United Media z Draganom Bjeloglićem snema serijo o Pink panterjih

Magazin 27. Jun 202211:43 1 komentar
United media
N1

Podjetje United Media je s produkcijsko hišo Cobra Film slavnega srbskega igralca, režiserja in producenta Dragana Bjelogrlića podpisalo pogodbo za snemanje serije "Jaz, Pink Panter".

Serija temelji na istoimenskem romanu Olivere Ćirković, nekdanje uspešne jugoslovanske košarkarske reprezentantke, ki je vstopila v svet kriminala in postala del mednarodne kriminalne družbe Pink Panter v Grčiji. Po aretaciji je osem let preživela v najstrožjih grških zaporih. V iskreni izpovedi opiše vse, kar je doživela pred aretacijo in po njej.

Dragan Bjelogrlić je kot režiser, scenarist in producent zelo cenjen v Srbiji in v celotni Evropi. Poleg tega, da se bo podpisal kot ustvarjalec nove serije, bo Bjelogrlić tudi voditelj projekta, scenarij pa je napisal Vuk Ršmović.

Doslej sta United Media in Cobra film skupaj posnela serijo “Sence nad Balkanom 2”, ki je bila na IMDB ocenjena kot najboljša srbska serija vseh časov, in “Žigosani u reketu,” trenutno pa se snema film “Lančana reakcija” o jedrski nesreči v Vinči.

Razvoj originalne produkcije je strateška podlaga za razvoj United Media. Serije, ki jih ustvarjajo, so najbolj gledane na območjih, kjer se predvajajo in so uspešno plasirane na mednarodni trg. V United Media verjamejo, da bo tudi ta nova serija zelo uspešna, saj je tema zelo zanimiva za javnost ne le v regiji, ampak v celotni Evropi.

Snemanje nove serije se bo začelo prihodnje leto v Grčiji, Srbiji in še nekaterih drugih evropskih državah.

United Media je vodilno medijsko podjetje v jugovzhodni Evropi, ki deluje v osmih državah in ima v lasti 6 nacionalnih televizij, 50 kabelskih kanalov, 30 portalov, osem tiskanih publikacij in pet radijskih postaj.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje