabite ostanke nečesa, kar že tako ali tako uporabljate vsak dan.

Govorimo o ostankih kavnih zrn iz kavnega avtomata.

Namesto da jih zavržete, jih namreč lahko ponovno uporabite kot čistilce neprijetnih vonjav, ki nastajajo zaradi hrane v hladilniku, pri tem pa vam bo pomagal dušik, ki se skriva v uporabljenih kavnih zrnih. Vse, kar morate narediti, je, da ostanke postavite v stekleno ali keramično posodo in to postavite v hladilnik.

Neprijeten vonj bo izginil dobesedno čez noč, posodo z ostanki kave pa lahko v hladilniku pustite tudi do več mesecev. Ko se vam zazdi, da ne delujejo več in se po hladilniku ponovno širi neprijeten vonj, jih preprosto zamenjajte z novimi ter ponovno uživajte v lepo dišečem hladilniku.

Poglejte si trik s TikToka, ki vam bo v tem letu lahko prišel še kako prav:

@purewow Best of all, this hack is a great way to recycle used coffee grounds. #learnontiktok #tiktokpartner #naturalcleaning #learnwithme ♬ The Future (Instrumental) - BLVKSHP

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!