V Južni Afriki se je poročila Amelia Spencer, nečakinja lady Diane

Magazin 30. Mar 202308:45
Amelia Spencer
Profimedia

Lady Amelia Spencer, nečakinja pokojne princese lady Diane, in Greg Mallett, trener fitnesa in strokovnjak za prehrano, sta dahnila da v Južni Afriki.

Večno zvestobo sta si lady Amelia Spencer (30) in Greg Mallett (33) obljubila na vrhu gore, v dvorcu Quoin Rock, v vinogradih Western Cape v Južni Afriki, ob sončnem zahodu. “To je bil res najboljši dan v najinem življenju, bilo je mnogo bolje, kot sva si sploh lahko predstavljala,” je nevesta povedala za tednik Hello, ki je tudi objavil prve fotografije mladoporočencev. Lady Amelia in Greg sta se spoznala, ko sta bila še najstnika. “14 let sem čakal, da sem videl Amelio hoditi do oltarja,” je bil navdušen Greg. Poroka z njo je uresničitev mojih sanj.”

Amelia Spencer
Vir Instagram

Med slovesnostjo je Amelia nosila obleko s cvetličnim vzorcem modne hiše Versace. Pridne šivilje so jo izdelovale kar dva meseca in pol. Čipka je bila posebej narejena za obleko. Na njej so bili tudi ročno všiti kristali Swarovski. Prekrasna vlečka je bila dolga pet metrov in narejena iz najbolj fine svile. Obutev je bila znamke Jimmy Choo. “Sem najsrečnejše dekle na svetu,” je rekla nevesta. “Iskreno povedano, to je najlepša obleka, kar sem jih kdaj videla. Delo z modno hišo, kot je Versace, je sanjsko. Vsak član ekipe je bil kot angel.” Obleka je bila poklon njeni teti, lady Diani, ki je bila tesna prijateljica pokojnega Giannija Versaceja. “Mislim, da bi bila Diana zelo ponosna, če bi me videla na moj poročni dan,” je povedala Amelia, ki je bila stara 5 let, ko je princesa umrla. Vem, da družina Versace obožuje Diano. Tako imamo zelo posebno vez.”

Lady Amelia Spencer in Lady Eliza Spencer
Profimedia – Lady Amelia Spencer in Lady Eliza Spencer

Medtem ko se dogodka ni mogel udeležiti Charles Spencer, princesin mlajši brat in nevestin oče, je bila tam njena sestra dvojčica lady Eliza, tako kot tudi njuna starejša sestra lady Kitty (32). Na dogodku sta bila prav tako prisotna njun polbrat Samuel Aitken (19) in njuna mati Victoria Lockwood. Po slovesnosti so se gostje srečali v prostoru, ki je bil posebej pripravljen za praznovanje. “Med zaobljubo sem Gregu rekla: V mojem srcu si bil vedno moj mož in moja sorodna duša,” je še izdala Amelia. “Imava srečo, da sva poročena, a se nič ne bo spremenilo.” Greg pa je povedal: “Moja ljubezen do Amelie je še močnejša. Vsak dan se bolj zaljubim v to čudovito človeško bitje ob sebi.”

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.